Orlando, un JEG uman ajuns în Guvernul României. „Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!”

11
3276
Cîțu - Teodorovici

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a avut azi, în Parlamentul României, un limbaj care îl definineşte, specific băieţilor de cartieri. El l-a jignit pe un senator ales al României, chiar sub cupola Casei Poporului: Florin Cîțu, parlamentar PNL, un economist decent, moderat, atent şi civilizat. ​

Potrivit stirileprotv.ro, în timp ce senatorul PNL Florin Cîțu depunea un amendament la Legea bugetului, ministrul nesimţit le-a cerut colegilor săi să-l respingă și i s-a adresat lui Cîțu ca un bădăran fără cei şapte ani de-acasă:

”Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!”

Întrebat ulterior de ce a folosit aceste apelative, Teodorovici a susținut că nu a spus nimic urât: ”Am spus ceva urât? Am zis frumosule, chiparosule. Vedeți ce înseamnă chiparos.”.

Atenţie, acest om este ministru în Guvernul României şi prezidează şedinţele ECOFIN, unde se întâlnesc miniştri de Finanţe din statele membre UE!

CITIŢI ŞI:

România INTERLOPILOR. Bătaia promisă de Ghiţă „bandelor #Rezist” şi eliberarea lui Nuţu Cămătaru. Firul roşu care leagă toate piesele tabloului infracţional zugrăvit de PSD-ALDE

Fugarul Ghiţă ameninţă „bandele #Rezist”: „Dacă poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei. Ne asumăm”

Procurorul general, LOVITURĂ dată găştii Dragnea-Tudorel-Adina Florea. Lazăr decide că ancheta TelDrum o face DNA, nu SS

Minciuna autostrăzilor, dată în vileag chiar de un PSD-ist. Dăncilă și Cuc inaugurează kilometri la care nici nu s-a deschis șantierul!

 

11 COMENTARII

  1. I am Oskar Orlando Teodorovici ass beauty forever in love for most probably future in the World. About me I think I am most probably long penis with 14 cm to make most probably heritage in the name of Buckingam Palace who mother fucker Florin Cîțu is most probably best reason to name you ugly must probably ugly bear with no hair beyond decades most fear.

  2. Teodorovici traieste cu ideea ca e frumos si destept. Nu este nici una, nici alta, dar obsesia asta il face sa se miste si sa arate ca o cocota batrana. Cam asta avem la ministerul de finate, o cocota.

  3. Mitocănia guvernanților PSD-ALDE este fără limite, dovadă indiscutabilă a unor indivizi abjecți. Se înscrie perfect în suita care îi definește: minciună, hoție, aroganță, imoralitate, etc. Ce blestem plătim, de a ajuns România pe mâinile acestor netrebnici?

  4. Acum cred de ce pușlamalele astea de la PSD/ALDE in frunte cu acest neisprăvit de Eugen Teodorovici este un mitocan și jumătate! Pentru ca sunt incompetenți și ignoranți ! Sa plece cu tontii acasă ca ne fac de ras peste tot in lume!

  5. Gunoaie gen Dragnea sau Teodorovici ar trebui sa inspire bioxid de carbon pana devin „martiri” ai neo-bolsevismului. Si Ceausescu s-a crezut nemuritor si tot de glont a murit. Dragnea, voma de balega rosie si tu impreuna cu gunoaiele de cate te-ai inconjurat tot de glont veti muri!!!! Daca poporul asta te lasa pe tine si gasca ta sa mai respiri ne meritam soarta….

  6. Un individ ca Eugen Teodorovici care face asemenea declarații jignindu-l grav pe senatorul PNL Florin Cîțu( chiar dacă ar fi dreptate ) nici nu merita sa fie nici măcar candidat la prezidențialele. Ești descalificat Eugen Teodorovici , nici pana acum nu-mi este clar când și cum a făcut Academia de Studii Economice ( facultatea de comert )când lucra concomitent ca referent la Ministerul Transporturilor. Este diferența enorma între cei doi , Florin Cîțu este finantist pur, a lucrat in banca , pe când Teodorovici este un papagal, dar un papagal obraznic, cu tupeu. Cam așa se exprima cei care habar nu au de finanțe cum este cazul și cu individu’ asta de Eugen Teodorovici.

  7. Face manevre si asteapta comisioane de la altii.Se da om bun da e negru in cerul gurii.Cine ma smiorcaitul? Alexe Petricu Cristian? Cine ma smiorcaitul? Ala e un pervers cu 2 fețe si fara valoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here