miercuri, mai 22, 2024
AcasăPoliticăNeavând autostradă, Dăncilă zboară prin Moldova cu elicopterul. Sunt singurele momente când...

Neavând autostradă, Dăncilă zboară prin Moldova cu elicopterul. Sunt singurele momente când nu e huiduită

-

În turneul său din Moldova, organizat din interese de partid, Viorica Dăncilă s-a deplasat dintr-un județ în altul cu elicopterul. Premierul zice că aparatul de zbor a fost închiriat de partid, dar asta rămâne de verificat. În alte situații similare, oficiali PSD au folosit resursele statului.

Premierul Viorica Dăncilă a recunoscut vineri că s-a deplasat în turneul din Moldova cu un elicopter, despre care zice că e închiriat de PSD.

Într-o conferință de presă la Iași, unde a venit din județul Suceava, Dăncilă a spus că e prima dată când vine cu elicopterul. Poate la Iași, că pe la Neamț și în alte părți tot cu elicopterul a fost, în mandatul de prim-ministru!

- Advertisement -

Zborul Vioricăi Dăncilă cu elicopterul în Moldova a fost „secret de partid”, până când ziariștii de la StiriSuceava au prins-o „în fapt” și au publicat fotografii edificatoare.

Moldova este singura regiune istorică fără o autostradă. Mișcările civice din Iași, care protestează împotriva indolenței PSD în privința infrastructurii moderne, s-au întețit în ultimii ani.

Miercuri și joi, Dăncilă s-a aflat în județul Suceava. Ea a participat la o ședință de partid la Fălticeni și s-a strecurat în mulțime, înconjurată de SPP-iști, la pelerinajele de la Putna și Cacica.

- Advertisement -

Vineri, premierul a plecat cu elicopterul spre Iași, unde are evenimente electorale. A fost huiduită copios de protestarari din grupul civic Reset.

Elicopterul are un avantaj: sus, la înălțime, nu are cine să te huiduie. Berzele se ocupă cu altceva… Dar există și un dezavantaj: elicopterul nu poate ateriza chiar în sala ședinței PSD, așa că Vasilica de huiduieli tot nu scapă, dar la sol!

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* VIDEO. La Iași, lacheii au făcut paravan cu un BMW (B-07-RFU), pentru ca Dăncilă să nu vadă banner-ul anti-PSD!

Hai, Orlando, vino peste noi, să-ți ardem niște șuturi în fund!

Proasta-i proastă și-n ușa bisericii! Dăncilă la Putna: „Am încredere că ura va fi însoțită de solidaritate”

Hrană pentru conspiraționiști: mărturia văcarului. „Au fost trei mașini în spate, au transferat-o pe Alexandra, era legată”

Cumpănașu, demență în direct la RTV: „Politicienii ăștia… o să mă piș în gâtul lor în curând!”

S-au pensionat cei doi polițiști-șefi care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea abia au depășit 50 de ani și vor avea pensie specială

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Mandachi #șîeu: „Capitulez! Lucrătorii au fost alungați de Statul nemernic, iar acum pe Stat îl doare-n cur! De ce ne buzunăreşti, ciorditorule?”

Salutări de la Sorina! La New York e frumos și bine…

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -