Se goleşte Guşă TV! Un nou val de plecări de la Realitatea Plus. Jurnalista considerată „spaima PSD” ajunge la… Antena 3!

3
13247
Cozmin Gușă se lăfăia megalomanic la fosta Realitatea TV

Cozmin Guşă a făcut praf şi Realitatea TV, şi Realitatea Plus, „sora” primului post TV, creată ca „variantă de fugă” după retragerea licenţei Realitatea TV urmare a situaţiei financiare proaste în care a ajuns prima televiziune de ştiri din România sub administraţia celui poreclit „Guşă TV”.

Un nou val de angajaţi ai Realitatea Plus îşi fac bagajele, anunţă PaginadeMedia.ro. Unii dintre ei vor ajunge la Digi 24, printre care Carmen Tudor, plus trei jurnaliști de la departamentul NewsDesk, inclusiv șefa secției Andreea Sumanu.

Mădălina Mihalache (dreapta) i-a cam stricat coafura şi Vioricăi Dăncilă (foto – realitatea.net)

Interesant e cazul Mădălinei Mihalache, jurnalista acreditată la PSD, care i-a scos peri albi lui Liviu Dragnea în vremea când acesta conducea România din fruntea partidului. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ziarista va ajunge la Antena 3.

De asemenea, mai anunţă site-ul de media amintit, Raluca Mandoiu, redactor la emisiunea Denisei Rifai, a schimbat Realitatea Plus cu Observatorul Antenei 1. Operatorul Răzvan Bordei (soțul Ralucăi Mandoiu), a plecat și el în Intact.

Detalii despre noile schimbări de criză şi alte plecări de la Realitatea Plus, AICI.

Jurnalişti puşi să scrie despre… sex!

Cozmin Gușă, manager și acționar la Realitatea Plus, a concediat mai mulți jurnaliști, corespondenți locali ai postului TV, la începutul lunii trecute 

Carmen Dumitrescu, ziaristă din Alexandria care coordonează site-ul „Liber în Teleorman”, și-a dat demisia pentru că „a fost amenințată de conducere”. Ea s-a remarcat ca fiind o voce independentă, aproape singulară și puternică în fief-ul electoral al lui Liviu Dragnea în vremea când acesta avea toată puterea.

Mai mulți jurnaliști au fost concediați „în mod abuziv” de conducerea postului Realitatea Plus. Carmen Dumitrescu a declarat pentru Ziaristii.com că ea și-a dat demisia după ce a fost pusă „să scrie despre sex” de conducerea site-ului, a refuzat, iar apoi a fost amenințată.

„Ne-am făcut datoria şi am furnizat informaţiile solicitate în targeturile agreate, respectând deontologia jurnalistică şi principiile moralei publice. Cu toate acestea, am fost atacaţi şi înjosiţi de noua conducere, impunându-ni-se o politică editorială aberantă, lipsită de logică şi abuzivă, iar când ne-am exprimat opiniile ca profesionişti, menţionând că nu este corectă tabloidizarea şi ducerea site-urilor în zona promiscuităţii, ne-au fost blocate salariile sub pretexte false şi jenante. Am continuat să muncim şi ne-am cerut drepturile cu decenţa jurnalistului a cărui demnitate nu se negociază, iar ca răspuns unii au fost concediaţi abuziv, iar celorlalţi li s-a pus pumnul în gură”, a scris jurnalista, într-un protest semnat de 22 de jurnaliști din toată țara.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rareş Bogdan, replică tăioasă pentru Varujan Vosganian: „Nu înţelege ce-i cu pensiile speciale, pur şi simplu nu înţelege”

* INTERVIU. „Virusul mortal din China n-are nicio legătură cu vaccinurile gripale”

* Moartea lui Kobe Bryant. Cine sunt cele 9 victime din elicopterul prăbușit

* VIDEO. Ultimul zbor al lui Kobe Bryant și al fiicei sale de 13 ani. De ce s-a prăbușit elicopterul?

Legendarul Kobe Bryant a murit la 41 de ani, alături de fiica sa de 13 ani. Mergeau să joace baschet, dar s-au prăbușit cu elicopterul

* Renuțarea la inelul de logodnă, un nou mesaj al Irinei Tănase către Dragnea. Relația dintre cei doi, pe butuci

* Dezvăluiri. Se simte mâna Moscovei în protestul de la Craiova împotriva frecvenței 5G. România, o țintă pentru Putin

3 COMENTARII

  1. Prin 2006-2007, cheliosul Gusa intrase la Facultatea de Sociologie din Buc – la fostul decan Catalin Zamfir – blocase vreo 2 ore inclusiv activitatea secretariatului – ca vroia si el sa se faca „dottore”! Era seful PIN – impreuna cu limbricoasa aia isterica – fosta madam Valcov…Zamfir s-a pensionat si l-a facut „dottore” geopulitician prof. Badescu… ar fi interesant sa vedem cat a plagiat si tov. Gusa… ce ziceti, stimati jurnalisti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here