Să scoatem PSD şi ALDE în afara legii! USR propune interzicerea organizaţiilor comuniste

5
1598
Tăriceanu acuză "statul paralel" că vrea să-l scoată din viața politică și, când colo, el a încălcat în mod grosolan legea

Doi deputați USR, Cristian Ghinea și Vlad-Emanuel Duruș, au depus o propunere legislativă privind interzicerea organizațiilor și propagandei comuniste în România, se arată într-un comunicat al partidului.

PSD şi ALDE au ocupat România odată cu alegerile din 2016 şi de atunci încoace au declanşat o teroare de tip bolşevic la adresa poporului român: propagandă media mincinoasă specifică fostei URSS, atacuri la Occident, la justiţie, la companiile multinaţionale, la tot ce a adus bun României de la căderea comunismului.

Propunerea legislativă a celor doi deputaţi USR ar fi în măsură să ducă la scoaterea în afara legii a celor două partide de sorginte sovietică, pentru că ea urmărește interzicerea constituirii organizațiilor cu caracter comunist, promovarea în public a doctrinei comuniste, negarea crimelor comunismului ori a efectelor acestuia, dar și răspândirea simbolurilor comuniste, cu excepția activităților desfășurate în interesul artei, științei, cercetării sau dezbaterii unei chestiuni de interes public.

”Pentru poporul român, comunismul a însemnat mii de victime, tortură, persecuția minorităților etnice, religioase, culturale ori a minorităților sexuale, reprimarea mișcărilor studențești, muncitorești și a disidenților politici”, se mai arată în comunicat.

”La nivel politic crimele comunismului au fost condamnate, însă activitatea comunistă nu a fost interzisă prin lege. Acest proiect ar fi o garanție pentru români că reinstaurarea regimului totalitar comunist nu se va mai întâmpla. Deja se văd acțiuni și organizații negaționiste tot mai virulente. România nu a trecut printr-o demonizare reală pentru că am fost conduși de comuniști și de urmașii lor. Pentru ca fii și fiicele noastre să nu pățească ce au pățit bunicii noștri, trebuie să decomunizăm spațiul public”, a precizat deputatul Cristian Ghinea.

“O ideologie a foamei, a suferinței și a morții nu trebuie lăsată să umble liberă pe străzi. Atrocitățile totalitarismului nu sunt scrise cu sânge doar la Auschwitz, ci și la Sighet, Aiud sau Pitești. Vrem să împiedicăm ca România să se mai întoarcă vreodată la o astfel de epocă. Pericolul nu este de neglijat, mai ales azi, când vedem o revigorare a ideilor extremiste în lume. USR va apăra mereu libertatea individului față de asuprirea statului“, a declarat și deputatul Vlad-Emanuel Duruș.

CITIȚI ȘI:

Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

Brașov: PSD a inventat mitingul secret, de 12 minute, sub paza jandarmilor. Dragnea se ascunde de frică

Deputatul USR Iulian Bulai îl pune pe Tăriceanu la locul lui: „E urmaş de securist”

5 COMENTARII

  1. Mi se pare atat de perfid modul in care scot capul bolsevicii la ora actuala cand au murit majoritatea celor care au trait atrocitatile fizice si morale facute in anii 40-50 de catre bolsevicii introdusi in structurile de putere din Romania de catre URSS!…Deci memoria colectiva s-a sters in mare parte, multi din cei de varsta pensionarii fiind copiii celor care au suferit direct masurile staliniste!!! Marsava este acum readucerea pe tapet a urii fata de vest!!! Cand tocmai profitorii de comunism au ajuns bogati, tot ei au saracit pe romani sau i-au mentinut saraci si le exploateaza ura pe companiile straine, asmut bietele minti neinformate pe vestici…traim un cosmar de minciuna si ticalosie creat de agentii pro-rusi peste tot…Ei altereaza mintile tuturor pe tot globul, sa-i urasca pe americani si pe cei din vestul Europei…

  2. Corect ! Respect USR ! Nu doar ptr ca sunt in mod evident niste organizatii comuniste si antinationale dar trebuie tinut cont si de faptul ca PSD si ALDE au incalcat in numeroase puncte Legea de functionare a partidelor politice din Romania si Statutul lor aprobat de Tribunal la infiintarea lor si inscrierea ca partide politice legale din Romania .La fel incalca acesta lege si organizatia culturala UDMR caci asa este trecuta in Statutul ei de functionare inca de la infintare.O noua Lege Marzescu deci o lege care sa impiedice partidele comuniste deci totalitare sa participe la viata politica a Romaniei este absolut necesara si binevenita azi in Romania in specia ptr a limita influenta Rusiei in Romania.Dar la fel de necesare sunt si o LEGE A LUSTRATIEI adica aplicarea prin lege a Punctului 8 al Declaratiei de la Timisoara .Declaratie gindita si scrisa de regretatul George Serban si citita pe 12 martie ’90 din balconul Operei timisorene de avocatul liberal Nicolae Cerveni.Si un PROCES AL COMUNISMULUI ROMANESC fie el doar simbolic si o reamintire a Istoriei Romaniei si a paginilor ei insingerate .Proces care ar tebui condus de doamna Ana Blandiana care alaturi de sotul ei, regretatul Romulus Rusan , a reusit la Sighet sa creeze un MUZEU AL VICTIMILOR COMUNISMULUI .Muzeu care te lasa fara cuvinte si fara lacrimi si care este o mare, mare realizare acestui neam.

  3. Grupul INFRACTIONAL PSD-ALDE trebuie DISTRUS prin orice mijloace. In momentul in care vor pierde alegerile PSD-ALDE vor spune ca nu recunosc rezultatul acestora. Vor refuza sa plece de la putere, posibil generand un RAZBOI CIVIL. Este cazul ca noi ce ce iubim democratia si O ROMANIE IN UE si NATO sa ne ORGANIZAM in FORMATIUNI DE AUTOAPARARE – a se vedea modelul polonez, sau cel croat din anii razboiului din fosta inchisoare numita JUGOSLAVIJA. Sunt medic chirurg, fost luptator in HOS si HVO alaturi de foarte multi croati din afara CROATIEI. Sunt gata sa sustin prin cunostiintele mele formarea unor unitati de autoaparare si sa functionez ca si chirurg militar. NU VREAU SA IMI VAD COPII TRAIND IN DICTATURA BESTIILOR PSD-ALDE! Sunt gata sa mor pt o ROMANIE PRO-VEST, PRO-AMERICA si ANTI-MOSCOVA! ROMANI, INTELEGETI CA SOARTA COPIILOR NOSTRI ESTE IN MAINILE NOASTRE!
    OPOZITIA DUPA CASTIGAREA ALEGERILOR TREBUIE SA FACA UZ de ART. 40 ALIN.2 din CONSTITUTIE: PSD ALDE UDMR scoase IN AFARA LEGII iar TELEVIZIUNILE RTv, LATRINA 3 IMPREUNA cu “JURNALISTII” CARE AU FOST COMPLICI LA DISTRUGEREA STATULUI DE DREPT CONDAMNATI PE VIATA!
    ANDREI CARAMITRU ESTE SINGURUL CARE A CERUT PUSCARIE PT BESTIILE PSD-ALDE….
    ROMANI ESTE TIMPUL SA NE TREZIM! DACA VA FI NECESAR TREBUIE SA LUPTAM CU ARMA IN MANA PT DISTRUGEREA ACESTUI CANCER NEOCOMUNIST NUMIT PSD-ALDE-UDMR!

  4. Perfect daca s-ar declara in afara legii toate site-urile si miscarile pentru regat si coroana care urmaresc sa-l numeasca pe umilitul si descalificatul in public principe nicolae ca rege si ca regina pe amarata aia care a stat 6 ani in familia lui blaga. Constitutia in vigoare votata democratic de catre romani prevede ca Romania este republica suverana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.