Primul parlamentar român ucis de Covid: un deputat PSD de 49 de ani

1
3202
Sebastian Radu

Deputatul Sebastian Radu (PSD) a decedat la 49 de ani, fiind primul parlamentar român care moare din cauza Covid-19. Anunțul a fost făcut de președintele partidului, Marcel Ciolacu, pe Facebook. Sebastian Radu făcea parte din organizația PSD Buzău, condusă de mulți ani de Ciolacu.

„Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi”, a scris Marcel Ciolacu.

Nicolaie-Valentin-Sebastian Radu era deputat de Buzău (ca și Ciolacu) și se afla la primul mandat. A făcut parte din două comisii parlamentare: Comisia pentru sănătate și familie și Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării.

De asemenea, făcea parte din Grupurile de prietenie cu Grecia, Olanda și Bosnia-Herțegovina.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Șoșoacă, viitoare senatoare AUR: „Ne vor lua cu Armata, ne vor duce la abator, ca pe vite, la moarte”

1 COMENTARIU

  1. Haoleu ce veste minunată. Nea Ilici, cucuvelu’ zis Nelu Cotrocelu’ și-a adus covid din Rusia, cică ăla chinezesc nu ține mult și se strică…
    Dragi tovarăși din pésédéu,securiști evrei comuniști convinși vă invit să mergeți cu toții la înmormântarea colegului dumneavoastră. Chiar și „deținuții politici” gen mazăre și dracnea ar trebui să beneficieze de învoiri speciale că cică o să vină și ghiță de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here