Oreste le cere votanţilor „raţionali” ai lui Barna să treacă de partea lui Iohannis

19
4513
Prietenia cu Rareş Bogdan explică şi ea apelul lui Oreste

Oreste Teodorescu, implicat în bătălia la baionetă împotriva „Ciumei Roşii”, lasă deoparte orice reţineri tip echidistanţă jurnalistică şi trece la implicare directă în lupta electorală din alegerile prezidenţiale.

Un mesaj postat de popularul jurnalist pe pagina personală de socializare îi îndeamnă pe susţinătorii „raţionali” ai lui Dan Barna, candidatul USR-PLUS pentru Palatul Cotroceni, să facă o alegere dureroasă, dar decisivă, cu scopul de a „spulbera împreună Ciuma Roşie din primul tur”.

Propunerea lui Oreste este oarecum surprinzătoare, având în vedere că printre „fanii” lui există şi destui susţinători USR-PLUS, care îl apreciază pentru bătălia pe care şi el a dus-o, alături de alţi jurnalişti, împotriva unei guvernări antinaţionale.

Dar deşi unele accente din mesajul de mai jos riscă să provoace o ruptură între jurnalist şi publicul respectiv, Oreste trebuie privit totuşi cu înţelegere: chiar îşi doreşte ce-i mai bine pentru România!

Mesajul lui Oreste Teodorescu adresat votaţilor lui Dan Barna

 • „Gând adresat cu prietenie celor raționali din USR-PLUS: nu irosiți votul din primul tur! Rămâneți lângă președintele Iohannis, adunați cele aproximativ 13 procente ale candidatului vostru cu cele aproximativ 46 % ale primului plasat în preferințele electoratului și înțelegeți că am putea spulbera împreună Ciuma Roșie din primul tur!”
 • „Altfel, veți înregistra un eșec usturător neintrând în turul al doilea… România are nevoie de  un arc guvernamental stabil, născut din alianța PNL, USR&PLUS și PMP!”
 • „Orice alt calcul devine utopic și nu face altceva decât să dea nesperatul balon de oxigen PSD-ului și anexei sale Pro România!”
 • „Și deși înțeleg că nu aveți o relație prea bună cu Dumnezeu, sper din toată inima să vă lumineze mințile și să decideți ce este mai bine pentru o Românie normală!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

 

19 COMENTARII

 1. În sfârșit, pune cineva punctul pe ‘i’, respectiv dl Oreste (ceea ce nu este de loc de mirare, având în vedere structura dumnealui !) ! Cetățeni români onești NU RISIPIȚI VOTURILE ! Votați K-W Iohannis președinte la scrutinul din 10.11’19, deoarece Barna nu are nici o șansă să prindă poziția a 2’a pentru a merge în turul 2 de scrutin al alegerilor prezidențiale ! DOAMNE AJUTĂ !!!

  • Nick intelege ca electoratul USR+ nu poate face asta.
   problema este ca in turul doi electoratul USR+ sa se mobilizeze si sa ne ajute.
   Problema cea mare este la locale, daca nu scapam de orgoliile astea tampite si nu punem candidat unic o sa facem un rahat iar.
   In doua tururi nu cred ca este posibil cand ai in coasta ProMonta,Tradi si UDMR

 2. Acelaşi lucru l-am recomandat şi eu în următorul comentariu la un alt articol de pe acest blog: „Este evident că cea mai bună soluție intuită deja de mulți români antiPSD este votarea masivă a lui Iohannis pentru a câștiga din primul tur. Probabilitatea este de 0,8 (80%) cel puțin având în vedere că la Iohannis trendul e ascendent (curg în continuare intențiile de vot de la Barna către Iohannis – a se compara sondajul IMAS cu cel al PMP care sunt mai apropiate: Iohannis a crescut de la 40 la 46% iar Barna a ajuns la 12-13% de la 19-20% cât avea acum 2-3 sâptămâni, înainte de dezvăluirile Rise Project). Pentru a câștiga timp și bani la buget trebuie SĂ VOTĂM CU TOȚI IOHANNIS din primul tur de scrutin. Să nu dăm șanse unor analfabeți sau impostori să intre în turul 2. O ultimă mică observație: e f.posibil ca Diaconu să fi crescut (fără să facă mai nimic) în dauna Vasilicăi (care a făcut, atât ea cât și gașca ei de golani gen Teodorovici sau Firea, în ultimele 2 săptămâni numai golănii și prostii). EU CRED CĂ ŞI FĂRĂ VOTURILE USR IOHANNIS AR PUTEA CÂŞTIGA ALEGERILE ÎNCĂ DE DUMINICĂ 10 NOIEMBRIE, ŞTIIND CĂ ACESTE SONDAJE NU CONŢIN INTENŢIILE DE VOT ALE DIASPOREI (circa 700.000-1000.000 de voturi din care Iohannis poate obţine cel puţin 50% adică 5-6 % din total voturi exprimate). Doamne ajută!

 3. Cel care are o relație foarte strânsă cu Dumnezeu, Oreste Teodorescu, seamănă din ce în ce mai mult cu o majoritate îngrijorătoare din BOR (și aceasta într-o relație cunoscută cu divinitatea). Ceea ce ne spune Oreste, cu vorbe meșteșugite, este ceva de genul „Binele meu și al protectorilor mei (concret, PNL) primează. Doar din binele acestora vi se poate asigura și vouă…bine”! Jenant. Sunt aproape convins ca dupa părerile jurnalistului Oreste vor urma, foarte curând… părerile politicianului PNL, Oreste Teodorescu. Exact prin metoda Rareș Bogdan.

 4. BINEEEEE ….. EU SUNT VOTANT USR+ ,INTELEG PERFECT PROBLEMA CARE TE CHINUIE … ORICUM LA PRESIDENTIALE VOI VOTA CU IOHANNIS SPER SI CEILALATI SA FACA LA FEL SINCER IMI DORESC SA SCAPE ROMANIA DE CALVARUL PESEDIST

  • SCUZE, poate gresim…, dar parcaaa… ieri si alaltaieri…, CLAMAȚI ca veți cuuu… DAN BARNA !!!!!!!

   Sau acest… „USER-name” DIFERA si caaa… UTILIZATOR (), daca-i scris cuuu… MAJUSCULE sau NU ????!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Nuuuu…este acelasi utilizator ..doar ca am avut intentia sa votez iohannta dar…totusi am zis ca nu mere.. Barna.. simt asa… merita votul meu asta e!… greu sa te decizi …ca nu prea ai cu cine…

    • ASAAA… (MAI-) DAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

     Dan Barna NU NUMAI CĂ VA INTRA ÎN TURUL-DOI, darrr… VA ȘI CÂȘTIGA ALEGERILE-PREZIDENȚIALE, ca să avem, ÎN SFÂRȘIIIIIT (!!!!!!!!!!) UN PREȘEDINTE-de-DREAPTA „Full-Time” (!) și cuuu… „COHONES”, daaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

 5. Grigore, esti, cred, singurul jurnalist in care mai am incredere, te rog nu-l susține pe Oreste. Am citit mesaje mincinoase demne de Mircea Badea pe pagina sa. Oreste este trompeta mincinoasă a penele, asa cum Badea este trompeta infecta a pesede.

 6. ORESTE-Sigur,el isi poate dorii orice,numai ca oamenii si felul lor de a fi si de a reactiona este mult prea complex si complicat.
  Sa zicem ca el si-a facut datoria ,ORESTE,ei,acum haideti sa ne facem si noi datoria:
  -pentru ca tu draga IOHANNIS,ne-ai sfidat si continui sa ne sfidezi tinindu-lpe MIZERABILUL PESEDIST MIHALACHE IN LONDRA,pentru ca ai instalat-o pe DANCILA,in loc sa dai cu ea de pamint,pentru ca ai fost las cind KOVESY A FOST DESTITUITA,PENTRU,PENTRU……..II ROG PE PENELISTI SA VOTEZE DAN BARNA…….

 7. Ca sa citam (in primele cinci vorbe/cuvinte + una-bucata-virgula) o… TAMPITA – laaa… PROPRIU, saraca-de-dansa… – (TOATA – !!!!! – familia e ASA/”DUSAAAAA”, cuuu… „certificat-de-NEBUN” – !!!!!! – „in regula”, ea, ma-sa si tac’su, ca… am IDENTIFICAT-O, AM VERIFICAT din… DOUA – ! – surse, dispunem de DOVEZI, dar… mai asteptam si CONFIRMAREA din partea celei de-a… TREIA surse, pentru a face NUMELE TIGNITEI public !):

  „Domnule Cartianu, nu mai suport” (Sic !), daaa ?!!!

  Acest „Oreste”. prietenul (?????…) Dumneavoastra (care a mancat MUUUULT… „RAHAT-cu-PERJE”, ani de zile, la „LATRINE”, pana cand s-aaa… CERTAT-PE-BANI cu „Varanul” !) DEPĂȘEȘTE, dom’leee…, (CHIAR) ORICE LIMITA !

  Si-acum… VINE INTREBAREA-„ÎNCUIETOARE” (Sic !): AVEM sauuu… NU „voie” (Sic !) sa scriem, AICI, despreee… DROGURILE (!!!!!!) din Vama-Veche sau despreee… BANII PE CARE I-AU PRIMIT UNII asa-zis… „jurnalisti” – Sic ! –, DE LA „GUȚĂ” COMĂNESCU („Comanescu-cu-betoalele-si-cariera”, NU cel cu G.S.P.-si-„Vega”-din-Mamaia !) ?????????????????????????????????????????????????????????!

  Punem aceasta „NEVINOVATA” (ăăăă…, VORBA VINE, daaaaaaaaaaaa ?!!!!!!) intrebare, DOAR pentru a vedea dacăăă… (MAI !) MERITA, CU – ADEVARAT…, efortul nostru, depus aici – „aici”: in sens… geografic ! –(MAI ALES in… ULTIMUL – !!! – timp!), „la-Malul-Mării” (NU cunoastem situatia de la „BucArești” – Sic ! –, daaaaaaa ?!!!!!)… sa-i convingem peee… CITITORII-…MAJORITARI (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ai publicatiei „ZIARISTII.com”, adica peee… „amaratii” (Sic !)de USERISTI-CONVINȘI-siiii…-(se-pareee…-)”NENOROCITI” (!!!!!!!!!!!!!!!), ca aceasta REDUTA-ANTI-„CIUMA-ROSIE”… #REZISTA(Ă), daaaaaaaaaaaaaaaaaa ???!!!!!!

  Am pus aceasta intrebare… PUBLIC, NU pentru ca asaaa… pare („MAI – NOU”… – Sic !) sa se „poarte” (Sic !) in presa „online” (cel putin… AICI, judecand dupaaa… ceva care s-a intamplat zilele-trecute !), ci pentru ca ieri si astazi, vreo cateva zeci de USERISTI ne-au pus-o, DIRECT/RASPICAT: „ZIARISTII.com” mai esteee… CEEA CE AM CREZUT, initial, CA DORESTE SA FIE, adica o publicatie care… NU NUMAI ca lupta cu „CIUMA-ROSIE” (ASTA este, SLAVA-DOMNULUI,… INCONTESTABIL siii… VA MULTUMIM-RESPECTUOS pentru asta !!!!!), dar… NU se vinde, precum un… (MEREU !) VANDABIL (!!!!!!) ca BUFONUL (!) de „Oreste”, LIBERALILOR-PLINI-DE-BANI (pentru caaa… AU FURAT, SI EI, IN ACESTI TREIZECI-de-ANI… PIERDUTI/IROSIUTI de ROMÂNIA, ALTERNATIV sau chiar… „COT-la-COT” cu pesdistii – NU UITAM… „U.S.L.-ul, daaaaa ?!!!!!

  Ia spuneti…, Domnule Cartianu, daca NE FAXETI ONOAREA (!) desigur…, CUM STAȚI Dumneavoastra, ca saaa… stim si noi… CUM STĂM !!!!!!

 8. Până la răspunsul Domnului Cartianu, sa-i transmitem, totusi…, ceva… BUFONULUI-VANDABIL (!!!!!) de „Oreste”: IRATIONALI sunt, de pildaaa…, DROGAȚII (desigur: NUUU… INTAMPLATOR am ales acest exemplu !), măiii… FOSTA-SLUGA-a-„VARANULUI”, daaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

 9. Nu spune cu rea intentie .. o spune cu mare interes…. Oraste ,… lasa votantii sa voteze ce doresc ei ..nu poti tu impune cu cine sa voteze ..am impresia ca tu esti irational ai grija sa nu primesti placuta suedeza ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here