miercuri, mai 22, 2024
AcasăDezvăluiriArafat, citeşte asta! Acum înţelegi că aţi garantat moartea la Colectiv, că...

Arafat, citeşte asta! Acum înţelegi că aţi garantat moartea la Colectiv, că aţi lăsat oameni să moară cu zile?

-

Raed Arafat, principalul responsabil pentru intervenţia de la Colectiv, a rămas în funcţie, deşi tot cabinetul din care făcea parte a plecat. Nimeni nu poate explica nici azi cum de oamenii care au cerut pe străzi demisia Guvernului Ponta au acceptat ca Arafat să rămână pe post. Iar acum apar tot mai multe dovezi că Raed Arafat, ca şef al sistemului de urgenţe, a girat moartea la Colectiv, nicidecum viaţa pe care e plătit s-o protejeze. Cum? Prin slaba pregătire a celor plătiţi să acţioneze, pentru care el e vinovatul principal!

Pompierii au avut ordin să nu lase medicii să intervină pentru salvarea celor răniţi, susţin victimele de la Colectiv

În dosarul penal aflat acum pe rolul instanţei apare lista celor decedaţi, printre care şi o fată care prezenta „activitate cardiacă”, potrivit EKG-ului de pe piept, în noaptea tragediei.

Cu toate că era în viaţă pe caldarîm, ulterior a murit, iar la IML, când s-a făcut raportul de deces, verdictul a fost clar: „Nu prezintă urme de resuscitare”. Cu alte cuvinte, nimeni n-a încercat s-o salveze, să-i facă banala procedură de resuscitare. De ce? De ce??? De ce???

- Advertisement -

 

Adrian Albu, unul dintre supravieţuitorii de la Colectiv, este convins că au fost oameni care au murit, dar care puteau să fie salvați în acea seară.

„Acel EKG este făcut la ora 23:57. Nu este nicio explicație. Fata aia a fost lăsată să agonizeze o oră și jumătate cel puțin. Se poate ca între victimele lăsate pe caldarâm să mai fi fost persoane în viață, care au fost lăsate acolo”, a spus Adrian Albu la Digi24.

„Pompierii au venit acolo și n-au lăsat doctorii să vină să-i ajute. Pentru că n-au știut, nu le-a spus nimeni. Coordonatorul avea treabă să vorbească la telefon. De-aia eu am ajuns cu mașina particulară la spital. De-aia mulți au ajuns așa”, a dezvălui Adrian Albu.

- Advertisement -

„Știți, toată lumea spune: a fost un șoc, nimeni nu avea cum să știe ce să facă. Oamenii care sunt plătiți și sunt într-o funcție, pentru asta sunt plătiți: ei să fie primii care au sângele rece să spună: tu faci asta, tu faci asta, tu faci asta. Ca să nu se ajungă la oameni care nu sunt resuscitați, care pleacă pe jos la spital, care se dau jos din ambulanță și se urcă într-o mașină privată, cum a fost cazul meu, pentru că ambulanța stă”, a explicat Adrian Albu.

Arafat, părintele SMURD, a distrus sistemul de urgenţă din România!

Când „sistemul” îl va lăsa din braţe pe Arafat, adevărul despre cine este el cu adevărat va ieşi la iveală

Mărturia lui Alexandru Albu probează cât se poate de clar haosul imens al oamenilor lui Arafat, incapacitatea lor de a face munca pentru care statul îi plăteşte. Iar pentru aşa ceva vina este direct a şefului, poate mai mare chiar decât a pompierilor care n-au ştiut ce să facă în noaptea tragediei. Dar unul dintre cele mai grave aspecte este, aşa cum spune Adrian Albu, faptul că pompierii au avut ordin să nu lase medicii să acorde primele măsuri de salvare!!!

Este sistemul pe care Raed Arafat l-a impus ca şef peste serviciile de urgenţă din România: ca în caz de intervenţie, cei care fac legea la faţa locului sunt paramedicii (care nu au pregătire medicală de înaltă calificare) şi pompierii, nicidecum medicii de pe Salvare.

NIMENI până în ziua de azi nu l-a tras la răspundere pe Raed Arafat pentru că a stabilit reguli de baron în interiorul sistemului, după capul lui, punând SMURD-ul pe un piedestal şi făcând din Salvare&Ambulanţă un fel de anexă a pompierilor.

Aşa cum susţine Adrian Albu mai sus, şi din acest motiv au murit oameni ce ar fi trebuit salvaţi, dacă angajaţii statului din subordinea lui Raed Arafat şi-ar fi respectat fişa postului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Ce idiot, arafat cu smurdul lui de 2 bani, sunt absolut sigura ca daca se cauta bine la fundatia aia a lui, care se afla in spatele smurd, se va gasi o adevarata mizerie, hoteala din banii statului cat cuprinde! La fel, hoteala cu ro-alertul lui, se vede cu ochiul liber ca s-a zbatut sa impuna o aiureala care-a costat bani grei de la buget pentru efecte aproape nule, deci hotie, in loc sa fi facut functional 112! Puscaria sa te manance, arafate, la fel ca pe toti sustinatorii tai psdisti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -