VIDEO. Revoltător! Un pensionar din Brașov a fost atacat de un PSD-ist violent și tot el a ajuns în duba Jandarmeriei

3
2439
Agresorul PSD-ist (cel cu cămașa albastră) intră în acțiune

În ciuda secretului în care a fost organizat mitingul-fulger al PSD la Brașov, câteva zeci de localnici au protestat în Piața Sfatului. Un pensionar care i-a huiduit și i-a făcut „mincinoși” pe PSD-iști a fost atacat cu pumnii și picioarele de un susținător al „ciumei roșii”. Jandarmii l-au băgat în dubă tot pe el.

Totul a pornit după ce pensionarul a început să strige lozinci anti-PSD, transmite Digi24.ro. El i-a apostrofat și pe puținii simpatizanți PSD care ascultau încântați discursurile liderilor social-democrați. Un individ violent, din rândurile susținătorilor PSD, a început să-l lovească pe pensionar. Acesta a încercat să se apere lovind la rând lui, dar el se afla în legitimă apărare.

Bătăușul este cel cu fața

Intervenția jandarmilor a fost bezmetică. Ei l-au luat pe sus și l-au dus la dubă pe pensionarul anti-PSD, deși el era cel agresat. Pe bruta PSD-istă au lăsat-o în pace.

Mai mulți protestatari anti-PSD i-au muștruluit pe jandarmi, încercând să le explice că au reținut pe cine nu trebuie și nu au reținut pe cine trebuie.

VIDEO: Incidentul de la Brașov

Jandarmeria zice că a vrut să-l protejeze pe protestatarul bătut. Dar pe agresor de ce nu l-a reținut?!

După câteva ore de la incident, Jandarmeria a precizat, într-un comunicat de presă remis Agerpres, că pensionarul anti-PSD a fost condus la autospecială „pentru a fi izolat de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest”.

Conform documentului citat, bărbatul agresat nu a solicitat îngrijiri medicale şi nu doreşte să depună plângere împotriva celeilalte persoane.

„La finalul manifestărilor, în jurul orelor 11.20, doi bărbaţi s-au îmbrâncit şi şi-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Persoana agresată a fost condusă la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolată de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest. După ce s-au asigurat că nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis să plece”, precizează comunicatul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Pensionarul agresat este dus la duba Jandarmeriei

 

Penibilă este promisiunea că „Jandarmeria, în colaborare cu Poliţia, desfăşoară în continuare activităţi specifice în vederea identificării agresorului”. Agresorul era chiar acolo, în Piața Sfatului, sub ochii lor – de ce nu l-au reținut și l-au lăsat să se strecoare în mulțime?

CITIȚI ȘI:

Brașov: PSD a inventat mitingul secret, de 12 minute, sub paza jndarmilor. Dragnea se ascunde de frică

Spaima de proteste l-a îmbolnăvit iar pe Dragnea. Alba-neagra cu spitalizarea

Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

3 COMENTARII

  1. Incompetentii si vandutii lui carmen dan!!!! CINE V-A INVATAT MESERIE MAI?!?! ARESTATI VICTIMA SI LASATI SA FUGA AGRESORUL, ASA VA INVATA OTREAPA DE DAN?!?! Pai daca pe astia nu ii pune nimeni la zid e mare pacat!!!!!! TARA SE SLUGI PSD-ISTE!!!

    • din pacate asta ii invata la „scoala” de jandarmi, ei doar sint niste unelte care dupa ce ca sint asa cum sint mai si se umfla in pene cu aia care sint slabi, ca nu prea ii vezi sa se bage cind se bat unii sa ii desparta

  2. Jandarmilor din Brașov ! Este o mare Rușine ce atu făcut cu acel pensionar pe care l-ați luat pe sus când striga o lozinca Anti-PSD! Voi, știți ce a fost in Decembrie 1989 ? Voi știți pentru ce au murit tineri in acel sângeros Decembrie 1989? Au murit pentru libertatea de expresie ! VOi, jandarmii care ați pus mâna ca niște brute NUMAI MERITAȚI SA MAI RĂMÂNEȚI IN STRUCTURILE JANDARMERIEI! Meritați sa fiți dați afara !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here