miercuri, februarie 28, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaOrori putiniste în regiunea Kiev. "Căuta prin pădure cadavrele lăsate de ruși....

Orori putiniste în regiunea Kiev. „Căuta prin pădure cadavrele lăsate de ruși. Le-a văzut pe aceste fete – foarte tinere, dezbrăcate și rupte”

-

Armata rusă de ocupație a comis orori inimaginabile în perioada în care a luat cu asalt regiunea Kiev. A torturat, violat și spânzurat de copaci fete tinere din orașul Bucea! Dezvăluirea a fost făcută de ucraineanca Oksana Litvinenko, refugiată în capitala Poloniei, Varșovia.

Oksana Litvinenko a precizat, pentru publicația „The Guardian”, că mai mulți compatrioți fugiți din calea războiului i-au prezentat fotografii doveditoare ale atrocităților comise de invadatori. Informațiile au fost preluate de site-ul Obozrevatel.com.

Oksana a aflat despre faptele criminale comise de brutele Rusiei teroriste de la o femeie de 70 de ani, care a trecut granița împreună cu fiica și strănepoata ei, la bordul unei mașini avariate, fără faruri și fără geamuri (în locul lor era pusă o folie). Locuise chiar în zona roșie, unde s-au dat bătălii crâncene, în apropierea orașelor Irpin și Bucea.

Bătrâna i-a povestit Oksanei că nepotul ei era înrolat în prima brigadă militară descinsă în teritoriile proaspăt eliberate de sub jugul inamicilor. Când tânărul i-a prezentat pozele de la fața locului, femeia a înlemnit.

- Advertisement -

„De când mi-a arătat asta, creierul meu a încercat să șteargă din memorie tot ceea ce am văzut, pentru că nici măcar nu pot reda asta în mintea mea”

Oksana Litvinenko: „Băiatul s-a întors acasă din serviciul militar și și-a implorat rudele să plece din Ucraina. El a spus că armata rusă a violat și ucis femei. Ea (bătrâna de 70 de ani – n. red.) a refuzat, dar când i-a arătat fotografiile în disperare de cauză, bunica lui și-a dat seama că singura soluție este să fugă”.

Într-una din fotografii e imortalizat trupul spânzurat al unei fete de cel mult 14 ani. Toate imaginile horror au ajuns la anchetatorii ucraineni care strâng date concludente despre crimele de război săvârșite de armata rusă în Ucraina.

Oksana Litvnenko: „Se plimba prin pădure în căutarea cadavrelor lăsate de ruși, și-a ridicat privirea și le-a văzut pe aceste fete… Toate erau foarte tinere. Dezbrăcate și rupte. Nu eram pregătită să văd așa ceva. Sunt foarte multe fotografii cu ceea ce s-a întâmplat la Bucea, în Ucraina, dar în Polonia nu sunt distribuite pe scară largă. De când ea mi-a arătat asta, creierul meu a încercat să șteargă din memorie tot ceea ce am văzut, pentru că nici măcar nu pot reda asta în mintea mea”.

- Advertisement -

Putiniștii ucigași din Brigada 64 de puști motorizate au plătit ulterior cu prețul vieții pentru faptele abominabile în orașul Bucea din regiunea Kiev. Armata ucraineană i-a lichidat pe toți chiar în Vinerea Mare, pe 22 aprilie, în Donbass, unde fuseseră mutați.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Disperare în tabăra rusă: cu câteva zile înaintea paradei de 9 Mai, „niciun succes” pe frontul din Donbass

* Se înmulțesc informațiile despre o iminentă lovitură de stat împotriva lui Putin

* O fregată rusească, dotată cu rachete de croazieră Kalibr, arde lângă Insula Șerpilor! Ar fi fost lovit de un proiectil ucrainean Neptun

* Rusia a început o nouă campanie de propagandă: acuză și Suedia că e nazistă!

* Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

* Rusia a pierdut 90% dintre cei mai buni parașutiști ai săi. Mai are doar 30% din rachetele de înaltă precizie și numai 30-40 de oameni instruiți să le lanseze

* General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Pravda: „România și Polonia, primele candidate pentru loviturile cu rachete Kalibr. Aceste țări care se poartă greșit nu vor supraviețui fizic și mental”

Serviciile secrete occidentale știu în ce buncăr se află Putin! Tiranul rus va fi distrus dacă va ordona un atac nuclear

Expert: „Această armată rusă din Ucraina va dispărea în două luni. Vor avea nevoie de una nouă, care va fi de recruți, mai slab instruiți”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

* Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

* CCR a încălcat legile și a abuzat de putere pentru a salva pensiile speciale ale foștilor parlamentari, demonstrează magistratul Cristi Danileț

* VIDEO. Balamucul Șoșoacă s-a mutat la Ambasada SUA, la 34 de zile după primirea prietenească de la Ambasada Rusiei. Acum, și cu Bahmuțeanca!

* Real Madrid mai produce o minune: marchează în minutele 90, 90+1 și 95 și va juca finala Ligii Campionilor, cu Liverpool!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -