Dragnea nu mai merge în SUA! Criza bugetului și fierberea din PSD l-au făcut să renunțe la poza cu Trump

2
4868

Liviu Dragnea și-a anulat deplasarea de patru zile la Washington (SUA), unde își cumpărase bilet la Micul Dejun cu Rugăciune, la Casa Albă.

Filiala PSD Teleorman a anunțat triumfal, printr-un comunicat: „Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovituă pe plan internațional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La acest eveniment va fi prezent și președintele SUA, Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 februarie”.

Dragnea trebuia să plece ieri, dar și-a anulat voiajul din cauza situației explozive din PSD și din coaliția de guvernare. Criza bugetului se adâncește, mai mulți parlamentari PSD sunt pe punctul de a părăsi partidul, ALDE dă semne de nervozitate, iar UDMR amenință că nu va mai susține formula guvernamentală.

Liderul PSD a rămas „la vatră” pentru a superviza o anumită formulă bugetară, dar și pentru a purta negocieri pentru menținerea majorității parlamentare.

CITIȚI ȘI:

Dragnea mai dă un sac de bani ca să-și facă o poză cu Trump

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here