duminică, aprilie 14, 2024
AcasăMain"Busu" de la Meteo, în direct la Pro TV: "Eu cred că...

„Busu” de la Meteo, în direct la Pro TV: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant! A fost creat! Marile companii n-au fost afectate“

-

Actorul Florin Busuioc, devenit celebru în România ca prezentator al rubricii “Meteo” de la Pro TV, a făcut miercuri dimineață afirmații surprinzătoare chiar în direct, pe post, susținând că pandemia a fost creată cu scopuri oculte, printre care acela de a favoriza marile companii.

“Busu” s-a lansat în neașteptata șarjă de “dezvăluiri”, scrie Adevărul, la ora 7.20, înainte să prezinte datele meteorologice, și și-a continuat tirada în pofida încercărilor făcute de moderatul Mihai Dedu de a-l întrerupe.

Prezentatorul rubricii “Meteo” de la Pro TV pare să fi fost stârnit de o știre care fusese difuzată chiar înainte să intre el în direct, despre protestele anti-mască de la Kiev. “Busu” a comentat: “Micii comercianți au fost zdravăn de tot loviți. Nu marile companii, pentru că marile companii… E altă treabă!”.

Actorul nu s-a lăsat perturbat de intervenția moderatorilor, continuându-și ideea: “Eu cred că virusul ăsta n-a apărut așa, din neant! A fost creat! Marile companii nu au fost afectate”.

- Advertisement -

Finalul discuției, scrie Adevărul, a fost în ton cu afirmațiile de la început. Florin Busuioc a întrebat dacă încep școlile pe 15 ianuarie, pentru că el așa a auzit la televizor, iar “ce se spune la TV așa e!”.

Prezentatorul Mihai Dedu, care tocmai el citea știrile, i-a răspuns conspiraționistului de la Meteo că n-a auzit de așa ceva. Cu alte cuvinte, “Busu” tocmai dăduse “pe post”, în direct, un fake news!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -