VIDEO. Profesoara de engleză abuzată în clasă de elevi spune că „nu s-a întâmplat nimic grav“! Poliția a deschis dosar penal după ce copii de 13 ani au mimat scene de sex cu profesoara în timp ce aceasta preda

4
3450
Scenele din clasa de la Pietriceaua sunt halucinante. Elevii au mimat acte sexuale cu profesoara, au apucat-o și au tras-o de cap în jos, ca să mimeze sexul oral, și i-au băgat degetul mijlociu în gură. Femeia n-a reacționat și, apoi, le-a spus colegilor că incidentele n-au fost grave

Cazul îngrozitor de la Școala din Pietriceaua, comuna Brebu (județul Prahova), unde copii de 13 ani o abuzau pe profesoara de engleză în timp ce aceasta, pasivă, încerca să predea la tablă, ia o turnură și mai neobișnuită. Femeia susține, chiar și după apariția filmulețului în care elevii mimau acte sexuale cu ea, că „nu s-a întâmplat nimic grav“. Scenele au îngrozit întreaga țară, Inspectoratul Școlar s-a sesizat, iar Poliția a deschis dosar penal la cererea directoarei școlii.

Scenele din filmulețul apărut vineri par să fie vechi de două săptămâni. Mai mulți elevi din clasă sunt călare peste profesoara în vârstă, mimând insistent scene de sex și de sex oral și băgându-i în gură degetul mijlociu, în urletele celorlalți derbedei din clasă, care filmează și-i încurajează pe golani.

Cadrul didactic nu reacționează în niciun fel, încercând să scrie mai departe la tablă, deși la un moment dat unul dintre huligani se urcă pe scaunul de la catedră și o apucă pe profesoară de cap, mimând sexul oral. Același individ trage dintr-o țigară electronică și-i suflă profesoarei aburul în față.

„Doamna profesoară a considerat că nu s-a întâmplat nimic grav“

Publicația locală „Observatorul Prahovean“ publică noi detalii ale acestui caz șocant și scrie că, întrebată de colegi cum a putut îngădui așa ceva, profesoara de engleză le-a răspuns că n-a fost nimic grav.

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Prahova, Ilona Rizea, a declarat pentru adevarul.ro că „doamna profesoară a avut o discuție cu conducerea școlii (după apariția filmulețului – n. red.) și dumneaei a considerat că nu s-a întâmplat nimic grav“.

Ilona Rizea a mai spus: „Noi am fost informați în dimineața zilei de joi, pe 6 aprilie, fiind ziua în care, de altfel, și conducerea școlii a aflat de existența acelui filmuleț. A intrat doamna director în posesia filmulețului, ne-a informat pe noi, Inspectoratul Școlar, și a informat și Poliția. Se pare că filmulețul este de acum două săptămâni, aproximativ”.

Îngrozitor este și că niciun elev din clsă n-a încercat să pună stop scenelor grotești. Ba mai mult, era o distracție generală, la care au participat inclusiv fetele!

Femeia agresată de elevi e cadru didactic, profesor titular cu 20 de ani vechime. Modul în care se raportează la acest incident extrem de grav arată că nu este un caz singular, profesoara fiind obișnuită deja să fie hărțuită și abuzată de golanii din clase.

Conform șefei Inspectoratului Școlar Prahova, cadrul didactic respectiv ar avea de mai multă vreme probleme de autoritate în fața clasei, motiv pentru care a și primit, pentru anul școlar trecut, doar calificativul „Bine“ la evaluarea activității. I s-a reproșat tocmai că ar fi prea tolerantă cu elevii.

VIDEO: Imaginile îngrozitoare de la școala din Brebu

Pedepse „exemplare“ pentru huligani: mustrare scrisă și scăderea notei la purtare

În urma acestor întâmplări halucinante, derbedeii care au abuzat-o pe profesoară în fața clasei au primit niște pedepse ridicole. Inspectoratul Școlar Județean Prahova a anunțat că elevii care apar în imagini și elevul care a filmat au primit „Mustrare scrisă“ și li s-a scăzut nota la purtate cu 6 puncte. Ceilalți elevi din clasă au primit „Observație scrisă“. Sunt niște sancțiuni egale cu zero pentru niște adolescenți care, după cum se vede și în filmuleț, nu dau doi bani pe „mustrări“, „observații“ și scăderea notei la purtare.

Nu mai departe de săptămâna trecută, profesoara de japoneză de la Liceul Ion Creangă din București a fost atacată cu cuțitul de un elev de 16 ani, chiar în clasă, pe motiv că a „îndrăznit“ să dea o lucrare de control surpriză.

Sindicatele din învățămând au dat după incidentul de la Liceul „Ion Creangă” un comunicat în care arată că de mulți ani cer legi care să reglementeze și să apere personalul didactic, dar politicienii ignoră problema. Actualele sancțiuni sunt total ineficiente și profesorii sunt fără apărare în fața derbedeilor care populează clasele, mai arată sindicaliștii.

După cazul dramatic de la Liceul „Ion Creangă”, ministrul Educației, Ligia Deca, a scris un mesaj penibil, redactat într-un limbaj de lemn, în care anunțat că „regretă“, că „condamnă cu fermitate“, „are convingerea că“ și dă asigurări, în timp ce ministerul tratează incidentul ca pe o excepție. În schimb, sindicaliștii spun că aceste incidente extrem de grave sunt generalizate și la ordinea zilei, nelipsind săptămână în care un cadru didactic să nu fie abuzat grav ori amenințat chiar în timpul orelor de curs.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Adrian Năstase spune că Putin e vânat de „statul paralel european”, cu contribuția unei românce care l-a „abuzat” și pe el! Coruptul Năstase e furios că judecătoarea Iulia Motoc ar putea ajunge la Curtea Penală Internațională, după ce a fost și la CEDO

* Cum a deturnat PSD protestul fermierilor și l-a transformat într-o diversiune anti-UE. „Așa se clocește o nenorocire făcută să acopere o tâmpenie”

* România va pierde încă 1,4 miliarde de euro din PNRR dacă nu renunță la pensiile speciale, anunță Marcel Boloș, ministrul Proiectelor Europene

* AUR, atacuri violente la adresa Ucrainei după dezvăluirea că George Simion s-a întâlnit cu ofițeri din FSB (KGB). Din comunicat lipsește dezmințirea întâlnirii cu agenții ruși

4 COMENTARII

 1. Duamna „profesoara” este de fapt o impostoare care probabil femeie de serviciu a ajuns profesoara si castiga mai bine decat inainte. Dupa modul cum explica la tabla parea dusa rau, sau habarnista. In plus, as recomanda o cercetare psihiatrica. Am mari dubii ca este intreaga la cap. Ea radea cand aia ii dadeau muie cu degetul sau o babardeau pe la spate. Niciun om constient de situatie nu va accepta asemenea umilinta avand la dispozitie calea iesirii din clasa si chemarea conducerii. Asta parca era sub influenta bauturilor alcoolice sau narghilelei. Dracii aia sigur i-au mai facut de petrecanie si cu alte dati. Faptul ca s-a lasat filmata spune multe despre betia in care era. Asta nu scuza dracii care trebuie exmatriculati. Asemenea specimene nu au dreptul la invatamant gratuit. La mulsul caprei, spart bolovani cu tarnacopul. Invatamantul gratuit este un privilegiu platit din banii tuturor. Repetentia la Brebutza este o pedeapsa prea blanda pentru maimutele alea.

 2. Elevii aia in 5 6 ani aduna castraveti, pentru 3 Euro pe ora, in Spania.

  Cit depre profesoara nu e mare lucru, asa incompetenta este in Romania de la premier pina la femeia de servici. Tot ce lucreaza la stat este corupt si incompetent.

 3. 1. PROFESOARA
  E clar ca profesoara nu are calitatille necesare practicarii acestei meserii, ca are anumite deficiente. Probabil, cunoaste bine limba engeza si niste elevi normali, educati, civilizati, dotati cu sensibilitate si intelegere umana ar fi tratat-o altfel si scopul de a invata limba engleza s-ar fi putut realiza cu succes.

  2. ELEVII
  Partea cea mai ingrijoratoare nu este profesoara si sefii ei, ci elevii, acel comportament josnic, deviant, agresiv, in grup. Faptul ca se petrece nu pe maidan, ci intr-o scoala.
  Existenta unor asemenea exemplare umane, bestii carora o persoana vulnerabila nu le trezeste compasiune, intelegere, ci declanseaza impulsul de a ataca, este alarmanta! Societatea trebuie sa ia foarte in serios fenomenul.
  Or fi inscrise asemenea tendinte in codul gentic al acelor copii? Puteau fi ameliorate printr-o educatie corecta?
  Sunt agravate particularitatile lor native de influente malefice primite pe diverse canale, in conditiile unui invatamant slab, ale unui stat slab, ale unei societati viciate, ea insasi un exemplu prost?

  • Educatia vine in principal din familie, cu parinti care traiesc ca animalele (adica n-au ambitii, n-au scopuri de viitor, asteapta sa treaca ziua sa vina alta) nu poti pretinde sa existe copii civilizati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here