„Predicțiile” delirante ale lui Medvedev, de Crăciun, pentru 2023: UE se destramă, Germania face Al Patrulea Reich și intră în război cu Franța, în SUA începe războiul civil

1
1647
Putin și Medvedev (dreapta)

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, fost premier și președinte al acestei țări, a publicat pe Telegram luni, în a doua zi de Crăciun, o listă de 10 predicții geopolitice pentru anul viitor. Enunțurile par mai degrabă niște dorințe pe care Medvedev i le transmite lui Moș Crăciun, decât niște anticipări construite pe baza evoluțiilor internaționale: destrămarea UE și a Marii Britanii, război între Franța și Germania, război civil în Statele Unite, prețuri uriașe la petrol și gaze etc.

Discursul înaltului oficial rus este halucinant – nimeni în lume, nici măcar talibanii din Afganistan ori comuniștii din Coreea de Nord – nu-și permite asemenea declarații publice despre alte țări. În același timp, absolut toate punctele acestei liste se regăsesc în discursul propagandei rusești, al conspiraționiștilor și idioților utili ai Moscovei care populează rețelele de socializare – inclusiv cele românești.

Citiți mai jos traducerea dorințelor lui Dmitri Medvedev pentru 2023.

„Înainte de noul an, toată lumea iubește să facă predicții.

Mulți oameni practică ipoteze futuriste, concurând pentru a veni cu cele mai neașteptate și chiar absurde. Să ne facem partea noastră.

Ce se poate întâmpla în 2023:

1. O creștere a prețului petrolului la 150 de dolari pe baril și a prețului gazului la 5.000 de dolari pe 1.000 de metri cubi.

2. O revenire a Regatului Unit în Uniunea Europeană.

3. Destrămarea Uniunii Europene după revenirea Regatului Unit și eliminarea monedei euro ca monedă a fostei UE.

4. Ocuparea regiunilor vestice ale fostei Ucraine de către Polonia și Ungaria.

5. Crearea celui de-Al Patrulea Reich pe baza Germaniei și a sateliților săi (Polonia, Țările Baltice, Republica Cehă, Slovacia, România, Republica Kiev etc.).

6. Războiul dintre Franța și cel de-Al Patrulea Reich. Împărțirea Europei, inclusiv noua împărțire a Poloniei.

7. Separarea Irlandei de Nord de Regatul Marii Britanii și Irlandei de Nord și aderarea la Republica Irlanda.

8. Războiul civil din SUA, separarea Californiei și a Texasului în state separate. Crearea unei uniuni de state între Texas și Mexic. Victoria ulterioară a lui Elon Musk în alegerile prezidențiale din SUA în o parte din statele atribuite republicanilor după Războiul Civil.

9. Relocarea tuturor piețelor bursiere importante și a activității financiare din SUA și Europa în Asia.

10. Prăbușirea sistemului financiar de la Bretton Woods, inclusiv prăbușirea FMI și a Băncii Mondiale. Renunțarea la euro și la dolar ca monede de rezervă la nivel mondial. Întoarcerea standardului de aur. Tranziția către utilizarea activă a monedelor fiduciare digitale.

Sărbători fericite prietenilor anglo-saxoni și purceilor lor grohăitori și fericiți!“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Monologul din „Las Fierbinți” care-i desființează pe Iohannis și regimul PSD-PNL: „România educată. Gargară! Mii de km de autostrăzi. Gargară! Sute de spitale noi. Gargară! Şcoli noi. Gargară!”

* Se naște cuplul politic care va uni pușcăria cu balamucul: Dragnea a pus ochii pe Șoșoacă! „E singura sinceră, aș colabora cu ea”

* Incident penibil cu delegația PSD-PNL plecată în „vizită de stat”, de Crăciun, în Coreea de Sud: vameșii din Seul i-au găsit deputatului Ben Oni Ardelean tobă, salam, cârnați și brânză în bagaje!

* VIDEO. Film delirant al propagandei ruse: Europa trăiește în beznă, sărăcie și frig, iar la anul locuitorii își vor mânca animalele de companie din cauza foametei!

* Marele fâs al șantajului rusesc: prețul gazelor naturale în Europa a scăzut sub cel de acum un an! Cotația petrolului e la aproape același nivel ca în decembrie 2021

* „Politica SUA: să fie epuizat tot potențialul militar al Rusiei; Putin să rămână fără trupe. Va fi o distrugere completă”

* VIDEO. Dana Budeanu în prime-time, la Antena 3 „CNN”: „Putin e omul anului 2022! Din politică, din orice. Pe pozitiv”. Conspirații și delir, cu Gâdea „copil de mingi”

* O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.