Florin Călinescu îl atacă pe Dragnea la vitamina D: „Livulică, ești Prostus Maximus. De fapt, Ticălosus Maximus”

2
3724

Florin Călinescu s-a înfuriat când a auzit șarlatania pe bază de vitamina D a lui Liviu Dragnea. Actorul s-a „răcorit” pe pagina sa de Facebook.

„Dragi guvernanţi, adică livulică, e clar că treaba cu suta de kilometri de autostradă, promisă până de revelionu’ trecut, e bulşit ca toată guvernarea ta.

Bă, da’ când vii şi bagi chestia că trebuie să tai nişte mărunţiş, pe care tot tu l-ai proptit în buget, ca să dai vitamina D copiilor, eşti maximus. Prostus Maximus. De fapt, Ticălosus Maximus. Băăă, vitamina aia se asimilează 90 la sută din statul la soare.

Restu’ e hoţia unor firme care fac pastile. Câteva procente le mai halim din ouă şi alte alea. Eşti praf.”

Abia întors din concediul asiatic (Emirate, Maldive etc.), Liviu Dragnea a dat ordin ca în bugetul pe 2019 să se taie bani de la serviciile secrete, cu care să se cumpere vitamina D pentru copii! O secvență de un populism grețos, insuportabil.

CITIȚI ȘI:

Dezvăluire la vârful PSD: „Dragnea plăteşte la greu formatori de opinie pentru a manipula românii”

Dragnea nu mai merge în SUA! Criza bugetului și fierberea din PSD l-au făcut să renunțe la poza cu Trump

2 COMENTARII

  1. Bine le mai zice, m-a uns la inima cum se spune pe la noi, are umor si merge la tinta. Dar tocmai de asta ma temeam.
    Cand am auzit ca Florin Calinescu intra in politica, pe de-o parte m-am bucurat: e foarte destept, pricepe repede, merge la tinta, taie in carne vie – vai de steaua hotilor si derbedeilor politici. Dar m-am si temut ca nu se va abtine sa se exprime cum nu da bine unui demnitar, ca nu va rezista sa nu alunece in bufonerie, fiindca il stiam de la o emisiune la ProTv.
    Mi-as dori ca de dragul patriei sa adopte un stil adecvat unui demnitar, altfel nu va fi luat in serios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here