Ele ar trebui să conducă Bucureştiul, nu Firea! Cazul celor două luptătoare pentru vieţile copiilor abuzate de PSD-ismul inuman

6
6835
Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu

UPDATE. Gabriela Firea, a lansat, miercuri seara un nou atac împotriva Oanei Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele primului spital construit din donații, reproșându-le că și-ar face campanie cu acest proiect. ”Care este integritatea acestor persoane, că se laudă cu donațiile unor persoane private și fizice?”, s-a întrebat Firea, care a intrat într-un dialog tensionat cu jurnalistul Florin Negruțiu.

Scandalul în care este implicată Gabriela Firea, primăriţa Capitalei, pe tema atacului absolut inuman la adresa celor două doamne care se zbat de ani buni să construiască un spital privat pentru copii, le-a readus în prim-plan pe Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu.

Sunt pionierele unei acţiuni umanitar-salvatoare. Şi temerarele unei investiţii ce părea sortită eşecului din naştere: un spital privat pentru copiii bolnavi de cancer. Au reuşit să facă totul cu mâna lor şi cu dăruirea semenilor, ca răzbunare cumva faţă de impotenţa statului român.

Nu au făcut-o însă din spirit de frondă, ci din spirit umanitar întreprinzător, atunci când au văzut că politica românească e generatoare de blocaj administrativ; cere voturi pentru a putea folosi apoi banii din impozitele şi taxele românilor împotriva lor. Guvernarea PSDragnea&Dăncilă este cel mai bun exemplu.

„Partea bună se vede”

Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu n-au vrut altceva decât să arate că se poate. Constructiv. Şi au construit.

„Suntem 260.000 de români care am pus o cărămidă la acest spital, dacă îmi amintesc bine doamna Firea vreo 240.000 de voturi. Iată că partea bună a lucrurilor se vede. Cred că trebui să sancționăm o astfel de ieșire și să nu mai acceptăm să fim mințiți în față”, spune una dintre cele două românce de suflet, terfelite acum de Gabriela Firea şi propaganda ei scumpă.

Mesajul de care s-a îndrăgostit Firea

Când vorbesc de „ieşire” se referă la implicarea Gabrielei Firea în promovarea pe internet a unei postări insalubre şi complet inumane, care consideră viaţa un moft şi banul un drept arogant ce lis e cuvine celor „tari în gură”, nu celor care au nevoie cu adevărat de ajutor financiar. Firea a preluat acea postare şi a devenit avocata ei:

.

Firea e supărată că cele două doamne nu i-au căzut la picioare, pe motiv că ea a pus la dispoziţia spitalului privat terenul pe care s-a ridicat construcţia din donaţii.

Nu a dat nimic Gabriela Firea, am dat noi toţi!

Dar aşa cum spune Oana Gheorghiu, Firea nu a dat de la ea, ci de la noi.

„Terenul aparține statului român, doamna Firea nu ne-a dat terenul. De când există Spitatul Marie Curie administrează acest teren, ni l-a pus la dispoziție. Ne-am ocupat de tot ce înseamnă avize și autorizații. Extrasul de carte funciară nu precizează niciunde că terenul aparține Primăriei Capitalei sau CGMB. În document era scris ca proprietar statul român. Doamna Gabriela Firea se pare că a devenit statul român și își asumă un merit. E ceva șocant. Noi a trebuit să alergăm mai bine de o lună de zile să aflăm și să constituim statul român, care este format din Ministerul de Finanțe, Primăria sectorului 4, iar de la Primăria Capitalei doamna Firea ar trebui să vă pună la dispoziție acel document pe care l-a arătat ieri. În Consiliul General s-a aprobat demolarea unor ruine care erau pe acel teren, e o procedură standard. Doamna Firea n-are niciun fel de contribuție, iar faptul că ar fi dat terenul asta tot nu e un merit. Doamna Firea nu este stăpâna acestui oraș, este doar un administrator. Cred că nici Ceaușescu nu-și asuma lucrurile din țara asta pe persoană fizică. Bucureștiul nu este al doamnei Gabriela Firea, este al nostru al tututor”, a spus iniţiatoarea proiectului, la Digi 24.

Ciocnirea dintre două lumi

Trandafirii care au înţepat România

De unde s-a ajuns aici? Simplu: ca orice PSD-istă sadea, Firea a ajuns la concluzia că dacă două doamne au vrut să facă o faptă bună – un spital privat pentru copiii bolnavi – atunci sigur e ceva malefic în spatele acestui proiect!

„Doamna Firea vede în spatele acestui share o conspirație. Așa cum îmi închipui că vede în spatele acestui spital o conspirație. Da, la cât mai multe conspirații de acest fel, dedicate acestor politicieni care nu au reușit în 30 de ani să se ocupe de copiii acestei țări și de noi adulții, spune şi Carmen Uscatu.

De fapt, concluzia e simplă: în acest caz s-au ciocnit două lumi: cea a PSD-ismului de şacali, din care s-a născut politic Gabriela Firea, şi cea a anti-PSDismului de acest fel, dar nu în sens politic partidist, ci în forma constructivă de a pune ceva pe roate fără să jonglezi cu banii românilor plătiţi din greu la stat sub formă de taxe şi impozite.

Iar când prima tabără a văzut că omul de rând admiră ce face a doua, a început atacul disperat al celor care simt că le fuge pământul de sub picioare. Şi chiar le fuge!

Tocmai de aceea, există şi ceva bun în tot acest atac ordinar al politicii de tip Firea&Dragnea faţă de cei care chiar vor să-şi ajute semenii fără se îmbuibe personal. Iar acel ceva bun se numeşte Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu.

Ele sunt genul de persoane de care are nevoie politica românească. Oameni ca ele ar trebui să conducă Bucureştiul, nu personaje ca Gabriela Firea, produse ale unui sistem profund bolnav şi viciat, pervertit de parvenire şi cu spatele la oameni.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

6 COMENTARII

 1. ACESTEA (!!!) sunt FEMEILE-ROMÂNCE care NE FAC (MARE !) CINSTE (!!!), iar NUUUUUU… „Ceaușeasca-DOI/REDIVIVUS” (!), ÎMPUȚITA de Dăncilă, ȚAȚA-ANALFABETA, care „joacă”, in mod PENIBIL și SCÂRBOS, cartea… „FEMEII-…BĂRBAT(Ă)” („Zoe, fii bărbată !” – Sic ! –), care TINE-PIEPT (Sic !) barbatilor-misogini, ca ooo… „Ioanadarcă” (Sic !) dâmbovițeană !!!

 2. Atacul MITOCANESC si LIPSIT-de-UMANISM al „VRAJITOAREI”-Firoaica a fost, de fapt, SI (sau, poateee…, MAI ALES !) la adresa Domnului VLAD VOICULESCU (din conducerea Partidului PLUS), CANDIDAT (desemnat !) al „ALIANȚEI 2020” U.S.R.-PLUS la alegerile pentru functia de primar-general al Capitalei României, din iunie anul-viitor !

  CIUMA-Bucureștiului acuză că Asociația „DĂRUIEȘTE VIAȚĂ”, cea care construieste spitalul respectiv, ar face politica, sprijinindu-l pe VLAD VOICULESCU, care ar fi chiar… patronul-real al O.N.G.-ului !

  De fapt, Vlad Voiculescu are, impreuna cu fosta sa partenera-de-Viata, Melania Medeleanu, o alta asociație, „MagiCAMP”, care a construit, în apropierea Institutului Oncologic din București, un refugiu pentru părinții copiilor diagnosticați cu afecțiuni oncologice (dar nu numai !) !

  • Apropooo…, cam… ANEMICA (asaaa…, ca siii… EL, la figurat vorbind !) UNICA (!!!) interventie-pe-(ACEST-)subiect (de fapt… un FOARTE SCURT-si-…EVAZIV – ! – raspuns, la o intrebare a moderatorilor emisiunii „Bună, România !”, la „B1-Tv”, miercuri) a lui Nicușor Dan !

   Sa fie din cauza faptului ca VLAD VOICULESCU… ESTE (!) si VA RAMANE (!!!) candidatul Aliantei U.S.R.-PLUS, pentru functia de primar-general al Bucureștiului, la alegerile de la anul ??!!!!!!

 3. Ce spune Gabriela Firea – referitor la declarațiile celor doua femei autentice – care prin donații au pus umărul la ridicarea Soitalului de copii ca nu este de acord cu limbajul dar este de acord cu fondul problemei. Dacă pentru Catedrala Neamului ati dat milioane de euro(!!!!) – unde sunt donațiile romanilor către biserica???? Nu ați putut da și acestui spital???
  Dumneata nu îți meriți locul pe care-l ocupi la Primărie și anul viitor sa NU va mai vedem pe-acolo ca s-așa Dumneta legi NU RESPECTI( ați cu flit la hotărârea Curtii de Apel București referitor la constituirea ilegală a acestir companii cu bugete de milioane di salarii la fel!!! Unde ați mai pomenit intr-o țara din UE sa NU RESPECȚI HOTAREA INSTANȚEI??? Plecați ca mai mult cu gura și unde este vorbărie multă NU se vede nimic!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here