Fugarul Ghiţă ameninţă „bandele #Rezist”: „Dacă poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei. Ne asumăm”

5
2328

Fugarul Sebastian Ghiță, fost deputat PSD, i-a amenințat luni seară cu bătaia pe protestatarii care au ieșit și ies în stradă pentru a manifesta împotriva atacurilor la adresa justiției din partea majorității PSD-ALDE-UDMR.

Într-o intervenție telefonică la România TV, canalul pe care îl patronează, Ghiță a susținut că îi va trimite pe membrii Partidului România Unită (PRU), formațiune din partea căreia ar putea candida la europarlamentare, ”să le dea o mamă de bătaie” protestatarilor.

Dacă le mai prindem pe străzi pe bandele #Rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției, s-ar putea să se întâlnească cu niste cetățeni de la Partidul România Unită, care să le dea niște șuturi în fund și să îi trimită acasă. Dacă poliția nu-i trimite acasă, o să-i trimitem noi. Că asta nu-i democrație (…) Dacă avem o lege și o instituție, o respectăm. Nu se trezesc unii dintre noi să spargă geamurile, să-l bată pe ministru sau pe judecători. Asta curând se va termina. Dacă poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei (…) Ne asumăm. N-am știut și nu știm. Dar suntem atenți și cum îi vom prinde pe străzi bătând vreun ministru, distrugând instituții și sărind pe gardurile Parlamentului, o să le dăm o mamă de bătaie. Să plece la ei acasă și să ne lase-n pace”, a amenințat Sebastian Ghiță.

CITIŢI ŞI:

Andrei Pleşu, articol dedicat actorilor pro-justiţie. „Sunteți orbi? Paralelilor ce sunteți! Străinilor de neam! Acoperiților!”

Guşă, o nouă odă adresată mogulului fugar Sebastian Ghiţă: „A dovedit vitejie. Candidatura sa va influenţa votul la europarlamentare”

După întâlnirea cu Ghiță, e tot mai clar: Gușă lucrează pentru ruși, sabotând relația România-Occident

VIDEO. Yin Yuguo, prezent la Alba-Iulia de Centenar – cetăţean de onoare post-mortem al Bacăului. Incredibilul destin al studentului chinez îndrăgostit de România şi de Eminescu

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

5 COMENTARII

  1. Firesc, democrația conferă drepturi şi obligații de care fiecare om sa guvern uzitează prin vocile unor oameni ai legii. În opinia fiecăruia mă regăsesc onest ca bine sau ca recurs la morală. De ce să lovească bandele #Rezist judecătorii? Chiar nu se poate altfel? Menirea logică a legii oferă libertate de opinie prin marele site Facebook. Eu sunt liniștit, pus pe glume pe zodia mea de lucru. Pricinile nu mă ajung din urmă. Sunt om sunt domn.

    Domnul Ghiță Sebastian a fugit de lege în Serbia. Un loc pe care îl urăsc pentru une Srebeniça 1995, locul unde sârbii nohai au comis crime în masă de tip holocaust. Ghiță are crima IT în sânge. A fost prins şi a fugit pentru o vreme. Nu e democrație şi bine în locul a trăit clipe sublimale robire. E un June cu capul mare. Bine că nu e şi spart. Legea marțială are aplecare acum spre nelegiuire. De asta domnul face un mare bine când lovește #Rezist. Tinerii nu-l suportă la Bruxelles şi nici nu va ajunge având un dosar penal deschis pe rolul unei instanțe supreme de justiție.

    Ghiță e prea tânăr pentru mine. Face gafe şi bea vin alb. Sângele Domnului în el. Cruce mie sau cruce lui. Vom vedea noul om sau mai vechiul lui neom suprimat. Vocea lui nu aprinde făclii de plăcere. Nu e bun ca zodie şi face mari greșeli. Ar fi un caz deosebit de luat în seamă. Până mai atunci e un caz zodiacal tratabil. Cu râs.

    12 Martie 2019 ora 15:19

  2. Daca Ghita ma ameninta cu bataia eu ii promit o calatorie in lumea de pe alte taramuri acolo unde nu isi poate lua averea facuta prin furt. Ghita traind in cocina criminalor de la Beograd, urmand doctoratul la filiala Beograd a FSB/SVR/GRU intr-o tara ce a semanat crima dupa crima in Jugoslavija s-a specializat. Ai auzit Ghita voma de balega rosie ce esti? Tu cunosti bata eu cunosc glontul! Sa ii aduci aminte lui Arapovic care te pazeste de Nebojsa varu’. Stie el cum a murit! Asta te paste si pe tine si pe vomele din Partidul Rusia Unita cu Romania! Ghita, voma de balega rosie un om daca bati in Bucuresti iti jur ca o sa te macelarim! Intreba-ti fratii ce gloante au luat in Mostar si Knin, adu-le aminte de Oluja! Ghita, stai in banca ta cu toti I fractorii tai altfel iti jur ca nu apuci anul nou cu toata profectia pe care o ai, voma filo-rusa.

  3. Daca Ghita ma ameninta cu bataia eu ii promit o calatorie in lumea de pe alte taramuri acolo unde nu isi poate lua averea facuta prin furt. Ghita traind in cocina criminalor de la Beograd, urmand doctoratul la filiala Beograd a FSB/SVR/GRU intr-o tara ce a semanat crima dupa crima in Jugoslavija s-a specializat. Ai auzit Ghita voma de balega rosie ce esti? Tu cunosti bata eu cunosc glontul! Sa ii aduci aminte lui Arapovic care te pazeste de Nebojsa varu’. Stie el cum a murit! Asta te paste si pe tine si pe vomele din Partidul Rusia Unita cu Romania! Ghita, voma de balega rosie un om daca bati in Bucuresti iti jur ca o sa te macelarim! Intreba-ti fratii ce gloante au luat in Mostar si Knin, adu-le aminte de Oluja! Ghita, stai in banca ta cu toti I fractorii tai altfel iti jur ca nu apuci anul nou cu toata profectia pe care o ai, voma filo-rusa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here