Acasă News Ponta: "Dragnea Escobar nu are viză de intrare în SUA și nu...

Ponta: „Dragnea Escobar nu are viză de intrare în SUA și nu are curaj să ceară viză, pentru că este investigat în America”

Apare o nouă posibilă explicație pentru anularea deplasării lui Liviu Dragnea la Washington, la tradiționalul Mic Dejun cu Rugăciune.

Victor Ponta, fostul tovarăș al lui Dragnea în PSD, zice că nici urgența finalizării bugetului, nici problemele cu pașaportul diplomatic nu sunt adevăratele cauze ale contramandării. Explicația e alta: liderul PSD nu are viză și se teme să ceară alta, din cauza investigației declanșatea în SUA după precedentul „desant” al lui Dragnea pe pământ nord-american.

Ponta se află deja în SUA și va participa la eveniment.

PSD Teleorman anunțase marți, triumfalist, pe Facebook, că Liviu Dragnea a fost invitat în Statele Unite la o reuniune la care participă și președintele SUA, Donald Trump.

Textul lui Victor Ponta

„Premieră absolută în România – după Fake News, Fake Programul de Guvernare și Fake Bugetul, acum avem și FAKE VIZITA în SUA; FAKE este marcă înregistrată Liviu Dragnea!

Mâine dimineață voi participa (alături de alți doi parlamentari români) la Micul Dejun cu Rugăciune! Să ne uităm după Liviu Dragnea? Sau să întrebăm la FBI dacă vine? FAKE VIZITA lui Dragnea Escobar devine într-adevăr o știre!

Când Dragnea este în Maldive, ne spune «trompeta» lui că e în România. / Când este în România, ne anunță PSD Teleorman că e în America. / Numai Fake News și Fake Visits!

«Victor Ponta, Președintele ProRomânia, dă o nouă lovitură pe plan internațional! Liderul social-democrat a fost invitat la a 67-a ediție a Micului Dejun cu Rugăciune Națională, care va avea loc la Washington pe 7 Februarie; la acest eveniment va fi prezent și Președintele SUA, Donald Trump. Victor Ponta va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 Februarie» – poate să anunțe pe pagina sa oficială de Facebook PSD Teleorman. Doar așa a anunțat vizita FAKE a lui Liviu Dragnea!

Am putea să râdem – dacă nu ar fi de fapt de plâns!

Prostia și ridicolul pe care Liviu Dragnea și trepădușii lui le aruncă asupra PSD și asupra României au depășit orice limită acceptabilă!

1. Adrian Năstase și Victor Ponta sunt singurii lideri ai PSD care au mers în SUA în vizite oficiale / Mircea Geoană a fost primit la Casa Albă ca ambasador / Dragnea și-a plătit o poză la un restaurant în 2017 și a încercat să dea banii printr-un contract cu MApN semnat de «curajosul Fifor» / În ce hal a ajuns PSD să anunțe pe Facebook «invitații oficiale» despre care orice om cu minimum un neuron poate să constate că nu există!

2. National Prayer Breakfast este un eveniment anual important – dar NU este organizat de Președintele SUA (acesta ține doar un speech ca invitat) / Anul acesta voi participa și eu, dar și alți români (de exemplu, parlamentarii Ben Oni Ardelean și Beniamin Leș, care au sprijinul comunității neoprotestante – foarte respectată și influentă la Washington) / Să prezinți invitarea lui Dragnea (probabil în baza contractului de lobby pe care PSD îl plătește din banii primiți de la Buget) că o vizită oficială este un semn de primitivism, pe care doar un clovn politic îl poate asuma – o rușine pentru PSD si România.

3. După ce Liviu Dragnea a lipsit de la evenimentul oficial privind preluarea Președinției Consiliului UE în 10 ianuarie la București (a preferat să stea în vacanță în insule cu Vâlcov și Arsene decât să se vadă cu Juncker și Tusk) – acum anunță că are invitație la Washington, dar nu merge «că face Bugetul».

4. Personalitatea dublă a lui Dragnea este năucitoare / Și în America, și în România «Bugetul» este făcut de către Ministerul de Finanțe și de miniștri (nu de Președintele Partidului sau al Camerei Deputaților) – totuși, Dragnea spune la presă că nu merge în America pe motiv că lucreaza la Buget / iar la primari le spune că el «nu are competența să se ocupe de Buget» / caz clar de balamuc!

5. Problema adevărată este că Liviu Dragnea nu are VIZĂ de intrare în SUA / și problema este că nu are curaj să ceară viză, ținând cont de faptul că este investigat în America pentru modul ilegal în care a plătit ca să facă acea poză la restaurant cu Trump în 2017.

6. Un președinte al Camerei Deputaților și al PSD care nu are curaj să meargă în America de frica investigațiilor care îl privesc, dar care își inventează FAKE VIZITE – o rușine și o vulnerabilitate națională.

Mâine dimineață voi participa (alături de alți doi parlamentari români) la Micul Dejun cu Rugăciune! Să ne uităm după Liviu Dragnea? Sau să întrebăm la FBI dacă vine? FAKE VIZITA lui Dragnea Escobar devine într-adevăr o știre!”

CITIŢI ŞI:

Un fost ministru PSD dă de înțeles că Dragnea n-a putut pleca în SUA din cauza pașaportului diplomatic

Dragnea nu mai merge în SUA! Criza bugetului și fierberea din PSD l-au făcut să renunțe la poza cu Trump

Mihai Tudose: „PSD a căzut sub 20%”. Ioan Rus: „Partidul merge spre disoluţie totală”.

Cum și-a aranjat Olguța Vasilescu o pensie alimentară de 3.500 de euro pe lună, din bani publici. Și-a plasat fostul soț la ASF, pe un salariu uriaș

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările