vineri, mai 24, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaNu Putin a mers la poligonul din Riazan, ci sosia sa! Seamănă...

Nu Putin a mers la poligonul din Riazan, ci sosia sa! Seamănă cu dictatorul, însă are câteva avantaje: nu are cancer, nici Parkinson, nici tulburare schizoafectivă

-

Canalul de știri SVR Telegram a dezvăluit pe 21 septembrie că sceleratul Vladimir Putin n-a fost cu adevărat prezent la poligonul de antrenament al Districtului Militar de Vest din regiunea Riazan și nici n-a verificat pregătirea personalului mobilizat pentru a fi trimis pe frontul din Ucraina. L-a suplinit dublura sa, care seamănă cu el aproape perfect.

Nu se va ști niciodată cu exactitate data morții teroristului planetar Vladimir Putin. Serviciile secrete din FSB (ex-KGB) au luat deja măsuri de asemenea natură, încât să-l înlocuiască oricând pe dictatorul original cu dublura acestuia. Sosia ar urma să conducă Federația Rusă pentru o vreme, până când Kremlinul, compus tot din oamenii de nădejde ai fostului colonel KGB-ist, va programa noile alegeri prezidențiale.

Au intervenit însă și unele disfuncționalități. Urmărind prestația dublurii sale din buncăr, originalul Putin s-ar fi declarat nemulțumit de unele scene petrecute la evenimentul militar din regiunea Riazan: dublura ar fi avut un comportament prea agitat și neadecvat cu cel al președintelui real. Dar acoliții săi l-ar fi convins să fie de acord cu publicarea materialului, subliniind că dublura ar fi manifestat totuși o conduită „sufletească” și „umană” peste așteptările anticipate.

„Președintele consideră că dublura a avut un comportament prea agitat, arătând forme de conduită care nu sunt identice cu cele originale” 

Originalul Putin n-a fost la poligon. „Ieri (joi, 20 octombrie – n. red.), președintele Rusiei, Vladimir Putin, NU a vizitat poligonul militar al Districtului Militar de Vest din regiunea Riazan și NU a controlat pregătirea personalului militar mobilizat, după cum relatează numeroase surse de informare, citând informații oficiale de la Kremlin.”

- Advertisement -

Nemulțumit de dublura sa. „Bărbatul care seamănă cu președintele rus Vladimir Putin, participant la filmările pe terenul de antrenament, este dublura președintelui. Mai mult, Putin însuși nu a fost mulțumit de felul în care s-a comportat aceasta.”

Falsul președinte era prea agitat. „Președintele consideră că dublura a avut un comportament prea agitat, arătând forme de conduită care nu sunt identice cu cele originale. Dar Putin a fost convins de apropiații săi să accepte materialul video pentru publicare, explicându-i-se că, dimpotrivă, dublura sa a fost mai sufletistă și mai umană decât era de așteptat.”

„S-a încercat evitarea incidentelor cu dublura, chiar și posibilitatea ca asupra ei să fie trase câteva focuri provenite de la o pușcă automată cu lunetă” 

Pază la fel strictă. „Dubla a fost păzită în același mod ca și originalul. Purta o vestă antiglonț ascunsă, au fost respectate toate măsurile de securitate ca în cazul lui Putin, incluzând: un contact minim cu cei din afară, absența armelor militare pentru toți cei neinițiați și eliminarea deșeurilor biologice.”

- Advertisement -

Mini-operațiune separată. „S-a încercat evitarea pe cât posibil a incidentelor cu dublura, chiar și posibilitatea ca asupra ei să fie trase câteva focuri provenite de la o pușcă automată cu lunetă. A fost subiectul unor discuții dificile și aproape o mini-operațiune separată. Se poate spune că, în timpul apariției în public a dublurii, munca serviciului de securitate prezidențial n-a făcut decât să crească.”

Marile avantaje. „După cum puteți vedea din materialele foto și video din poligon, dubla principală (sunt două în total) este aproape similară cu originalul, dar are câteva avantaje incontestabile. Astfel, ea nu are cancer, boala Parkinson și nu suferă de tulburare schizoafectivă. În plus, se pare că după moartea lui Putin poate fi folosită ceva timp.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Catastrofa PSD: România se împrumută 150 de miliarde de lei la dobânzi colosale, duble față de anul trecut, dar lasă nefolosiți banii din PNRR, care au dobândă 0, acuză fostul premier Cîțu!

RECHIZITORIU. Ghiță colecta șpăgile pentru PSD, beneficiar direct Ponta. „Poate vrei să te calce vreo mașină, tâmpitu’ dracu’!”

Propagandă rusească extremă la Fugar TV: „România ar fi de 10 ori mai bogată în afara Uniunii Europene! RoExit! RoExit! RoExit!”

De ce geme Armata română, membră NATO, de ofițeri rusofili care-l aplaudă pe Putin. „Toți sunt antiamericani convinși, din motive ideologice. Pentru ei, America e Imperiul Răului”

Țări mici cu nostalgii mari: România Mare, Ungaria Mare, Bulgaria Mare, Serbia Mare. De ce nu e bine să ne jucăm de-a revizionismul, așa cum ne șoptește Rusia

Codruța Kovesi confirmă jocul murdar al președintelui Iohannis: „Mi-a cerut demisia din fruntea DNA în vara lui 2018!”. Pe vremea lui Dragnea, Iohannis poza în mare apărător al luptei anticorupție

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -