miercuri, februarie 28, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaGeneralii ruși nu mai au încredere în Putin. "Am obținut corespondența piratată....

Generalii ruși nu mai au încredere în Putin. „Am obținut corespondența piratată. Ei susțin războiul prin ordin, dar între ei îl ridiculizează”

-

O parte însemnată a generalilor din Rusia teroristă boicotează sau măcar bârfesc deciziile luate de aceleratul lor comandant suprem, Vladimir Putin. După ce 11 alți generali și zeci de colonei și-au găsit sfârșitul pe frontul ucrainean, invazia irațională din statul vecin este susținută doar pe cale oficială. În particular, ofițerii superiori ai Kremlinului au ajuns să ridiculizeze așa-zisa „operațiune specială” declanșată pe 24 februarie.

Afirmația îi aparține cunoscutului jurnalist bulgar de investigație Hristo Grozev, unul dintre fondatorii Bellingcat. Invitat într-o emisiune moderată pe canalul YouTube de Dmitri Gordon, proprietarul publicației „Gordon”, Grozev a declarat că nu-și poate imagina să fie la ora actuală un grup mai mare de 10 persoane care crede ideologic în nevoia unui război.

VIDEO: Dialogul Dmitri Gordon – Hristo Grozev

Hristo Grozev: „Nu sunt mai mult de 10 persoane care susțin acest război din punct de vedere ideologic. Toți ceilalți îl sabotează într-un fel sau altul. Am reușit să obținem corespondență piratată. Și asta arată că ei susțin războiul prin ordin, dar între ei îl ridiculizează” (pe Putin).

Printre ei se află acei colonei și generali ai căror fii sau nepoți au fost capturați sau lichidați în Ucraina. Tocmai de aceea, mai susține Grozev, ofițerii lui Putin și-au schimbat complet atitudinea față de război. Informațiile sunt preluate și de site-ul Obozrevatel.com.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* O fregată rusească, dotată cu rachete de croazieră Kalibr, arde lângă Insula Șerpilor! Ar fi fost lovită de un proiectil ucrainean Neptun

* Disperare în tabăra rusă: cu câteva zile înaintea paradei de 9 Mai, „niciun succes” pe frontul din Donbass

* Se înmulțesc informațiile despre o iminentă lovitură de stat împotriva lui Putin

* Rusia a început o nouă campanie de propagandă: acuză și Suedia că e nazistă!

* Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

* Rusia a pierdut 90% dintre cei mai buni parașutiști ai săi. Mai are doar 30% din rachetele de înaltă precizie și numai 30-40 de oameni instruiți să le lanseze

* General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Pravda: „România și Polonia, primele candidate pentru loviturile cu rachete Kalibr. Aceste țări care se poartă greșit nu vor supraviețui fizic și mental”

Serviciile secrete occidentale știu în ce buncăr se află Putin! Tiranul rus va fi distrus dacă va ordona un atac nuclear

Expert: „Această armată rusă din Ucraina va dispărea în două luni. Vor avea nevoie de una nouă, care va fi de recruți, mai slab instruiți”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

* Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

* CCR a încălcat legile și a abuzat de putere pentru a salva pensiile speciale ale foștilor parlamentari, demonstrează magistratul Cristi Danileț

* VIDEO. Balamucul Șoșoacă s-a mutat la Ambasada SUA, la 34 de zile după primirea prietenească de la Ambasada Rusiei. Acum, și cu Bahmuțeanca!

* Real Madrid mai produce o minune: marchează în minutele 90, 90+1 și 95 și va juca finala Ligii Campionilor, cu Liverpool!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -