Acasă News Ghiţă, bombardat cu plângeri penale după ameninţările la adresa protestatarilor #Rezist

Ghiţă, bombardat cu plângeri penale după ameninţările la adresa protestatarilor #Rezist

Aproximativ 500 de reclamaţii au fost primite de Consiliul Naţional al Audiovizualului după ce Sebastian Ghiţă a ameninţat protestatarii din Piața Victoriei. Dorina Rusu, membru CNA, şi preşedintele Comisiei pentru cultură din Cameră s-au autosesizat în acest sens. Mai multe organizaţii au depus şi ele plângeri la Consiliu.

Sebastian Ghiţă a spus: „Dacă mai prindem pe străzi bandele #Rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiţiei, s-ar putea să se întâlnească cu nişte cetăţeni de la Partidul România Unită, care să le dea nişte şuturi în fund şi să îi trimită acasă. Dacă poliţia nu-i trimite acasă, o să-i trimitem noi”.

El a continuat: „Dacă avem o lege şi o instituţie, o respectăm. Nu se trezesc unii dintre noi să spargă geamurile, să-l bată pe ministru sau pe judecători. Asta curând se va termina. Dacă poliţia nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei. Suntem atenţi şi, cum îi vom prinde pe străzi, bătând vreun ministru, distrugând instituţii şi sărind pe gardurile Parlamentului, o să le dăm o mamă de bătaie. Să plece la ei acasă şi să ne lase-n pace”.

Dorina Rusu, membru CNA, a declarat pentru News.ro că s-a autosesizat în acest caz, fiind încălcat Articolul 40 (3) din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, care prevede că moderatorii, prezentatorii şi realizatorii au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă:

„Exact asta a fost – instigare la violenţă. Au venit ieri (marţi, n.r.) sute de reclamaţii, iar astăzi mi-a fost transmis că sunt între 450 şi 500. Colegii nu au apucat să le numere”.

Rusu a precizat că în cel mult două săptămâni va fi discutat acest subiect în şedinţa CNA. „Nu ştiu dacă va fi discutat săptămâna viitoare, dar acum nu mai suntem rămaşi în urmă, aşa că cel târziu în două săptămâni va fi abordat. Măsura va depinde de vot, de ce vor spune majoritatea colegilor”, a mai explicat ea, citată de Digi24.ro.

CITIŢI ŞI:

România INTERLOPILOR. Bătaia promisă de Ghiţă „bandelor #Rezist” şi eliberarea lui Nuţu Cămătaru. Firul roşu care leagă toate piesele tabloului infracţional zugrăvit de PSD-ALDE

Fugarul Ghiţă ameninţă „bandele #Rezist”: „Dacă poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei. Ne asumăm”

Șnapanul Mircea Drăghici, trezorierul PSD, și-a plasat omul de casă în CNA

Asta-i Mafia! Principiul aplicat de Dragnea în cazul Drăghici: dacă o instituție te ia la întrebări, te pun șeful ei!

loading...

3 COMENTARII

  1. Asta-i criminal get-beget, a turbat ca lumea nu mai inghite minciunile lor!!! Se intorc vremurile din ’50 oameni buni, se intoarce teroarea comunista, doar ca acum e teroarea infractorilor contra omului cinstit, si e pe fata, si culmea, DIRECT LA TV!!! Aloooo, CNA, procuratura, ce faceti, IAR DORMITI, pe astia nu-i inchideti?! Inchideti doar emisia Realitatea, ca aia nu-l proslaveau pe infractorul sef dragnea, acu, multumita gusatului, infractorul a pus laba si pe ultima reduta libera…
    IESITI LA VOT, SE PARTE CA PREZENTA NU VA FI MAI MARE DE 30%, deci ies tot analfabetii PSD la vot, iar daca e asa, e dezastru, se va pune botnita tuturor care vor mai avea curaj sa a caste gura!!!

  2. Am crezut mereu în omul care face un bine ca fiind Dumnezeu. Pomul care face poame bune pricinuiește unui ins model cu stele pe umeri doar o mare deziluzie. Aşa sunt vocile care spun lucrurilor a nu se face sau a nu se judeca în limitele de nebunie sau de frică. Vorbim de Sebastian Ghiță care spune mereu: ăştia ar fi buni. Ar fi buni de deschis gura pe unde regele a închis gura sub ploaia de vorbe reci de la Buckingam. Ghiță are putere. Vinde vorbe grele. Face bine pensionarilor. Ar fi model de mondenism dacă ar avea sulă de lungimea unei culmi cu rufe curate. A face necazul mai mare spun că lumea nu se mai duce la vot pentru PSD. Europa nu mai vrea glume cu Englezisme. A forma un spirIt gregar înseamnă a fondat un țel. Țelul lui Ghiță e să scape de nevoi. Adică de sărăcie sau de săraci. Prin cine asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările