„Președintele AUR nu e nici George Simion, nici Claudiu Târziu. E Lulea, cel cu afaceri în Transnistria! El îl finanțează pe George Simion”

7
8780
Marius Dorin Lulea și George Simion

Politicianul eșuat Cozmin Gușă a afirmat, într-o discuție cu prietenul său Bogdan Chirieac (la DC News), că ambii copreședinți ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) sunt de fațadă, paravane fără putere de decizie în partid. Adevăratul decident în AUR ar fi un om de afaceri, pe nume Lulea, care „îl finanțează pe George Simion”.

Personajul la care se referă Cozmin Gușă – și căruia îi pocește sau ridiculizează numele – este Marius Dorin Lulea. Acesta este președintele Organizației Oamenilor de Afaceri din cadrul AUR, poziție care-i asigură prezența în Biroul Național de Conducere (organism format din 15 membri, în frunte cu cei doi copreședinți ai partidului).

Conducerea AUR, așa cum apare ea pe sie-ul partidului. Lulea e acolo!

Marius Dorin Lulea este și vicepreşedintele Colegiului Diriginţilor de Şantier, organizaţie non-guvernamentală care reprezintă interesele a circa 1.500 de diriginţi de şantier din România.

Teoria lui Cozmin Gușă despre conducerea AUR

 • „George Simion și Claudiu Târziu nu sunt președinții AUR! Nu ei, ci doi frați care sunt constructori și care au operațiuni în Transnistria și în Tunari. Lulea, Dulea, ceva în genul acesta îi cheamă.”
 • „Ninel Peia, de exemplu, în calitate de președinte la Neamul Românesc, nu a semnat nimic cu George Simion. Niciodată! A semnat cu acest constructor Lulea – să zicem, deocamdată cu L -, care este șeful lui George Simion, îl finanțează.”
 • „O să vedeți. Eu am avut o emisiune de dezvăluire la Gold FM marți, în care, cu date, adrese, absolut tot, aceste lucruri s-au demonstrat. Ele sunt și de notorietate, dar nu se discută.”
 • „Deci, președintele AUR nu este George Simion. Și nici Claudiu Târziu. Ei au fost numiți în niște funcții de reprezentare de către cel care e președintele AUR, care este un om de afaceri, Lulea.”

Cum se prezintă Marius Dorin Lulea pe blogul propriu

 • „Sunt născut la Piatra Neamț dintr-o familie de români muncitori, mama Dorina și tata Francisc, ambii provenind din localitățile din județul Neamț.”
 • „Acolo mi-am petrecut copilăria alături de cei patru frați ai mei: Dan, Francis, Sorin și Andreea. Deși au fost multe greutăți, părinții s-au îngrijit că vom avea cele necesare, mai ales școală.”
 • „La momentul de față locuiesc în Ilfov și am propria mea familie cu 4 copii. Ei sunt cel mai de preț avut al meu și pentru ei am decis să mă implic în schimbarea modului în care România este administrată. Consider că nu pot lăsa copiiilor mei o țară aflată într-un așa mare dezastru.”
 • „Sunt de profesie inginer constructor, absolvent al Facultății de Construcții Civile, Industriale și Agricole din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, secția  Inginerie Economică în Construcții. Am terminat facultatea în anul 2004 ca șef de promoție și mai apoi am urmat etapa universitară de studii aprofundate: Tehnologii Speciale în Construcții.”
Marius Dorin Lulea
 • „După finalizarea școlii am luat-o pe drumul antreprenoriatului privat și de atunci m-am orientat spre două tipuri de afaceri, ambele cu legături în domeniul construcțiilor și al specializării pe care am urmat-o în timpul facultății: (A) proiectarea construcțiilor și verificarea construcțiilor precum și (B) dezvoltarea de ansambluri rezidențiale proprii.”
 • „Sunt asociat la mai multe companii ce desfășoară activități în domeniul construcțiilor, activități de proiectare, asistență tehnică de specialitate, dirigenție de șantier, management de proiect, construcții. Sunt implicat și în domeniul IT și mai nou în mass-media.”
 • „Nu suntem abonați la banul public, nu participăm la licitații, peste 90% din lucrările noastre sunt în domeniul privat. Cu toate acestea, fiind unul dintre cei mai atestați specialiști români din domeniul construcțiilor, de multe ori se apelează la ajutorul meu de specialitate pentru soluționarea unor probleme tehnice ce țin clădiri publice.”
 • „Consider că toată viața avem de învățat, motiv pentru care nu am abandonat niciodată procesul de învățare. În anul 2016 am început școala doctorală în domeniul securității la incendiu a construcțiilor.”
 • „De-alungul timpului am obținut mai multe grade profesionale, precum cele de diriginte de șantier, verificator de proiecte, auditor energetic.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

 1. Marius Dorin Lulea a uitat sa mentioneze in descriere ca partenera sa de viata e fata unui fost prefect PSD si el insusi e apropiat de PSD. De altfel Lulea e cel care-l tine angajat fictiv de ani de zile pe Simion. Simion traieste din banii lui Lulea si e creatia lui Lulea sau a sefilor pe linie informativa ai lui Lulea.

 2. Acum lucrurile se leagă. Nu știam cine l-a angajat pe Simion refrent în construcții cu 3000 lei pe lună. Acum știm: un afacerist cu legătură în serviciile secrete din Rusia (Transnistria). Sper că SRI e la curent.

 3. Lulea asta cu afaceri prin Transnistria unde nu pot investi fara aprobare de la Kremlin nici macar basarabenii si rusii are profilul perfect pentru a fi recrutat de servicile secerete bolsevice:provenienta din familie cu multi copii, sarac, frustrat, moldovean din Romania adica spalat pe creier de biserica ortodoxa infiltrata de sus pana jos de rusi. La intrebarile cum a ajuns asta mare antreprenor in constructii si de unde a avut bani sa isi porneasca afacerile trebuie sa raspunda auroritatile romanesti!

 4. Acum înțelegem și graba lui G.Simion de a cere Unirea R.Moldova (cu TOT CU TRANSNISTRIA!!) cu România: Lulea, patronul lui Simion, are prieteni, cunoștințe, parteneri de afaceri și poate și șefi în Transnistria (capul de pod al Rusiei în spațiul românesc și european, ocupat cu trupe rusești/așa zise de menținerea păcii, cazaci ucranieni românofobi, agenți secreți ai FSB sau SBU /foste KGB și peste 200.000 ucrainieni și ruși foști cetățeni ai URSS, toți aceștia întreținuți de Federația Rusă. Transnistria este și un paradis fiscal al economiei subterane ruso-ucrainiano-moldovenești unde colcăie membri ai mafiei ruse și ucrainiene care trafichează orice de la arme până la droguri, femei, țigări sau produse petroliere!!!). Oare ce caută prosperul și corectul om de afaceri român pe nume LULEA (patronul lui George Simion) în acel spațiu corupt, al nimănui, caracterizat de anarhie și haos?! Sper că SRI nu doarme căci situația e albastră și foarte complicată!

 5. În Constanța, chiar în „buricul-târgului” (Parcul-Arheologic), primăvara trecută, într-o după-amiază călduroasă și liniștită de aprilie sau, mai degrabă, de mai (nu mai țin minte exact…), după ce se instituiseră măsurile dure de restricție antipandemică, George Simion și o mică ADUNĂTURĂ pestriță – în frunte cu un amărât din Constanța care (CONTRA-COST!) transpira încotoșmănit/îmblănit într-un echipament… dacic complet! – au protestat de mama focului împotriva Guvernului și a restricțiilor împotriva răspândirii noului coronavirus!

  Treceam pe-acolo întâmplător, în drum spre casă, și am observat o chestie: la sfârșitul penibilei AGITAȚII, toți cei câțiva vajnici „protestatari” s-au strâns lângă un automobil parcat chiar la marginea trotuarului pe care mergeam eu, pe partea parcului dinspre Poarta-2 a Portului. Un tip le dădea bani, prin geamul coborât al mașinii: îi plătea pentru prestație! L-am văzut bine, de la doar trei-patru metri, pe respectivul… casier, și mi-a rămas întipărită în memoria-vizuală (pe care-o am, dintotdeauna, foarte dezvoltată, spre deosebire de cea auditivă!) moaca lui!

  Acum, văzând aici fotografia acestui AGENT F.S.B. (fost K.G.B.), pot afirma cu SIGURANȚĂ de 100(0)%: ăsta era casierul-plătitor de la acel miting-EȘUAT!!!

 6. Orice om care iese de la servici după opt ore de muncă, fie pe șantier, fie la birou, este plin de energie și îi vine instant cheful să facă politică pentru că îl doare de durerea semenilor săi. Băi troglodiților, în lume nu se poate face politică având servici. Doar dacă o freci pe dudă toată ziua și ai sponsor pentru întreținerea ta, poți face politică. Ce e așa de greu de priceput?! Și logic că sponsorii sunt oameni de afaceri, care având activitate nu au timp de politică, adică să o frece pe dudă. Prin urmare își realizează visele politice prin interpuși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here