Încă un zănatic AUR! Naistul Voiculeț vorbește despre „această pandemie închipuită” și-l întreabă pe primarul Fritz „unde era în decembrie 1989”

3
3552
Bobby Păunescu - Nicolae Voiculeț

Naistul Nicolae Voiculeț (52 de ani) este un artist cu o bună reputație, care se compromite însă prin asocierea cu un partid dubios și prin afirmații socio-politice din spectrul demenței. Prestația sa de duminică seara, de la B1 TV, a fost de-a dreptul șocantă.

Nicolae Voiculeț a fost invitat la B1 TV nu în calitate de artist, ci de activist AUR. Și n-a venit singur, ci ținându-se de mână cu co-patronul televiziunii-gazdă, Bobby Păunescu, el însuși susținător AUR.

Bobby Păunescu a însăilat niște platitudini ridicole, de o incoerență absolută. Nimic de reținut.

În schimb, Nicolae Voiculeț a emis niște enormități scandaloase, de-a dreptul sulfuroase. Două dintre ele frizează nebunia.

1. „Această pandemie închipuită m-a îndepărtat de concertele mele și am fost nevoit să intru în politică. Eu nu aveam nicio treabă cu politica.”

Prin această afirmație iresponsabilă, dublată și de alte insinuări în aceeași direcție, Nicolae Voiculeț a arătat că are gândire de Șoșoacă. Pur și simplu, nu poate mai mult. „Pandemie închipuită” – atât a înțeles el din toate nenorocirile din jurul său, din jurul nostru, provocate de acest virus. Și atunci batjocorește munca a mii de cadre medicale și suferința a zeci de mii de familii doar în România, asumându-și fără rezerve cele mai imbecile teorii conspiraționiste. Teorii care nu au nimic patriotic în ele, ci sunt profund anti-patriotice, anti-umane, de-a dreptul criminale.

2. „În curând voi cânta la Timișoara, dar muzica mea nu va putea să acopere șuieratul gloanțelor care au omorât atâția oameni și au înroșit de sânge străzile Timișoarei. Asta ar trebui să știe acest nou primar, Dominic Fritz. Și l-aș întreba: domnule Fritz, unde erai în decembrie 1989? Pentru că românii trebuie să știe adevărul!”

Felul insinuant în care l-a întrebat pe Dominic Fritz „unde era în decembrie 1989” este o demonstrație de imbecilitate urlătoare și de ticăloșie desăvârșită.

Imbecilitate, pentru că înainte de a face o insinuare murdară, ar fi trebuit să afle (îi lua 10 secunde, la o căutare pe Google) că, în decembrie 1989, Dominic Fritz era un puști de 6 ani care locuia în orașul Lörrach din – pe atunci – Republica Federală Germania (încă mai exista și Republica Democrată Germană, cea comunistă). Un oraș pe care-l vezi cu ochiul liber din Basel, fiind situat aproape de locul în care se întâlnesc granițele germană, elvețiană și franceză. Dominic Fritz s-a născut în anul 1983, iar până în 1989 nici nu auzise de România sau de Timișoara.

Ticăloșie, pentru că „maestrul” Voiculeț insinuează că Dominic Fritz ar fi apăsat de o vinovăție în speța decembrie 1989. Acuzația plutește în ceață: actualul primar ori ar fi făcut ceva rău în legătură cu morții Timișoarei și cu sângele care a înroșit străzile (o fi fost și el vreun terorist?!), ori a lipst ca un laș de la evenimente, venind prea târziu în România (caz în care urlă xenofobia în neghiobul Voiculeț).

Încă un nemernic sub steagul „unirii românilor”! Iar dacă nu va retracta cele spuse și nu va prezenta scuze pentru minciunile sale, nemernic va rămâne pe vecie!

Nicolae Voiculeț

Cum a ratat Voiculeț un mandat de senator

Nicolae Voiculeț trăiește momente de mare frustrare, care i-ar fi putut zdruncina judecata. El se afla pe primul loc al listei de candidați AUR pentru Senat, în județul Prahova. Lista a fost respinsă însă integral de Biroul Electoral Judeţean Prahova, pe motiv că ea nu conținea nicio femeie, ci doar bărbați. Ulterior, Curtea de Apel Ploieşti a respins contestaţia AUR, iar Voiculeț și tovarășii săi (cam misogini, conform listei de la Senat) au rămas fără candidatură.

Dacă nu ar fi fost această descalificare, probabil că Nicolae Voiculeț s-ar fi pregătit acum să-și preia mandatul de senator. Așa, a rămas cu naiul și cu frustrările exhibate la televiziunea „camaradului aurifer” Bobby Păunescu.

Și pentru că tot avem de-a face cu partidul care e marele apărător al familiei tradiționale, să amintim un amănunt biografic. În anul 2015, la vârsta de 47 de ani, Nicolae Voiculeț a fost părăsit de soția cu 17 ani mai tânără, care a divorțat pentru că – scria presa vremii – nu-i suporta infidelitățile.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. NEMERNIC ESTI TU rm MIZGALITOR DE FITUICI!DL. VOICULET ESTE UN ARTIST CARE A BUCURAT SUFLETELE A MILIOANE DE OAMENI SI ARE DREPTUL LA O PARERE, CA MULTI ALTII , DESPRE NOUA GRIPA.SI NU-I MAI FACETI EROI PE ANGAJATII- INGRIJITORII BOLNAVILOR, CA FAC ASTA DOAR PENTRU SALARIU!IAR PE INFANTILUL FRIT, SA-L LUATI SI SA-L DUCETI UNDE A DUS MUTU IAPA…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here