marți, martie 5, 2024
AcasăMainAndreea Berecleanu o demolează pe Stoiceasca: "Nu numai că nu am primit...

Andreea Berecleanu o demolează pe Stoiceasca: „Nu numai că nu am primit acel SMS, dar nici nu-mi doream să-l primesc”

-

Andreea Berecleanu trimite, în stilul ei elegant, o nouă lovitură năprasnică spre trustul de presă al lui Dan Voiculescu. După un prim mesaj în care a spus clar că a părăsit Antena 1 pentru că „nu acceptă situații impuse” și nici „nu se dezice de principiile sale”, vedeta TV a executat-o scurt și pe succesoarea ei la pupitrul „Observator”-ului, propagandista Alessandra Stoicescu (ex-Antena 3).

La miezul nopții de vineri spre sâmbătă (21/22 februarie), Andreea Berecleanu a postat un al doilea mesaj pe tema plecării sale de la Antena 1, după 17 ani neîntrerupți.

Prezentatoarea de știri a dezmințit anumite știri apărute în spațiul online, legate de un presupus SMS primit de ea de la Alessandra Stoicescu, cea care îi va lua locul la „Observator”. Andreea Berecleanu spune ferm că nici nu a primit vreun SMS de la persoana respectivă, nici nu i-a trimis vreunul. În acest punct, vedeta TV devine tăioasă: „nici nu-mi doream să-l primesc” (acel SMS)!

Disprețul Andreei Berecleanu (o profesionistă a știrilor TV) față de Alessandra Stoicescu (o profesionistă a diversiunii, minciunii, intoxicării și a combinațiilor toxice) se deduce și din faptul că prima nici măcar nu-i scrie numele celei de-a doua, optând pentru formula „o fostă colegă”.

- Advertisement -

În schimb, Andreea Berecleanu scrie cu respect numele Andreei Esca de la Pro TV, cea care i-a fost concurentă directă timp de 17 ani

Mesajul Andreei Berecleanu

„Deși vreau cu tot dinadinsul să tac, să mă abțin și să merg mai departe, sunt câteva apariții în presă pe care nu le pot lăsa să treacă pur și simplu. De exemplu, ieri un site a scris că aș fi primit un SMS de la o fostă colegă. Nu numai că nu am primit acel SMS, ca atare nici nu am avut cui să răspund, dar nici nu-mi doream să-l primesc. Ce este însă adevărat, este că unul dintre primii oameni de la care am primit un SMS și chiar am vorbit la telefon imediat este Andreea Esca. Ce-i drept, între mine și Andreea nu a fost o competiție a caracterelor, a fost o competiție a știrilor.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Andreea Berecleanu a părăsit Antena 1 pentru că „nu acceptă situații impuse”. Pentru Stoiceasca e OK, ea e obișnuită de la Antena 3

Adio, Gâdea, nu mă-ntorc la tine! Mesajul Danei Grecu după plecarea de la Antena 3

O licitație bizară. Fiul Doinei Cornea, agentul anti-Cioloș al lui Gâdea, vinde lucrurile mamei sale pentru a-i face „casă memorială”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -