luni, februarie 26, 2024
AcasăAlegeri 2019Demontăm minciuna deputatului "Mitralieră". Terorizat de voturile diasporei, PSD-istul a spus că...

Demontăm minciuna deputatului „Mitralieră”. Terorizat de voturile diasporei, PSD-istul a spus că „sută la sută a fost fraudă!”

-

Deputatul Cătălin Rădulescu (PSD), supranumit „Mitralieră”, a declarat duminică seara, la sosirea la sediul central al partidului, că „votul din diaspora a fost sută la sută fraudă”.

Deputatul PSD a „explicat” că ritmul de vot din unele ore a fost prea mare raportat la numărul de secții și că nu se poate să fie două voturi pe minut în străinătate. El a spus că are rude în străinătate, veri în Marea Britanie și Germania, unde s-a înregistrat o prezență masivă la urne, iar aceștia i-au spus că, atunci când au mers să voteze, în secții nu era nimeni la vot. Cătălin Rădulescu a mai spus că PSD nu a avut membri în toate secțiile de votare din străinătate.

Evident, zurbagiul PSD-ist vorbește prostii. Cea mai mare viteză de votare a în diaspora a fost de 75.000 de voturi pe oră, adică 1.250 de voturi pe minut. Dar în diaspora au fost deschise 838 de secții, ceea ce înseamnă, în medie, aproape două voturi pe minut per secție.

- Advertisement -

Sigur că repartiția voturilor nu a fost egală pe secțiile de votare. Au fost secții cu mii de voturi (în Marea Britanie, Republica Moldova, Belgia etc.), dar și secții cu 5-6 voturi (pe la ambasadele din Kazahstan, Uzbekistan, Zimbabwe sau Coreea de Nord).

Capacitatea uni secții, în zonele solicitate, poate fi însă de cel puțin 7 voturi pe minut, presupunând că un alegător are nevoie de un minut să parcurgă toate formalitățile din secția de votare (de când se legitimează până când bagă votul în urnă, predă ștampila și își ridică actul de identitate), iar într-o secție de votare există 7 cabine și 7 ștampile.

Peste 944.000 de români au votat în diaspora, în cele trei zile ale scrutinului (vineri – duminică). Klaus Iohannis a luat 94%, iar Viorica Dăncilă doar 6% – de aici vine furia lui deputatului PSD pe diaspora.

- Advertisement -

Cătălin Rădulescu este numit „Mitralieră” de când a declarat că el ar pune mitraliera pe protestatarii pro-justiție di Piața Victoriei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Cum adica 100% frauda in dfaspora, tovarasu’ Mitraliera? Vrei sa spui ca in realitate diaspora a votat cu Veorika? Bai Mitaliera, pe langa tine Cumpanasu si Radu Moraru par sanatosi la cap. 😁

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -