Ministrul Muncii: “Următoarele pensii vor ajunge și mărite, și la timp! PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie”

0
536

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a scris luni, pe contul său de Facebook, că pensiile vor ajunge la timp și mărite în luna septembrie, dezmințind astfel zvonurile lansate de PSD.

Politiciana a publicat o poză cu pachete despre care spune că sunt pline cu taloane de pensii, făcând apel la factorii poștali să înceteze propagarea dezinformărilor printre pensionari, pe care-i “anunță” că nu vor mai primi pensiile.

Postarea Violei Alexandru:

„Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge și mărite și la timp. Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricât ca să câștige politic și speră că nu va funcționa, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o. Cu o mână de oameni serioși din CNPP cărora le mulțumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul câștigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie.

Vom duce lucrurile cu bine până la final! Pensiile vor ajunge la timp. Pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie. Merită respect! Respectul se câștigă prin seriozitate.

Foto – taloane de pensie pregătite pentru a pleca spre Poșta Română și, de acolo, la pensionari. Sunt într-o permanentă legătură la nivelul conducerii Poștei și văd că se implică punându-și la punct ultimele detalii.

Îi rog pe poștașii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp să rămână angajați serioși. Am cunoscut mulți angajați serioși în Poștă. Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obișnuiți să nu aibă încredere le spun că #sepoate face treabă și în administrație sau în companiile de stat. Cu seriozitate, în fiecare zi – nu din când în când – și cu un autentic spirit de echipă“.

De la venirea sa în fruntea ministerului Muncii, Violeta Alexandru este atacată furibund de fosta titulară a postului, PSD-ista Olguța Vasilescu, și oamenii pe care aceștia îi plasase în funcții. Tirul zvonurilor, al minciunilor și al exagerărilor se revarsă zilnic în special pe Facebook, iar tema pensiilor este una predilectă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Mașinăria de falsificat semnături a PSD. „Ne cam doare degetul” / „Să le pun motor la cur, la mâini?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here