Primul soț al Elodiei Ghinescu a murit la 45 de ani. A fost găsit fără suflare în propria-i casă

0
1240
Ciprian Mustață

Ciprian Mustață, primul soț al Elodiei Ghinescu, a fost găsit mort în propria locuință. Bărbatul avea 45 de ani și era agent-șef de poliție în Brașov și director sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râșnov.

Ciprian Mustață și Elodia Ghinescu au divorțat în 2002. Avocata s-a recăsătorit cu un alt polițist Cristian Cioacă. Acesta avea să fie condamnat pentru că a ucis-o pe Elodia și i-a distrus sau ascuns cadavrul.

Conducerea clubului de fotbal Olimpic Cetate Râșnov a anunțat pe pagina sa de Facebook:

„Tragedie în lumea sportului! Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în Brașov, a decedat, astăzi, la vârstă de 45 de ani. Ciprian Mustață era din 2015 la Râșnov pe postul de director sportiv. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a orașului Râșnov a obținut performanța de a promova în Liga a 3-a.

Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească!”

Fiul Elodiei nu mai vrea să poarte numele lui Cioacă

Patrick (15 ani), fiul Elodiei Ghinescu, a făcut un gest radical, la 13 ani și 5 luni după dispariția mamei sale. Pe vremea marii nerociri, el avea doar un an și câteva luni.

Pe numele lui Patrick Cioacă (încă Cioacă!) a fost înregistrată o cerere la primăria din localitatea în care el trăiește alături de sora tatălui său.

Ideea i-ar aparține surorii lui Cristian Cioacă, în speranța că în acest fel Patrick va avea mai puțin de suferit din cauza notorietății cazului părinților săi.

Elodia Ghinescu a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, iar Cristian Cioacă a fost acuzat că și-a ucis soția. Au fost găsite probe precum uniforma lui murdară și o pereche de mănuși cu urme de sânge, dar nu și rămășițele umane.

În 2013, fostul polițist a fost condamnat la 16 ani de închisoare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Medicul conspiraționist Răzvan Constantinescu nu mai are voie să predea la facultate, nici să participe la examene, lucrări sau proiecte!

* Lașitate: tot grupul PSD a fugit din Parlamentul European la moțiunea privind condamnarea legii anti-LGBTQ din Ungaria

* Calculele chirurgului Neață, fost consilier PSD: „Dacă e rost de ceva bănuți, internez. Dacă nu, nu!”. Se ruga zilnic la Fecioara Maria să-i dea bani mulți și să-l apere de procurori

* Polițistul Godină, ironie tăioasă la adresa ministrului de Interne: „Nu mai poate omul dormi pe bancheta din spate că trece unul filmând”

* Planul Guvernului de a aduce 1,2 milioane de zilieri și lucrători casnici sub protecția pensiei și a asigurării de sănătate

* Omul fostului ministru Răzvan Cuc (PSD), reținut de DNA pentru o șpagă de 460.000 de lei în scandalul navelor cumpărate de stat la suprapreț. Petre Neacșa e director în Ministerul Transporturilor

* Comisia Europeană: România are cea mai mare creștere economică din UE în 2021 – 7,4%. Urmează Irlanda, cu 7,2%

* Prințesa Lia și prințișorul Carol Ferdinand au fost evacuați, din cauza datoriilor… iar „bravul” Prinț Paul se ascunde de 7 luni!

* FOTO. Au fost prinși 17 dintre cei 28 de asasini ai președintelui din Haiti: 2 americano-haitieni și 15 columbieni. Alți 3 au fost împușcați, iar 8 sunt căutați

* Două finale de vis: Anglia – Italia (Euro 2020) și Brazilia – Argentina (Copa America). Englezii s-au calificat cu un penalty inventat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here