Orban despre Cîțu: „Să le ceară scuze românilor că nu a avut curajul și onestitatea să-i informeze despre acest episod întunecat din viața lui”

5
694
Ludovic Orban

Duelul declarațiilor continuă între doi liberali cu funcții importante în stat: președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, și prim-ministrul Florin Cîțu. Liderul PNL a replicat rapid după conferința de presă a lui Cîțu.

„Îi solicit colegului meu Florin Cîțu ca, în următoarea declarație publică, să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viața lui. Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine, că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului, în toate discuțiile pe care le-am avut atunci când a obținut susținerea mea pentru cele mai importante funcții în stat”, a scris Orban pe Facebook.

Ludovic Orban nu a răspuns însă și acuzației pe care Florin Cîțu i-a adus-o în conferința de presă.

„În ceea ce-l privește pe domnul Ludovic Orban, un coleg mi-a spus că acum câteva luni de zile i-a arătat această hârtie… și a zis că o are. Presupun că o avea”, a punctat Florin Cîțu.

În postarea de pe Facebook, Orban nu a spus dacă e adevărată sau nu afirmația lui Cîțu. Cu două zile în urmă, el a declarat că n-a știut despre acest „accident biografic” al actualului său contracandidat la funcția de președinte al PNL.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. A vorbit Florin Cîțu! A „uitat” câteva detalii greu de uitat. „V-au pus cătușele la mâini?” / „Nu mai știu” / „Cât ați stat în custodia poliției?” / „Cât a fost nevoie”

* DOSARUL LUI CÎȚU. Faptele. Procesul. Sentința. „Șoferul era băut, avea ochii injectați și umezi”

* Jocul pervers al lui Dan Voiculescu față de Florin Cîțu, asemănat cu „ceea ce făcea acum două decenii S. O. Vîntu cu PNȚCD”

* CTP: „Mi se pare absurd ca Florin Cîțu să-și dea demisia. El e reabilitat, Dragnea nu era reabilitat!”

* Fostul șef al ANI, Horia Georgescu, se distrează pe un yacht de lux, cu șampanie scumpă, pe Coasta de Azur. Dezvăluirile fugarului Rizea

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* A murit generalul Kemenici, comandantul unității militare în care au fost împușcați soții Ceaușescu. Kemenici era „pe mână” cu spionul sovietic Militaru. A făcut diversiuni mortale și a încercat să șteargă urmele lor cu bidineaua

* Un fost ministru s-a înecat cu un un cățel de usturoi, pe litoral, la ora 2.00 noaptea. L-a salvat un medic adus de acasă

* VIDEO. Derbedeul „Îți-fac-viața-un-coșmar” a ajuns în arest. E patron de videochat, umilea oameni și arunca obiecte periculoase din balcon

* Fiica lui Anghel Iordănescu l-a rugat pe Gigi Becali să-i fie naș. „O cunun, dar nu merg la petrecere. Eu nu mai ascult muzică!”

5 COMENTARII

  1. (FOARTE-)CORECT, darrr… dumneavoastră, domnule Ludovic Orban,… ȘTIAȚI AUUU… BA, despreee… „episodul întunecat” (vă cităm!) din viața lui Florin Cîțu, nimeni altul decât colegul-de-partid pe care l-ați… promovat/”RIDICAT” chiar dumneavoastră-PERSONAL: „THIS IS THE QUESTION”, daaaaaaaaaaaaaaa?!!!

  2. Judecând după gravitatea taxată de legislația SUA sau Romania, Câțu a făcut cam ce a facut Orban in pandemie când a băut și fumat in spațiu închis, fara masca, alaturi de inca vreo 10 lingăi încălcând cel puțin 2 legi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here