duminică, aprilie 21, 2024
AcasăNewsOrlando ar angaja clientela PSD fără concurs, pe motiv că Fiscul trebuie...

Orlando ar angaja clientela PSD fără concurs, pe motiv că Fiscul trebuie întinerit. S-o aducă înapoi pe „blonda lui Vâlcov”!

-

Tupeul ministrului Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, este nemăsurat. Ideile lansate de acest iresponsabil sunt adevărate bombe nucleare. Numai tâmpenii îi trec prin cap!

Teodorovici a declarat vineri că a propus angajarea fără concurs la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a absolvenţilor de facultăţi cu profil economic, pentru a întineri sistemul şi a schimba mentalităţile.

„La noi se pensionează în acest an cam 2.700 de angajaţi pe zona de ANAF. Am spus să trebuie să scoatem procedura asta care e foarte greoaie, să laşi tinerii să intre în sistem. Şi anume, toţi cei care au absolvit o facultate de profil economic, de exemplu media 8, deci dacă a trecut acea facultate, a trecut licenţa şi media pe facultate e minim 8, înseamnă că a făcut şcoală. În sistemul de ANAF şi Finanţe să intre fără examen, că sunt oameni de finanţe, stă şase luni în perioada de probă şi, dacă după şase luni şi-a făcut ce trebuia să facă, rămâne în sistem mai departe, să nu mai dea concursuri, că blocăm. Nu intră oameni tineri în sistem şi nu se schimbă mentalitatea celui din sistem, pentru că sistemul nu lasă nimic să intre”, a declarat Teodorovici, citat de Agerpres.

- Advertisement -

Propunerea lui Teodorovici este de-a dreptul cretină. Autorul ei e zdrobit de câteva întrebări logice.

 1. Cum întinerești Fiscul și Finanțele dacă angajezi fără concurs absolvenți de facultăți cu profil economic, cu media minimă 8, fără nicio condiție de vârstă? (Apropo, condiții de vârstă nu pot fi puse, pentru că ar fi discriminatoriu.)
 2. Ce înseamnă „tineri”? La 30 de ani te califici? Dar la 35? Dar la 40 sau 45?
 3. Cum crești nivelul calificativ dacă angajeze de-a valma absolvenți de ASE și de Spiru Haret sau Bioterra (fabrici de diplome contracost)?
 4. De ce să nu dea concurs absolvenții de facultăți cu profil economic? Pot fi o garanție diplomele luate din toate „buticurile” universitare?
 5. Dacă nu organizezi concurs, cum faci trierea între cei care vor să lucreze la ANAF? De exemplu, pe ce criterii angajezi 2.700 de oameni dintre 10.000 de doritori, cu toții absolvenți de facultăți cu profil economic?
 6. Câtă credibilitate poate avea o instituție publică în care se fac angajări fără concurs?
 7. Câtă clientelă PSD e nerăbdătoare să fie angajată la Fisc fără concurs?
 8. Care-i modelul tânărului care va fi angajat fără concurs – cel reprezentat de Mihaela Triculescu, „blonda lui Vâlcov” angajată pe scurtătură de Orlando și dată afară a doua zi după arestarea lui Dragnea?

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

VIDEO. La Iași, lacheii au făcut paravan cu un BMW (B-07-RFU), pentru ca Dăncilă să nu vadă banner-ul anti-PSD!

Hai, Orlando, vino peste noi, să-ți ardem niște șuturi în fund!

Proasta-i proastă și-n ușa bisericii! Dăncilă la Putna: „Am încredere că ura va fi însoțită de solidaritate”

Hrană pentru conspiraționiști: mărturia văcarului. „Au fost trei mașini în spate, au transferat-o pe Alexandra, era legată”

Cumpănașu, demență în direct la RTV: „Politicienii ăștia… o să mă piș în gâtul lor în curând!”

S-au pensionat cei doi polițiști-șefi care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea abia au depășit 50 de ani și vor avea pensie specială

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Mandachi #șîeu: „Capitulez! Lucrătorii au fost alungați de Statul nemernic, iar acum pe Stat îl doare-n cur! De ce ne buzunăreşti, ciorditorule?”

Salutări de la Sorina! La New York e frumos și bine…

- Advertisement -

1 COMENTARIU

 1. Orlando Teodorovici vede numai partea plină a paharului. Se crede împărat peste tarlaua cu porumb furajer și nici nu vede cum lumea lui social-democrată se duce naibii, ceea ce înseamnă oroare si nebine. Partidul său vorbește de muncă la ANAF. Dar pesediștii s-au rupt de realitate, prin aceea că a sucombat marele Schnecker tot decriptând pergamente fără diacritice. Cum să faci bani. Cum să faci dolari. ANAF e moșia unor boieri nebuni care abia au ajuns în sec 21. Să meargă tinerii la vot. Să dea o palmă pesediștilor care l-au denigrat pe Dan Voiculescu.

  PPUSL Ramona Ioana Bruinseel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -