Și al doilea italian din Gorj e infectat cu coronavirus!

0
738
Italianul de 71 de ani și compatriotul său de 51 de ani, care l-a însoțit la Primăria Drăguțești

Cesare Emendatori, bărbatul de 71 de ani căsătorit cu o româncă din satul Peșteana Jiu, comuna Bâlteni, județul Gorj, nu e singurul italian infectat cu coronavirus care a fost recent în România!

Și tovarășul său de călătorie, cetățean italian și el, este afectat de noul virus care a speriat omenirea. Acesta are 51 de ani și a fost în România săptămâna trecută.

El a venit în România marți, 18 februarie, alături de Cesare Emendatori, zburând de la Bologna la Craiova, și tot împreună au plecat spre Italia, cu o cursă low cost a companiei Wizz Air, patru zile mai târziu (sâmbătă, 22 februarie).

Cei doi italieni au călătorit în România în interes de afaceri, dar Cesare Emendatori a profitat de ocazie pentru a vizita și rudele soției sale, din satul Peșteana Jiu.

Comunicatul oficial al Prefecturii Rimini, citat de Digi 24, confirmă faptul că și bărbatul de 51 de ani e infectat cu coronavirus. Acesta locuiește în satul Piandimeleto (2.150 de locuitori), regiunea Marche, nu departe de orașul Rimini și de micul stat San Marino.

Italianul în vârstă de 51 de ani se află în carantină în propria locuinţă, iar starea sa nu este gravă, scrie presa locală.

Cei doi italieni, acum declarați oficial ca fiind infectați cu coronavirus, au fost surprinși de o cameră de supraveghere în urmă cu o săptămână (miercuri, 19 februarie, orele 13.41 – 13.53) la Primăria comunei Drăguțești, din apropiere de Tg. Jiu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.