Încă un monstru: Bogdan Drăghici, fost demnitar, președintele T.A.T.A. Și-a violat fiica vitregă timp de 4-5 ani. A abuzat și alte minore, acum e arestat

3
3286
Bogdan Drăghici era "expertul televiziunilor" în cazuri cu tătici

Bogdan Drăghici, președintele asociației T.A.T.A. (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), și-ar fi violat fiica vitregă în urmă cu câțiva ani, iar faptele de care este acuzat ar fi fost săvârșite pe parcursul a 4-5 ani, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Pângerea a fost depusă de mama fetei.

Președinte organizației-fantomă care se ocupă de „drepturile taților din România” a fost reținut pentru 24 de ore și trimis în arestul Poliției Capitalei. Acuzațiile sunt foarte grave: individul și-ar fi violat fiica vitregă în repetate rânduri timp de mai mulți ani. Autoritățile au ținut cont de plângerea depusă de mama fetei, care și-a acuzat fostul soț de agresiune sexuală.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că Bogdan Drăghici ar fi agresat sexual mai multe fete.

Cine e Bogdan Drăghici

Subsecretar de stat, director general adjunct la INA

Bogdan Drăghici a fost directorul general adjunct al Institutului Național de Administrație (INA). Numit de Vasile Blaga (ministru de Interne pe atunci) în februarie 2005 și demis câteva luni mai târziu, în luna august, printr-un plic trimis prin poștă. Drăghici avusese rang de subsecretar de stat.

S-a plâns că și-a pierdut postul ca urmare a unor dezvăluiri legate de afacerea ISAR. ISAR era coordonată de Antonie Iorgovan, senator PSD, iar Octav Cozmâncă era membru de onoare. „Ca orice afacere iorgovaniană, ISAR trebuia să fie profitabilă, așa că s-a pus la punct, rapid, înființarea unei universități patronate de ONG-ul în cauză: Universitatea Româno-Germană din Sibiu. ISAR primește în folosință gratuită cazarma Sibiu, în suprafață de 1.717 metri pătrați, și terenul aferent, în baza unui protocol cu Ministerul Apărării. Afacerea privată cu bani publici este uriașă, doar fondurile românești vizate fiind de ordinul milioanelor de euro, cele comunitare fiind sensibil mai substanțiale”, s-a plâns atunci Drăghici.

A promis că renunță la indemnizații

În calitate de director adjunct al INA, a spus că va renunța la indemnizațiile primite în calitate de membru al Consiliului Științific al INA și al consiliilor de coordonare ale centrelor regionale de formare continuă coordonate de această instituție. Nu se știe dacă s-a ținut de cuvânt.

Bătut bestial la cumpărături

În 2006, în timp ce se afla cu soția sa în oraș la cumpărături, câțiva tineri l-au bătut cu bestialitate. După ce femeia a sunat la 112, Drăghici a fost internat la Secția Chirurgie Plastică a Spitalul de Urgență Floreasca și operat în aceeași zi.

A făcut greva foamei

Tot în 2006, Drăghici a făcut greva foamei, în fața Palatului Cotroceni, pentru a-l determina pe președintele Traian Băsescu să ia atitudine față de afacerea ISAR. Drăghici îl cunoștea pe Băsescu din perioada 2000-2004, când îi fusese consilier la Primăria Capitalei.

Bogdan Drăghici

Amasadorul tăticilor

În calitate de președinte al T.A.T.A., Bogdan Drăghici a militat pentru drepturi egale între mămici și tătici în familie, inițiind mai multe acțiuni în acest sens și participând la emisiuni TV. Câteva dintre aceste acțiuni: militantism pentru instituirea Zilei Tatălui; sesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) în privința unor declarații sau intenții ale autorităților care ar fi fost defavorabile tăticilor.

Drăghici s-a manifestat ca un inamic al mămicilor. Explicația se afla în propria-i familie.

Și-a reclamat fosta soție că și-a răpit fetița

În 2008, Bogdan Drăghici a interferat cu Poliția într-un caz „domestic”. El a susținut că fiica sa naturală, pe atunci în vârstă de 3 ani, a fost răpită de mama ei (medic la Spitalul CFR din București) din localitatea argeșeană Poiana Lacului.

„În ziua respectivă, în jurul orei 18.00, în imobil au forțat intrarea fosta mea soție, Popa Angela, și un bărbat necunoscut, apelat de aceasta cu numele Dan. Bunicii i-a fost smulsă din brațe nepoțica de către fosta mea soție, aceasta pasând copilul bărbatului care o însoțea. Sub privirile îngrozite ale micuței, mama sa a agresat-o pe bunica ei, lovind-o in mod repetat la nivelul capului. Bunica fetiței a strigat după ajutor, iar Alexandra a început să plângă. În acel moment, bărbatul a fugit cu copila in brațe în curtea imobilului, fiind imediat urmat și de către fosta mea soție. În dreptul porții de acces în curtea imobilului, cei doi erau așteptați de mașina soției mele, care avea la volan încă o persoană, un bărbat necunoscut. Au luat cu ei copila și mașina a demarat în trombă. Bunica a sesizat imediat secția de poliție din comună, echipajul care a ajuns la fața locului efectuând primele cercetări”, se arăta în plângerea penală făcută de Drăghici la Secția 11 Poliție din București.

Nașul de botez al fetiței „răpite” este procurorul militar Dan Voinea (procurorul din procesul soților Ceaușescu, din 25 decembrie 1989, de la Târgoviște), în prezent avocat.

Angela Popa divorțase de Drăghici în 2006, pe cale amiabilă. Drăghici a fost de acord ca fiica sa Alexandra să-i fie încredințată mamei. A pus o condiție: s-o poată vizita când dorește. Ulterior, însă, Drăghici a făcut apel împotriva deciziei de încredințare a custodiei copilului către fosta soție. Motivul? „Este contaminată cu sifilis. A avut VDRL pozitiv în urmă cu 9 ani și a urmat tratamente repetate”, a spus el despre fosta soție.

Reclamat de actuala soție

Conform informaţiilor postate pe portalul instanţelor de judecată, actuala soţie a lui Bogdan Drăghici, Helen Drăghici, a solicitat în luna iulie emiterea unui ordin de protecţie, în numele unei fiice minore, împotriva soțului ei. Cererea a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 5, apelul aflându-se pe rolul Tribunalului Bucureşti, transmite Agerpres.

Un alt dosar, referitor la nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 5 pe 12 iulie, încă nefiind stabilit un termen de judecată.

Fosta soție și-a luat concediu, brusc, până luni

Angela Popa, fosta soție a lui Drăghici, și-a anulat toate consultațiile pe care le avea programate la Spitalul CFR din București. Și-a luat concediu pentru trei zile, urmând să ajungă la serviciu luni, 26 august. „Îmi pare rău de Angela. E medic oftalmolog la noi. N-au fost probleme până ieri. A venit brusc la spital și și-a depus o cerere de concediu medical. Nu ne-a spus nimic în plus. Știu că avea probleme mai demult în familie. Fetița era crescută de tatăl ei” (adică de Drăghici), ne-a declarat unul din medicii de la Spitalul CFR.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Pedofilul Drăghici are patru fete. Pe una, fiică vitregă, a violat-o de când copila avea 10 ani. Mama victimei este medic

Angajamentele lui Iohannis în SUA: România nu va deveni prizoniera Chinei (Huawei, Cernavodă) și nici a Rusiei (Gazprom)

Trump: „România, o țară extraordinară, cu o corupție extraordinară. Dar am încredere în Iohannis, face treabă bună”

Cercelul negru și poșeta albastră din mașina gri. Noi indicii că monstrul din Caracal a omorât și alte fete

INTERVIU. „Dincă suferă de aceeași boală ca și criminalii din SUA. Are o structură nenorocită. Ar merita pedeapsa cu moartea”

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Cățărat pe cadavrul Alexandrei, „Unchiul” Cumpănașu își târăște și copiii la televizor. Plus: „Eu îi dau dracu’ pe procurorii ăștia!”

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

3 COMENTARII

  1. Grigore Cartianu… dă voie Masoneriei americane din Matei Elina Voievod nr 2A să execute pe Gheorghe Dincă și pe criminalii ăstia nenorociți. Moscova

    Procurorii au bani. Să ne facem dreptate.

  2. […] Ziaristii.com a relatat pe larg, în urmă cu aproape 3 ani, cazul pedofilului Drăghici. Fost director general adjunct al Institutului Național de Administrație (INA) cu rang de subsecretar de stat și președintele Asociației TATA (Alianța Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), acesta a fost reclamat în 2019 de mama celor 4 fiice ale sale că și-ar fi violat fata vitregă timp de mai mulți ani. Faptele ar fi început când fata avea 10 ani și au continuat timp de 4-5 ani. Surse judiciare afirmau în august 2019 că și alte fete ar fi fost agresate sexual de Bogdan Drăghici. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here