România INTERLOPILOR. Bătaia promisă de Ghiţă „bandelor #Rezist” şi eliberarea lui Nuţu Cămătaru. Firul roşu care leagă toate piesele tabloului infracţional zugrăvit de PSD-ALDE

4
19651

„S-au dat bani grei în campania electorală din 2016. PSD le-a promis interlopilor din puşcării, unii greuceni, cu bani şi reţele de executanţi, că îi va elibera odată ajuns la putere”.

Omul care mi-a dat această informaţie ştie multe. Şi tot ce spunea el s-a confirmat ulterior. Toată România a luat foc odată cu OUG 13, dar ochii au stat fixaţi doar pe corupţii din politică. Şi da, erau şi sunt pericol mare.

Dar ce nu vedeam noi atunci era pătura profitoare mai puţin vizibilă din spatele atacului la justiţie: cea a infractorilor cu violenţă, cămătarii, proxeneţii, şefii bandelor de cartier, stăpânii reţelelor de trafic de orice fel, forţoşii, musculoşii, durii, cuţitarii, violatorii, pedofilii şi tâlharii.

„Eliberatorul” Tudorel

I-a rezolvat Tudorel Toader pe toţi, cu recursul compensatoriu. Imediat, români nevinovaţi au plătit cu viaţa, integritatea fizică, psihică. Le-a fost răpită demnitatea de oameni pentru că aşa au vrut nişte politicieni.

Îi pasă lui Toader de victimele pixului său? Nu. Nu are suflet să-i pese. Îi pasă de bani, de funcţie, de glorie. Altfel ar simţi, dacă el sau cineva apropiat ar fi fost în locul victimelor. Dar şi el, şi tovarăşii săi decidenţi au garduri înalte, sisteme de supraveghere, protecţie. Nu se tem, de-aceea nu le pasă că au făcut din România raiul pegrei infracţionale.

Şi a ieşit şi Nuţu

Azi, o instanţă l-a eliberat pe celebrul Nuţu Cămătaru. Pe legea lui Toader. Practic, prin voia acestuia şi a majorităţii PSD-ALDE, România intră pe zi ce trece într-o zonă a insecurităţii sociale. Deja cei eliberaţi au prins curaj. Au repetat faptele în libertate tocmai pentru că au simţit alianţa cu puterea politică.

Ştiu că dacă violează la ceas de seară – pe marginea străzii întunecate de pana de curent, produsă de lipsa de investiţii în reţelele electrice cauzată de dirijarea banilor pe împrumut doar în pensii şi salarii -, nu vor păţi mare lucru. Partidul se luptă şi pentru ei cu amnistia şi graţierea, nu doar pentru interlopii ceilalţi, din politică.

Aşa că nu-i mare riscul unei tâlhării în scara blocului din Alba Iulia, tăiatul arterei femurale a unui june din Mediaş sau încălecarea sub ameninţarea cuţitului, a două femei în aceeaşi noapte, de către un violator de profesie.

Ameninţarea lui Ghiţă

Tot azi, în ziua în care Nuţu Cămătaru îi mulţumea pe sub mustaţă lui Tudorel Toader, la ieşirea din penitenciar, Sebastian Ghiţă ameninţa cu bătaia „bandele #Rezist”. Sigur, e sigur să facă asta din capitala ţării vecine şi prietene vizitate recent de marele Vladimir. Dar atacul lui Ghiţă e mai mult decât pare. E semnul că alianţa de tip interlop, dintre PSD-ALDE şi clanuri precum al lui Nuţu Cămătaru sau cel al „sportivilor”, va trece la treabă în paralel cu continuarea operaţiunii de eliberare din penitenciare a „băieţilor răi”.

Primele semne au apărut la audierile lui Liviu Dragnea în procesul „Bombonica”. Sătul să fie acompaniat de cătuşe-jucărie şi de strigăte „la puşcărie!”, Dragnea a cerut protecţie. N-a adus jandarmii care aveau să-i facă oricum treaba murdară în 10 august, ci nişte băieţi cu cefe groase, care şi-au arătat muşchii în faţa jurnaliştilor. Codrin Ştefănescu asigurase paza de nevoie. Era doar începutul.

Au ieşit la Kovesi!

Zilele trecute, când Secţia Specială a Adinei Florea îşi făcea şi ea treaba de inchiziţie a lui Kovesi, nişte băieţi, se pare din temutul Clan al Sportivilor, au ieşit în premieră să strige împotriva celor care strigau de ceva vreme în favoarea fostei şefe a DNA. Semn că se poate. Că „bătaia” promisă de Ghiţă e în faza de testare.

Nu în ultimul rând, cine au fost cei lăsaţi de jandarmi să-i atace taman pe ei, dar şi pe românii paşnici, în 10 august? Sau în februarie 2017 când cu OUG 13? Erau simpli suporteri? Nu. Suporterii adevăraţi nu fac asta nici pe stadion. Erau „suporteri” fabricaţi, arondaţi clanurilor interlope, legaţi cel mai probabil la comanda PSD prin reţelele murdare ale celebrului „Doi şi-un sfert”, serviciul secret al Ministerului de Interne condus de Carmen Dan.

E un fir roşu foarte clar, care face legătura între toate aceste piese: guvern pro-penali, OUG 13, OUG 7, atacurile lui Ghiţă la #Rezist, recurs compensatoriu, interlopi eliberaţi, infractori dispuşi să se infiltreze între manifestanţi paşnici, Dragnea păzit cu cefe groase, „sportivii” ieşiţi să-i înjure pe susţinătorii lui Kovesi, eliberarea de azi a lui Nuţu Cămătaru. Totul este parte din peisajul zugrăvit zi de zi în regimul PSD-ALDE. Este scheletul a ceea ce ar putea deveni România INTERLOPILOR.

CITIŢI ŞI:

Fugarul Ghiţă ameninţă „bandele #Rezist”: „Dacă poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei. Ne asumăm”

Șnapanul Mircea Drăghici, trezorierul PSD, și-a plasat omul de casă în CNA

Asta-i Mafia! Principiul aplicat de Dragnea în cazul Drăghici: dacă o instituție te ia la întrebări, te pun șeful ei!

 

4 COMENTARII

  1. Mai dureaza mult pana sa veti veni cu o contrapondere la Realitaea? Rares este om si el si au apasat pe butonul potrivit. Pare sa fi primit un ‘shut” care sa-l avanseze, dar de fapt va fi tras pe dreapta! Daca mai este incomod, nu va mai dura decta pana la parlamentare, apoi, la revedere! va deveni o amintire. Ceea ce au facut liberalii cu oferta lor este un nou act de tradare si de colaborarae mascata cu PSD. Bravo lor, dar noi nu mai avem voie sa ramanem naivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here