„Lasă-mă, papa, la mare”… Și cealaltă „Andre” are probleme: soțul ei a fost prins conducând mașina drogat cu cocaină

0
4641
Andreea Bălan - George Burcea

Destinul fetelor „Andre”: la o zi după Andreea Antonescu, și Andreea Bălan trece prin momente grele. Spre deosebire de fosta sa colegă din trupa Andre, care „și-a făcut-o cu mâna ei”, Andreea Bălan e pusă în dificultate de de soțul ei, George Burcea.

Noaptea de miercuri spre joi (19/20 februarie): Andreea Antonescu (37 de ani) sună la 112 și cere să-i fie trimisă o mașină, lăsând senzația că e sechestrată și supusă unor violențe. De fapt, cântăreața era beată, ca și iubitul ei, Ștefan Manolache (27 e ani), în apartamentul deținut de acesta într-un cartier de lux din Iași. Ulterior, Andreea Antonescu a mințit că nu ea a sunat la 112, ci un copil de 9 ani care se jucase cu telefonul, dar înregistrarea audio a dat-o de gol. Fosta componentă a trupei Andre a primit o amendă de 4.000 de lei.

Joi, 21 februarie: George Burcea (32 de ani), soțul Andreei Bălan (35 de ani), a fost prins în jurul orei 10.00 conducând un Mitsubishi sub influența unui drog puternic – cocaina. Actor de profesie, Burcea a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor din Voluntari, județul Ilfov, la doar câteva străzi distanță de locuința sa, informează Click. „A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au dezvăluit sursele ziarului.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au format trupa Andre, care în anii 2000 era în mare vogă cu melodia „Lasă-mă, papa, la mare!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

ÎNREGISTRARE AUDIO. Andreea Antonescu, mincinoasă ordinară! A sunat beată la 112, dar a dat vina pe un copil de 9 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here