Prima inițiativă a senatoarei Șoșoacă: abrogarea legislației anti-Covid. Motivul: un buzoian a fost condamnat pentru că a fugit din spital

2
5497
Simion, Șoșoacă și alți AUR-iști

Diana Iovanovici-Șoșoacă, proaspăta senatoare AUR, se pregătește de prima sa inițiativă legislativă în calitate de reprezentantă a poporului în Parlament: abrogarea legilor anti-Covid. Ea însăși conspiraționistă care pretinde că virusul nu există și care “a făcut rost” de o adeverință medicală pentru a fi scutită de la purtatul măștii, Șoșoacă a fost stârnită de o știre apărută marți.

Un buzoian care fugise din spital înainte să fie gata testul pentru depistarea Covid-19 a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Senatoarea afirmă că va iniția abrogarea legislației, pentru că oamenii merg cu frică în spitale, iar sancțiuni precum cea emisă împotriva buzoianului sunt “abuzuri” și “derapaje”.

Șoșoacă spune că va cere imediat anularea Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic. Nici articolul 352 din Codul Penal, privind sancțiunile împotriva celor care zădărnicesc combaterea bolilor, nu e privit cu ochi buni de conspiraționista ajunsă în Parlament.

Postarea pe Facebook a Dianei Iovanovici-Șoșoacă: Inadmisibil!

Cu astfel de sentinte, Justiția se discrediteaza! Asa ceva nu trebuie sa existe,mai ales ca discutam despre derapaje inadmisibile de la drepturile omului. Din cauza unor astfel de sentințe, care nu sunt reprezentative pt Justiția din România, oamenii isi pierd increderea, si pe buna dreptate. Cu ce măsură judeci si condamni intr-o astfel de cauza? Politicienii care au devalizat economia națională rar condamnati, si atunci pedepse infime sau suspendare, iar oamenii terifiati de abuzurile din spitale care fug de frica , condamnati pt ce? Cand totul da cu virgula! Aceste abuzuri si derapaje ale justitiei trebuie stopate.

Am spus-o si o repet: lg. 136/2020 trebuie ABROGATA!

Art. 352 C pen schimbat.

Sentinta nu este defintiva, dar este un precedent periculos!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  • FĂRĂ INDOIALĂ UN TRIST CAZ PSIHIATRIC.
   VREA ȘI EA SĂ SE MARITE, SĂRACA, UMBLĂ AȘA PRIN ȚARĂ, NEMĂRITATĂ.
   ALTELE, O IDEE MAI FRUMOASE ȘI MAI DEȘTEPTE, CHIAR DACĂ LA FEL DE
   MAHALAGIOAICE, SUNT DE MULTĂ VREME MĂRITATE, CHIAR AȘA,
   CÂT OR FI ELE DE ZARZAVAGIOAICE CA ȘI EA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here