Băsescu: “Iohannis, unsul lui Dumnezeu! La scorul ăsta e Rege”. PSD-iștii sunt lași!

0
1335
Traian Basescu, Klaus Iohannis, presedinti, Romania
Traian Băsescu - Klaus Iohannis

Într-o intervenție, fostul președinte al României, a lăudat scorul luat de Iohannis în turul 2 al alegerilor prezidențiale, spunând că PSD-iștii încearcă să dea vina pe Dăncilă pentru ca să scape ei de responsabilitatea dezastrului de la urne.

„Avem Rege! (…) La scorul ăsta, Iohannis nu e doar unsul poporului, e aproape unsul lui Dumnezeu”, a afirmat fostul preşedinte Traian Băsescu luni seară, într-o intervenţie la Digi 24.

Acesta a spus că, în opinia sa, scorul obţinut în al doilea tur de către Klaus Iohannis „pune sub semnul întrebării capacitatea întregului PSD de a face performanţă politică”.

Traian Băsescu i-a criticat şi i-a ironizat pe liderii din teritoriu ai PSD pe care i-a catalogat drept „laşi”, susţinând că aceştia, în loc să îşi asume un eşec care este al lor, dau vina exclusiv pe candidat pentru scorul mic obţinut la alegerile prezidenţiale.

„Oamenii din PSD, de regulă, sunt laşi. Când le tragi una peste fălci se gudură, iar aici reprezentativ pentru ei este Ponta, care ori de câte ori a fost o tensiune a abandonat. Acum au laşitatea să nu-şi asume toţi cei care se pretind lideri ai PSD-ului, dau vina pe Dăncilă şi încearcă să se ascundă sub eşecul lui Dăncilă, fără a recunoaşte că, în primul rând, este eşecul lor. La Vrancea să ştiţi că nu a fost Dăncilă preşedinte de organizaţie, la Olt, la Suceava, la Botoşani, la Iaşi, la Vaslui, nu a fost Dăncilă, au fost ei. Iar acum vin, în frunte cu Ciolacu, să-i capul pentru vinovăţie doamnei Dăncilă. Eu vă spun că, aşa cum este doamna Dăncilă, este mai onestă şi mai inteligentă decât fiecare dintre ei, vă daţi seama care-i nivelul în PSD dacă doamna Dăncilă este cea care îi reprezintă din toate punctele de vedere. După părerea mea, vor face o răzbunare ieftină, vor crede că au luat măsuri, dar nu se uită la ei. Ei nu mai au oameni capabili să fie lideri. Ăsta-i adevărul. Iar vremea PSD-ului a trecut. Va deveni un partid mediu”, a mai spus Traian Băsescu. 

Fondatorul PMP a adăugat că marea problemă a PSD este că în acest partid nu mai vin oameni de valoare, iar politicienii valoroşi au fost înlocuiţi „cu mediocrităţi de tip Ciolacu”, cu „doamne cu strigături de tip Olguţa Vasilescu”.

„Ăsta-i nivelul, e nivel scăzut, nivel de strigători de România Mare. Un partid nu se poate reface fără lideri credibili. Nu au cum să se refacă în situaţia actuală, nu au crescut lideri, au îndepărtat tot ce a fost valoros ca să rămână nişte mediocri la frâiele partidului, iar astăzi suportă consecinţele”, a adăugat Traian Băsescu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Victor Rebengiuc, apel pentru salvarea României de „mahalagism” şi „ţăţism” marca Dăncilă: „Ieşiţi la vot! PSD este garanţia sigură a distrugerii acestei ţări”

* Tudor Chirilă: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după ce am stat doi ani în stradă la proteste!”

* Oana Pellea: „Nu subestimați pericolul PSD! Putem distruge România prin neprezentare. Iohannis este unica opțiune”

* Procurorii demontează fake news-ul „Dăncilă la DNA”, lansat pe filiera PSD-istă Buble-Ciutacu: „Informații FALSE!”

* DOCUMENT. Raportul integral „10 august”, secretizat de Guvernul Dăncilă și desecretizat de Guvernul Orban

* A murit unul dintre marii profitori ai Revoluției. Avea indemnizație de revoluționar și pensie specială de parlamentar

* Olguța Vasilescu îl prezintă din nou pe Klaus Iohannis ca fiind nazist. Ea se teme că PSD-iștii vor fi băgați în „lagăre de concentrare”

* Scrisoarea din diaspora care l-a „terminat” pe CTP. „Am încercat, am luptat, dar încă nu te-ai trezit, iar eu am obosit să te mai trezesc”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here