Acasă Fără categorie Orlando sperie Europa: vrea paradisuri fiscale. "A fost o zi neagră pentru...

Orlando sperie Europa: vrea paradisuri fiscale. „A fost o zi neagră pentru Președinția Română a Consiliului UE”

Europarlamentarul Siegfried Mureșan (PNL) face dezvăluiri, pe Facebook, despre prestația rușinoasă a lui Eugen Orlando Teodorovici la reuniunea miniștrilor de Finanțe din țările UE. Reprezentantul PSD i-a șocat pe omologii săi europeni prin susținerea paradisurilor fiscale, care i-au respins toate propunerile.

Mesajul lui Siegfried Mureșan

„Să vă explic exact ce a făcut ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, cu paradisurile fiscale la Bruxelles.

Uniunea Europeană avea în trecut pe lista neagră 5 paradisuri fiscale: Trinidad Tobago, Insulele Virgine, Samoa, Samoa Americană și Guam.

Marți, miniștrii de finanțe din toate țările Uniunii Europene trebuiau să adauge următoarele 10 țări pe lista neagră: Aruba, Barbados, Belize, Insulel Bermude, Dominica, Fiji, Insulele Marshall, Oman, Emiratele Arabe Unite și Vanuatu.

Prin aceste țări se spală bani și se face evaziune fiscală.

Ministrul Teodorovici a vrut să amâne decizia privind adoptarea listei negre.

De ce? Fiindcă vrea să protejeze evazioniștii și spălătorii de bani.

Vă surprinde? Pe mine nu!

Reprezentanții Consiliului, care au participat la acea ședință, mi-au spus toți: a fost o zi neagră pentru Guvernul României și pentru Președinția Română a Consiliului UE. Tot ce Teodorovici a propus în acea ședință a fost refuzat.

Guvernul Dăncilă protejează paradisurile fiscale și blochează un procuror român să ajungă Procuror-șef european. Așa se vede Guvernul Dăncilă în Europa.”

CITIȚI ȘI:

loading...

7 COMENTARII

 1. Guvernul DANCILA este un guvern de farisei, ignoranți , care vrea sa para ca lucrează pentru romani dar o fac cu sughițuri. Are in componenta doar indivizi mediocri un profesiile lor și atunci prin pilitica de mucava au scăpat toate structurile economice și de decizie , plătiți cu salarii grase ca sa ne umfle capul. Credem ca vremea lor a trecut și sa vina o noua componenta politica care sa ia hățurile a tot ce înseamnă factorul decizional in România. Au un limbaj cei din PSD de genul acestui impostor politic, infractor dovedit Liviu Dragnea!
  A fost foarte bine caracterizat de fostul coleg de partid pe numele sau Victor Ponta, cel care a girat toate porcăriile din PSD, se purtau amândoi de parca era partidul lor de buzunar, niște neisprăviți și speram ca sa dispară din peisajul politic românesc!

 2. Rareş Bogdan de la PNL… doar tu m-ai dezamăgit. Poți avea dobânda dumitale de 10% la contul de 9.000.000 lire sterline (9 englezi pentru Eternitate) Downing Street no 10 doar în băncile engleze de pe Teritoriul Angliei. Poți duce lire sterline în paradisurile fiscale englezeşti unde nu ai dobândă. Dar un cont mare te ajută.

  În Elveția nu se mai depozitează monedă tipărită deoarece incidența bolii diabet a sângelui roşu A-, grupa muncii, a crescut între 1990-2018 cu 50%.

 3. Banii legali se țin în Elveția la dobanda de 0.1% la dolar şi 1% la euro.

  Dobânda de 100% la 100.000 dolari e interzisă.

  Dobânda de 80% din Josef Toman „După Noi Potopul” e interzisă de FBI.

  Dobânda de 56% e legal interzisă.

  Dobânda 101% David Rockefeller e vie.

 4. Cat ii mai răbda romanii pe acești inculți ,ignoranți din PSD in frunte cu aceasta lichea de Liviu Dragnea care-și bate joc de toți romanii ?
  Ne-am saturat de acest putregai de indivizi care ne fac de ras in Europa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările