Minciuna autostrăzilor, dată în vileag chiar de un PSD-ist. Dăncilă și Cuc inaugurează kilometri la care nici nu s-a deschis șantierul!

2
2374
Doi mincinoși: Răzvan Cuc și Viorica Dăncilă

Una dintre marile minciuni lansate de Guvernul Dăncilă la începutul acestui an, când a fost instalat un nou ministru al Transporturilor, a fost promisiunea că în acest an vor fi dați în folosință 180 de kilometri de autostradă. Minciuna a ieșit la iveală în ciondăneala dintre ultimii doi miniștri ai Transporturilor, ambii de la PSD.

Fostul ministru, Lucian Şova, a spulberat minciunile actualului ministru, Răzvan Cuc, în timpul audierilor de la Comisia de transporturi din Parlament.

Şova spune că e imposibil ca în acest an să fie dați în folosință 180 km, cât au promis Dăncilă și Cuc, atâta vreme cât se află în lucru doar 118 km! Șova crede că, în mod realist, anul acesta vor fi construiţi cel mult 50 km.

Lucian Șova: „Este aproape ridicol să pronosticăm un număr de kilometri care vor fi construiţi şi daţi în exploatare în anul în care ne aflăm, mai mare decât numarul de şantiere deschise. Avem 118 de kilometri de şantiere deschise, care şi aşa sunt amărâte şi stau de ani de zile în nelucrare. (…) Pe de altă parte, mai adăugăm 70 de kilometri în care eu nu cred. Vă spun aici un pronostic marca Şova: 50 de kilometri maximum anul acesta!”

2 COMENTARII

  1. Dacă toate tunurile sunt pe PSD , câți kilometri de autostrada a inaugurat PNL, cu subiect și predicat! Înțelegem cu toții ca din fondurile europene nu poți sa ciugulește nimic și atunci toți romanii își pun întrebarea : de ce ii votam pe acești borfași de politicieni și cand se văd cu sacii in căruță ne dau cu flit?
    Prin votul nostru sa-i trimitem la plimbare !!!! Este singura solutie pentru ca România sa se așeze odată pe Trendul de dezvoltare și sa nu ne msi țină in chingi toți de la toate partidele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here