Ponta, mincinos incurabil, s-a „dat” la Prelipceanu: „Ce facem aici, manipulăm împreună?” Jurnalistul l-a pus la punct

0
6969

Victor Viorel Ponta, lider al unui partid pe cale de dispariţie, nu se leapădă de boala care l-a făcut de râsul României: minciuna senină şi vesel iresponsabilă.

Invitat la Digi 24 să comenteze numirea lui Florin Cîţu ca premier desemnat de către preşedintele Iohannis, Victor Ponta a aruncat o nouă şopârlă specifică lui, după cea de peste zi în care s-a autopropus prim-ministru, deşi are un partid sub pragul electoral de 5%.

„Păi dacă oamenii ăştia nu ne mint, mă refer la Florin Cîţu şi Ludovic Orban, pentru că făceau declaraţii de la Palatul Victoria, deci trebuie luaţi în serios… Deci, dacă ei ne spun adevărul că vor să facă o majoritate, atunci e simplu: au această majoritate încă de la votul primit de Guvernul Ludovic Orban în Parlament. Iar între timp au mai racolat nişte parlamentari de la ALDE…”, a spus Ponta, în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu.

Afirmaţia că Guvernul Florin Cîţu „are deja majoritatea asigurată” este o minciună mai mare chiar şi decât aroganţa lui Victor Viorel Ponta.

De ce? Pentru un motiv simplu, pe care el îl ştie foarte bine: dacă majoritatea ar fi fost asigurată, nu ar fi căzut Guvernul Ludovic Orban prin moţiune de cenzură.

La un moment dat, cu tupeul binecunoscut, Ponta a sărit la gâtul moderatorului: „Ce faceţi aici, manipulaţi? Vreţi să manipulăm împreună? Haideţi, răspundeţi la întrebări!”, a răbufnit liderul Pro România, vădit furios că jurnalistul nu-i înghite gogoşile.

„Nu insistaţi, că nu vă răspund la nicio întrebare, pentru că nu sunt aici să răspund, ci să întreb”, i-a răspuns calm şi ferm totodată Prelipceanu, care evident că are obligaţia ca moderator să pună întrebări, nu să răspundă invitaţilor săriţi de pe fix.

Ulterior, Ponta a dat-o „la-ntors”, spunând că e „bine pentru ţară că vom avea Guvern”, dorinţa lui, ca şi a PSD, fiind una clară: să nu fie alegeri anticipate, dintr-un motiv simplu: Pro România nu mai „pupă” în Parlament, iar PSD mai ia jumătate faţă de cât a luat prin jaful electoral din 2016!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cu 4% în sondaje, Victor Ponta s-a propus prim-ministru! Reacția lui Klaus Iohannis: Ha-ha!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here