6 criminali ruși, scoși din pușcării și trimiși pe frontul din Ucraina, au evadat înarmați dintr-o tabără de antrenament a mercenarilor Wagner

0
2492
Evgheni Prigojin, șeful PMC Wagner

Până și criminalii cei mai de temut din Rusia s-au speriat de ideea că vor participa la „operațiunea militară specială” putinistă. 6 dintre ei au evadat dintr-o tabără de antrenament a grupării paramilitare private PMC Wagner, situată în autoproclamata Republică Populară Lugansk, la scurtă vreme după ce au fost scoși din spatele gratiilor pentru a-i „denazifica” pe ucraineni.

Conform canalului de televiziune „Ora curentă”, ar fi vorba despre trei cetățeni uzbeci, un rus, un belarus și un kârgâz. Condamnații ar fi fugit înarmați, în perioada 21-22 decembrie. Ei sunt căutați acum de trupele Ministerului rus de Interne.

Proprietarul PMC Wagner, Evgheni Prigojin, s-a limitat să declare că în orașele ucrainene anexate și în Rusia „sunt reținuți o mulțime de ticăloși”, iar Garda Națională, Poliția și serviciul de securitate al PMC Wagner sunt angajate în prinderea „diverselor tipuri de oameni înarmați”.

Postul de televiziune „Ora curentă”: „Prizonierii coloniilor ruse sunt recrutați în masă în PMC Wagner, pentru a lua parte la războiul din Ucraina. Lor li se promit plăți semnificative și grațieri după ce au participat la bătălii. Purtătorul de cuvânt al Consiliului Național de Securitate al SUA, John Kirby, a declarat în decembrie că, potrivit estimărilor Washington-ului, până la 40.000 de pușcăriași ruși ar putea servi în PMC”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Explicația AUR în cazul soției bătute de deputatul Focșa: „S-a lovit cu nasul de ușă din cauză că a fugit covorul”. Partidul aduce în discuție Ambasada Ucrainei!

Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

Bobby Păunescu, co-patron la B1 TV, executat silit de fostul fotbalist Ciprian Marica. Fiul lui George Constantin Păunescu se afișează ca „investitor” la un proiect imobiliar „de miliarde” la Cluj

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

Gigi Becali, trimis din nou în judecată. A încălcat termenii eliberării condiționate: a votat la Referendumul pentru Familie, deși avea interdicție!

* VIDEO. Cele mai rușinoase imagini din viața unui dictator: Putin, singur în biserică la slujba de Crăciun. În sutană erau preoți sau FSB-iști?

* „Pușcașul” rus din Donețk îi prevede lui Putin un sfârșit ca al lui Gaddafi, „cu o coadă de lopată înfiptă-n fund”

O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.