„Mitralieră”, printre cei 5 „trădători” înfierați de PSD într-un comunicat. „În prima ședință vor fi excluși!”

0
1909
Carmen Dan - Roxana Pațurcă - Cătălin Rădulescu - Adrian Todor - Dan Ciocan

Furioși că n-au putut strânge nici măcar cvorumul de ședință pentru votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, cei din conducerea PSD au redactat un comunicat în care-și înfierează „trădătorii”. Nu lipsește un lătrat anemic și caraghios către PNL, de parcă PNL i-a pus să intre în această aventură.

Cei 5 „trădători” care vor fi excluși din PSD, pentru că au lipsit de la ședința de luni, 31 august, din Parlament:

  • Carmen Dan (senator de Teleorman)
  • Roxana Natalia Pațurcă (senator de Călărași)
  • Cătălin Rădulescu – „Mitralieră” (deputat de Argeș)
  • Adrian Todor (deputat de Arad)
  • Dan Ciocan (deputat de Olt)

Observație geografică: 4 din cei 5 „trădători” sunt din sudul țării. Ei provin din județe controlate medieval de PSD: Teleorman, Olt, Argeș și Călărași. Doar unul e din Ardeal.

Comunicatul PSD

„PNL-USR-PMP – Coaliția nocivă împotriva românilor”

„Partidul Național Liberal a fost disperat să nu piardă puterea, iar pentru aceasta a apelat la cele mai insalubre metode ale politicii românești, cumpărând – până în ultima clipă – parlamentari la bucată.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD nu a putut fi dezbătută astăzi din cauza lipsei cvorumului de ședință. Le-a fost atât de frică să nu piardă puterea, încât nici măcar pe cei cumpărați pe ultima sută de metri nu i-au lăsat să vină în sală!

Astăzi, toți românii s-au putut convinge singuri cine susține corupția, traseismul și incompetența Guvernului Orban și cine se opune. Contrar celor susținute în declarațiile publice, USR și PMP au demonstrat astăzi că sunt la guvernare alături de PNL și responsabili pentru toate deciziile acestui guvern.

Parlamentarii PSD au fost prezenți în sală, mai puțin 5 dintre ei care, în loc să-și facă datoria față de români, au ales trădarea. În prima ședință a Consiliului Politic Național, aceștia vor fi excluși. Reconstrucția PSD nu se poate face cu trădători și oportuniști!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here