Ziarista care i-a dedicat ODA greţoasă lui Dăncilă, „premiată” cu sume grase de la buget

11
2623

Firma Florianei Jucan a mai primit două contracte de la stat în ultima săptămână. Primul de la Secretariatul General al Guvernului, de la care încasează 59.800 de lei fără TVA pentru organizarea unei expoziţii itinerante care are loc chiar azi la Palatul Victoria. Celalalt, de la Unitatea Militară 02456, pentru 40 de exemplare din volumul omagial de Centenar editat de firma SC Babilon Press SRL.

În ianuarie, SC Babilon Press SRL a mai primit un contract de la Complexul Muzeal Județean Neamț, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Neamţ, condus de PSD-istul Ionel Arsene, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea, pentru aceeaşi expoziţie, şi altul de la Ministerul Culturii pentru livrarea volumului „Români de Centenar”, dezvăluie G4Media.ro.

În revista condusă de Floriana Jucan, „Q Magazine”, Dăncilă a apărut pe copertă sub titlul „Rezist”, într-un din poze fiind înfățișată într-o scenă copy-paste din „House of Cards”, imitând-o pe Claire Underwood, iar textul ar face să roșească până și pe cei mai mari propagandiști de dinainte de 1989.

Fragment din articolul publicat în „Q Magazine”, dedicat premierului Viorica Dăncilă.

”UN PREMIER SĂNĂTOS ÎNTR-O SOCIETATE BOLNAVĂ

Dacă se poate reproșa ceva Vioricăi Dăncilă este că încă acceptă să nu fie cu totul ea însăși.

Că încă mai ține ședințe de Guvern deschise presei, că mai iese la tablă să explice ce și cum face Guvernul, că mai ține conferințe de presă în locul purtătorilor de cuvânt specializați.

Cu alte cuvinte, că acceptă regulile «statului spectacol», care face deliciul huliganilor de la galerie.

Când ea este premierul-modestie, iar nu premierul-narcisism, premierul-om de rând, iar nu premierul-erou, premierul-echilibru, iar nu premierul-isterie, premierul-feminitate, iar nu premierul-mârlănie.

Viorica Dăncilă nu este un politician de divertisment. Îi este străin histrionismul care face rating pe la televiziuni. Nu este interesată de imagine.

Și peste toate acestea, culmea culmilor, nu ține să fie prim-ministru cu orice preț. Adică nu este exact așa cum sunt politicienii pe care îi disprețuim. Aceia care omagiază vulgul în public și îl insultă în privat.

Viorica Dăncilă nici nu omagiază, nici nu insultă; doar lucrează.”

11 COMENTARII

 1. Nu ne mai debarasam de mentalitățile comuniste.Si culmea cine le propaga , o ziarista de doi bani care in trecut se bagă prin diverse paturi cu simt patriotic demnă urmașa a celei mai vechi meserii din lume. O panarama de individa care altceva nu știe ce sa facă pe acest pământ!

 2. O Vagaboanda de jurnalista de pe vremea când conducea SRI asztalos Imre( Virgil Măgureanu) și l-a dat in gând pe un diplomat elvețian care a fost retras de la post din București!

  • Da, e o mare shulfa. Imi amintesc cum l-a compromis pe acel diplomat mai varstnic, probabil pusa de niste servicii, cum i-a stricat cariera si casnicia.
   Peste cativa ani, la niste alegeri pt presedintele PSD, a venit la o televiziune, chiar in timp ce se vota, si l-a santajat pe un candidat cu aluzii despre o legatura extraconjugala recenta cu o alta ziarista. El s-a retras din alegeri. A fost o ticalosie fara perdea pe care ea a executat-o la comanda, fiindca nu avea nimic personal cu omul pe care l-a distrus politic.
   Intre timp, nu mai stiu ce-a invartit, dar se pricepe la navigat in ape tulburi.

 3. Deh, unii se vand pe un mic si o bere altii pe contracte grase, toti nemernicii sunt de vanzare, deci nu asteptati ca vandutii psd-aldr-udmr sa-si lase scaunul caldut pentru binele statului de drept, in concluzie pregatiti-va sa traiti in continuare sub teroarea lui dracnea daca nu iesiti la vot ca sa-i aruncati din functiile grase din care va nenorocesc viata in fiecare secunda!!
  IESITI LA VOT CONTRA PSD-ALDE-UDMR, astia distrug Romania de ani de zile, cu cat vom iesi mai multi la vot cu atat mai putini infractori la conducerea tarii!! Si sa nu uitam, mai multi la vot, mai putine sanse pentru udmr sa intre in parlament.

 4. Nu este asta cumva aia care i-a produs supărări atât de mari lui Gigi Kent de l-a băgat în pământ ??? Povestea aia veche cu Noapteș, ăla de la CFR….apoi povestea cu ambasadorul…..apoi alte și alte povești, la fel de spumoase….acum ??? a îmbătrânit, a expirat și nu cred că intră în standardele penalului !!! Orice ar face și orice ar spune !!! Că și meseria aia veche de când lumea parcă tot e bai bine s-o practice una tânără și tembelă decât o hoașcă imbecilă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here