Postarea lui Funeriu „Să-ți fie rușine, canalie…!”, adresată rapsodului PSD-ist Tudor Gheorghe, e fenomen pe Facebook

3
3568
Tudor Gheorghe
Tudor Gheorghe, un rapsod PSD-ist, nostalgic al regimului comunist, ținut în brațe de postul public de televiziune - Foto: Facebook

Fostul ministru al Educației Daniel Funeriu a scris un mesaj dur la adresa rapsodului PSD-ist Tudor Gheorghe al cărui spectacol a fost difuzat de televiziunea publică în data de 26 ianuarie, exact de ziua lui Ceaușescu.

Postarea a devenit virală, strângând peste 3.000 de reacții și peste 1.000 de comentarii. În mai toate, textul lui Funeriu este apreciat, iar Tudor Gheorghe e prezentat ca un nostalgic comunist, susținător al PSD.

VIDEO. Tudor Gheorghe, mare susținător al lui Victor Ponta, PSD.

Băi, Tudor Gheorghe, ia fii atent aici: cât ai fi fost tu de talentat în muzică și versuri! Primul meu coleg de bancă, Cristian Herbei și alți 1000 de oameni nu au murit pentru ca tu să-i dai cu zdranga-zdranga, la mandolină, spunând că a fost degeaba!”, a scris Daniel Funeriu pe pagina sa de Facebook.

Alin Văcean îl caracterizează astfel pe Tudor Gheorghe: „Păcălici, oportunist și perpetuu stagiar în marea muzică… pierdut în bun-simț de viață, similar precum în partituri cu diezi mai sofisticați. Un diletant de prestigiu (umflat)!”.

Carmen Mărieș: „E urât ce voi spune…cu tot talentul lui ..a reușit să mă determine sa nu i mai ascult muzica. O jigodie.”

Horia Motrescu: „Nenea Gheorghe nu e la prima abatere, îl susținea pe Victor Ponta în 2014 și ne sugera să facem la fel, descriindu-l pe Ponta cam așa: tânăr, român, inteligent și viu.”

Postarea lui Funeriu a fost criticată de populiști și grupurile naționaliste.

Daniel Drăghici: Băi, ticălosule! O vorbă românească spune că pădurea nu s-a speriat când a apărut toporul. S-a speriat când a apărut coada. Asta ești tu! O coadă de topor. Să-ți fie rușine că murdărești nu pe talentatul TUDOR Gheorghe ci valorile pe care le promovează. Te faci că nu înțelegi ce promovează el și arunci cu noroi.

Universul.net a scris pentru prima dată de spectacolul difuzat de TVR al rapsodului populist Tudor Gheorghe.

VIDEO. Spectacolul lui Tudor Gheorghe, difuzat de TVR de ziua lui Ceaușescu.

O „țară care plânge”, care „geme”, și așteaptă „un decret de la Bruxelles sau Strasbourg”, „Cui va mai rămâne această țară?” „Procurorii” sunt „niște veleitari, niște oameni mici ce nu gândesc”, „Lanțul de minciuni” cu care „ne-ați vândut”, dar „vine vremea să dați seamă pentru câte rele ne-ați adus”, „Protestăm pentru nimic” și „ne-adunăm să ne-alergăm”: „noi, cu mâna pe pietroi, strigăm Fără Violență!”, „Nu vedem și nu simțim că la poartă așteaptă dricul!” „Ia-ne, Doamne, orice perspectivă, ia-ne și bomboana din colivă!” – sunt doar câteva dintre „slovele” bardului Tudor Gheorghe din care se pot desprinde pe alocuri crâmpeie de sloganuri demne de un almanah PSD, scrie Universul.net.

Daniel Funeriu și-a asumat să dea glas nemulțumirilor unei părți a opiniei publice cu privire la populismul unor artiști români, nostalgici ai regimului comunist, ținuți încă în brațe de autorități și promovați intens.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Funeriu șterge pe jos cu „rapsodul PSD” Tudor Gheorghe: „Să-ți fie rușine, canalie…!”

* Anunț îngrijorător. Vaccinul împotriva virusului din China, gata abia peste 8 săptămâni

* VIDEO. Wuhan, orașul fantomă. 11 milioane de oameni, baricadați în case. 10 imagini șocante

* VIDEO. Germania, a doua țară europeană, după Franța, în care a fost descoperit virusul. Ce măsuri a luat UE

* VIDEO. Criză în China din cauza epidemiei. Primul mort în Beijing. OMS: „Pericol mare de răspândire”.

* VIDEO. Guvernul chinez ascunde adevărul despre epidemie. Cercetători din Hong Kong: 44.000 de oameni sunt deja infestați

* INTERVIU. „Virusul mortal din China n-are nicio legătură cu vaccinurile gripale”

* Fost consilier de securitate al Președintelui SUA acuză: Donald Trump ține partea dictatorilor

 

 

3 COMENTARII

  1. Imi amintesc de anii ’80 – cu cozi la tacamuri si „adidasi”, 12 grade in apartament iarna – si la tvr canta chelul mustacios – „Acolo este tzara mea si neamul meu cel romanesc!”… injuram si inchideam tv-ul… el se plimba prin SUA in turnee si cica experimenta bagatul in vena, de curiozitate… evident ca la intoarcere dadea note la „organ”…

  2. Tudor gheorghe n-a inteles nimic? Cineva sa-i dea inregistrarea cu raposata Cristina Topescu cum plangea pentru Eroii revolutiei ’89 citindu-le numele la comerarea zilelor revolutiei. Tudor gheorghe habar nu are nici dupa 30 de ani ca datorita Eroilor revolutiei are posibilitatea sa-si organizeze concerte cand vrea el si la ce pret vrea el. Interesant de stiut cine a fost publicul care i-a populat sala la acest concert. Probabil niste melteni si meltence cu amintiri din ,,epoca de aur”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.