Până și pescărușii doboară avioane de război rusești!

0
514
Incendiul izbucnit după prăbușirea avionului Su-30 peste blocul de locuințe

A fost depistată cauza prăbușirii avionului de vânătoare Suhoi Su-34, în urmă cu o săptămână, peste un bloc de apartamente din orașul rusesc Yeisk, regiunea Krasnodar, în apropiere de granița cu Ucraina, ucigând cel puțin 15 persoane. Bombardierul a intrat în picaj mortal din cauza a doi pescăruși care ar fi intrat în motoarele sale, transmite agenția rusă presă TASS, citând autorități din aviația rusă.

Prăbușirea bombardierului rusesc în Yeisk, regiunea Krasnodar, a fost provocată de doi pescăruși, care au intrat în motoarele avionului de vânătoare în timpul decolării, au transmis autoritățile ruse.

Din această cauză s-a produs un incendiu, care a dus la prăbușirea aeronavei.

„Rămășițele pescărușilor au fost găsite de experți în timpul examinării epavei avionului”, au explicat investigatorii.

Avionul de luptă rusesc s-a prăbușit săptămâna trecută peste un bloc din orașul Yeysk, în sud-vestul țării, la scurt timp după decolare. Apartamentele blocului lovit au fost mistuite într-o enormă explozie, care a provocat moartea a cel puțin 15 persoane, a anunțat agenția de presă Interfax.

Pilotul a reușit să se catapulteze și a scăpat cu viață.

Nu este primul incident de acest gen în ultima vreme. Un alt avion militar rusesc de tip Su-30 s-a prăbușit duminică peste o clădire rezidențială din orașul siberian Irkuțk, a declarat guvernatorul regiunii, potrivit agenției Reuters. Cei doi piloți ai aeronavei și-au pierdut viața, a precizat agenția Interfax, citând autoritățile ruse.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

RECHIZITORIU. Ghiță colecta șpăgile pentru PSD, beneficiar direct Ponta. „Poate vrei să te calce vreo mașină, tâmpitu’ dracu’!”

Propagandă rusească extremă la Fugar TV: „România ar fi de 10 ori mai bogată în afara Uniunii Europene! RoExit! RoExit! RoExit!”

De ce geme Armata română, membră NATO, de ofițeri rusofili care-l aplaudă pe Putin. „Toți sunt antiamericani convinși, din motive ideologice. Pentru ei, America e Imperiul Răului”

Țări mici cu nostalgii mari: România Mare, Ungaria Mare, Bulgaria Mare, Serbia Mare. De ce nu e bine să ne jucăm de-a revizionismul, așa cum ne șoptește Rusia

Codruța Kovesi confirmă jocul murdar al președintelui Iohannis: „Mi-a cerut demisia din fruntea DNA în vara lui 2018!”. Pe vremea lui Dragnea, Iohannis poza în mare apărător al luptei anticorupție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here