Poliția a luat la puricat perversitățile și instigările lui Cumpănașu pe TikTok, printre adolescenți

1
3508
Cumpănașu și o elevă de 16 ani, pe TikTok

Poliția și Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 fac verificări în legătură cu filmulețele postate de Alexandru Cumpănașu pe rețeaua chinezească TikTok. Poliția s-a autosesizat și cercetează dacă discuțiile cu minorii pe care le-a purtat fostul candidat la alegerile prezidențiale nu intră cumva în sfera Codului Penal.

Polițiștii verifică dacă activitatea lui Alexandru Cumpănașu (39 de ani) se încadrează printre faptele prevăzute de Codul Penal.

Fostul candidat la prezidențiale a purtat mai multe discuții cu aluzii sexuale pe platforma TikTok. Astfel, unei minore i-a spus ”tu ai un păr frumos, ești o fată destul de dezvoltată”, iar în alte discuții s-a lăudat cu ”dotările” sale naturale.

Aproape 500.000 de elevi din România urmăresc un cont de TikTok în care profesorii sunt blamaţi, arătaţi cu degetul şi pozitionaţi ca şi cum ar fi adversari ai elevilor. Se întâmplă pe contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, fost candidat independent la alegerile prezidenţiale.

În timp ce părinţii sunt şocaţi de conţinutul extrem de dur la care au acces copiii lor, „dezbaterile” de pe TikTok ale lui Cumpănașu cu elevii – de multe ori pe ritmuri de manele – au ajuns subiect de discuţie în cancelarii.

Acum, pe de o parte, Poliția verifică dacă discuțiile lui Alexandru Cumpănașu se pot încadra la incitare la creșterea urii față de profesori, iar pe de altă parte, sunt și alte discuții, cu tentă sexuală, care ar putea friza coruperea de minori.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fostul ministru Costel Alexe, șeful CJ Iași, acuzat de DNA că a luat șpagă 22 de tone de tablă!

* Revelionul TVR – o producție sinistră. Conspiraționiștii Garcea și Bittman. Atacuri grobiene la Iohannis

* Ion Cristoiu naște pui vii: cică Grigore Cartianu a criticat „Revelionul lui Garcea” ca să vină el șef la TVR!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.