miercuri, mai 29, 2024
AcasăNewsExplicația AUR în cazul soției bătute de deputatul Focșa: "S-a lovit cu...

Explicația AUR în cazul soției bătute de deputatul Focșa: „S-a lovit cu nasul de ușă din cauză că a fugit covorul”. Partidul aduce în discuție Ambasada Ucrainei!

-

De fapt, deputatul Dumitru Focșa nu și-a bătut soția, ci aceasta s-a lovit de ușă pentru că „a fugit covorul”, explică reprezentanții AUR după ce partidul a făcut propria sa „anchetă”, paralelă cu a poliției care constatase agresiunea și încadrase cazul la „risc iminent”. În cazul de violență înregistrat în noaptea de miercuri spre joi, când deputatul Focșa și-a bătut soția care a sunat la 112, cerând intervenția poliției pentru a scăpa din mâinile agresorului, AUR a ieșit la contraatac, aducând în discuție Ambasada Ucrainei!

Deputatul Antonio Andrușceac a fost desemnat de George Simion să „investigheze“ bătaia pe care Focșa i-a tras-o soției. Intervievat de Realitatea Plus, Andrușceac anunță că a ajuns la alte concluzii decât polițiștii, verdictul propriei sale “anchete” fiindu-i – ce surpriză! – favorabil bătăușului. Andrușceac a găsit și vinovații, care sunt jurnaliștii, Ambasada Ucrainei și dușmanii din politică: „Noi nu vrem să facem poliție politică la presiunea unor jurnaliști, așa cum voia să facă și Ambasada Ucrainei dreptate pe loc, la modul «să-l dați afară», «să-i tăiați capul, mâinile». Nu așa se face, sunt niște lucruri care uite că nu erau cunoscute. Eu am vorbit și cu domnul Focșa și am luat legătura și cu soția dânsului. Oamenii au trecut de faza asta, și-au dat seama că au greșit amândoi. E posibil sî se împace pentru că la mijloc este un copil pe care îl au de 10 ani în plasament“.

Contrar celor constatate de polițiștii care au ajuns la locul bătăii chiar în noaptea respectivă, la ora 2.00, Andrușceac susține că, de fapt, Focșa nu și-a lovit soția. Aceasta și-a pricinuit singură loviturile de pe față, împiedicându-se de covor și lovindu-se de ușă, pretinde Andrușceac: „Sunt niște probleme acolo pe care n-aș vrea să le aduc în atenția oamenilor. (…) E foarte ușor să îl punem la stâlpul infamiei fără să cunoaștem toate dedesubturile. El a intrat în Comisia de Etică a partidului, am făcut niște investigații, iar lucrurile nu stau chiar așa cum au fost prezentate. Femeia n-a fost lovită. A fost, într-adevăr, o altercație, în care unul împingea de ușă, celălalt ținea ușa și, din cauză că a fugit covorul, a fost lovită cu ușa peste nas. Femeia a fost influențată, la rândul ei, sub imperiul emoției, de către o vecină al cărei soț face parte dintr-un partid aflat la putere. Ea i-a pus telefonul în mână, să apeleze la poliție. Femeia n-a sunat la poliție din proprie inițiativă, să știți!“.

Focșa nu e la primul incident violent, fiind cunoscut atât în partid, cât și în afara lui ca un tip agresiv. Anul trecut, 27 de filiale AUR au cerut excluderea sa, dar a rezistat. Unul din membrii AUR Constanța – filială condusă chiar de deputat – l-a înregistrat când spunea că a plătit 10.000 de euro înainte să primească locul eligibil în Parlament. Focșa l-a numit „valutist” și l-a amenințat cu bătaia pe șeful deputaților PSD chiar în Parlament și i-a spus lui Nicolae Rațiu, fiul fostului lider țărănist Ion Rațiu, că e „retardat”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Familia tradițională” AUR: deputatul Dumitru Focșa și-a snopit în bătaie soția de față cu copilul minor. Femeia a sunat la 112, iar polițiștii sosiți la fața locului au evaluat cazul ca fiind de „risc iminent”

* Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

* Bobby Păunescu, co-patron la B1 TV, executat silit de fostul fotbalist Ciprian Marica. Fiul lui George Constantin Păunescu se afișează ca „investitor” la un proiect imobiliar „de miliarde” la Cluj

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

VIDEO. A murit Mitică Popescu, actorul trecut prin lagărele comuniste. La RTV s-a anunțat „moartea” lui Mitică Dragomir!

* Gigi Becali, trimis din nou în judecată. A încălcat termenii eliberării condiționate: a votat la Referendumul pentru Familie, deși avea interdicție!

* „Planul lui Putin de a îngheța Europa fără gaz rusesc a eșuat”. Mărturia politologului care îi scria discursurile satrapului de la Kremlin

O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

Fotografia începutului de an: „Doi țărani, foști fotbaliști”. Balint: „Era păcat să-l am pe Hagi la mine, la țară, și să nu-l îmbrac în ie populară”

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Aha, deci nevasta deputatului a fost batuta de domnul covor si a chemat salvarea la 112. Numai ca la usa au ajuns politistii care, la indemnul ambasadorului Ucrainei, i-au facut deputatului dosar politic in care au mintit ca si-ar fi batut nevasta. Plus ca nevasta celui din partidul de la putere a amenintat-o cu pistolul la tampla de nevasta hauristului sa cheme politia. Ok. Daca un singur idiot hAURist crede aceasta poveste, inseamna ca suntem un popor de tembeli pe care cei de la putere pot sa-i scuipe cu minciuni cat vor ei. De aceea a prins comunismul atat de bine la noi. De tembeli ce suntem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -