Partizanii ucraineni din Crimeea le-au livrat rușilor plăcinte cu otravă pentru șobolani. 8 invadatori au murit pe loc, iar 18 sunt la terapie intensivă

1
40319

Ura ucrainenilor față de invadatorii ruși nu cunoaște limite. Apărătorii lui Zelenski caută metode inedite de a lupta cu putiniștii care le-au ocupat teritoriile și, în final, de a-i obliga să se retragă. Recent, partizanii ucraineni au semănat teroare într-un spital din Crimeea anexată de Kremlin în 2014. Le-au livrat “denazificatorilor” plăcinte cu otravă pentru șobolani.

După ce au servit “meniul zilei”, 8 dintre militari au murit pe loc, iar alți 18 au ajuns în stare gravă la terapie intensivă. Informația este furnizată de site-ul Obozrevatel.com, cel mai popular din Ucraina. Jurnaliștii de la Kiev scriu că au aflat aceste date din propriile lor surse din peninsulă.

Evenimentul tragic pentru armata rusă s-a produs în Spitalul Clinic Naval 1472 al Ministerului rus al Apărării din Sevastopol, unde barbarii lui Putin se aflau pentru tratament în urma rănilor suferite în războiul din Ucraina.

Obozrevatel.com: “Populația locală a acționat într-un mod similar în regiunea Harkov în aprilie. Atunci, în urma tratamentului, doi militari ruși au murit, iar 28 au ajuns în secția de terapie intensivă a spitalului. Aproximativ 500 de militari din «cea de-a doua armată din lume» au fost otrăviți cu alcool de origine necunoscută”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Viceprimarul Guru din regiunea Herson, instalat în funcție de invadatorii ruși, a fost împușcat în propria casă

* Asasinii GRU trimiși de Putin să-i ucidă pe ministrul Apărării și pe șeful GRU din Ucraina au fost arestați de serviciile secrete de la Kiev

* „Când vă lamentați de prețul energiei, amintiți-vă prețul pe care fiecare ucrainean îl plătește pentru pacea voastră!”

* Sadica putinistă Olga Kaciura, înainte de a fi lichidată în Donbass: „Că-i procesez pe polonezi, pe ucraineni sau pe americani, nu contează. Ei ard la fel”

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* După divorț, Putin și-a făcut miliardară fosta soție, pe banii rușilor. Liudmila trăiește în Occident fără niciun fel de sancțiuni

* Fiica patronului de la Realitatea Plus, osanale grețoase aduse catastrofei Firea: „De fiecare dată a dat dovadă de onestitate” / „Până şi cei care au votat USR plâng acum după dvs.”

* Parchetul Militar se jură că de data asta chiar îi înfundă pe Iliescu, Voican și generalul Rus (media de vârstă: 87 de ani). „Dosarul Revoluției” a fost retrimis în judecată

* Mesajul de adio al artistei care s-a sinucis la a 5-a încercare, înecându-se în Lacul Morii. A activat la Festivalul „George Enescu”, dar a fost răvășită de „o iubire neîmpărtășită”

* FOTBAL. Turul 3 preliminar e deja prea greu pentru echipele românești! Iar până la grupe ar mai fi și turul 4…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here