Fiica lui Anghel Iordănescu l-a rugat pe Gigi Becali să-i fie naș. „O cunun, dar nu merg la petrecere. Eu nu mai ascult muzică!”

5
3797
Puiu Iordănescu și fiica sa, Maria

Gigi Becali (63 de ani) a anunțat că va onora rugămintea Mariei Iordănescu (25 de ani), fiica lui Anghel Iordăndescu (71 de ani), de a-i fi naș de cununie, însă a pus o singură condiție.

Maria Iordănescu a acceptat cererea în căsătorie a iubitului său și se pregătește de nuntă. Fiica ”Generalului” l-a contactat pe patronul FCSB pentru a-i fi naș, iar răspunsul lui Gigi Becali a fost prompt. Omul de afaceri îi va cununa pe tinerii îndrăgostiți, însă nu va lua parte la petrecerea de nuntă.

Gigi Becali: ”O cunun pe Maria a lui Iordănescu, dar nu merg la petrecere. Eu nu mai ascult muzică!”

Povestea a fost dezvăluită de Gigi Becali. ”M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus latifundiarul din Pipera la Pro X.

În alte ocazii, Gigi Becali s-a dat în spectacol. De exemplu, la nunta fostului mare fotbalist Cristian Chivu:

Altădată, „danțurile” lui Gigi Becali, pe muzică machedonească, au fost găzduite de emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV:

Plus un „danț cu strigături” pe muzica Dianei Bișinicu, la un Revelion:

„Pentru tata, pe primul loc este Cupa Campionilor Europeni din 1986”

Pe 7 mai 2021, în ziua în care s-au împlinit 35 de ani de la victoria Stelei în fața Barcelonei, 2-0 la penalty-uri (după 0-0 în 120 de minute) la Sevilla, în finala Cupei Campionilor Europeni, Maria Iordănescu a vorbit depre inegalabila performanță la care a luat parte și tatăl ei.

„Nu am văzut-o(finala – n. red.). Nici nu eram în plan să mă nasc, fix 10 ani mai târziu mă nășteam. Vorbeam cu tata și-l întrebam care au fost cele mai importante momente pentru el. Aparent, eu nu fac parte din niciunul. Pe primul loc este Cupa Campionilor Europeni din 1986. Mereu am spus că tatăl meu este eroul meu. Mama mi-a povestit că a stat cu emoții tot meciul. Pe 4 mai este tata născut, pe 7 ne amintim de ziua care a făcut istorie”, a declarat Maria, fiica lui Anghel Iordănescu.

Maria este singura fiică a lui Anghel Iordănescu și a soției sale, Valeria. Și mezina. Maria are trei frați mai mari: Eduard (cunoscut antrenor de fotbal), Andrei și Alexandru.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* DOSARUL LUI CÎȚU. Faptele. Procesul. Sentința. „Șoferul era băut, avea ochii injectați și umezi”

* Jocul pervers al lui Dan Voiculescu față de Florin Cîțu, asemănat cu „ceea ce făcea acum două decenii S. O. Vîntu cu PNȚCD”

* CTP: „Mi se pare absurd ca Florin Cîțu să-și dea demisia. El e reabilitat, Dragnea nu era reabilitat!”

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Topul miniștrilor, după execuția bugetară la 6 luni. Fruntași: Raluca Turcan și Stelian Ion (96%). Codași: Virgil Popescu (28%) și Claudiu Năsui (46%)

* A murit generalul Kemenici, comandantul unității militare în care au fost împușcați soții Ceaușescu. Kemenici era „pe mână” cu spionul sovietic Militaru. A făcut diversiuni mortale și a încercat să șteargă urmele lor cu bidineaua

* Un fost ministru s-a înecat cu un un cățel de usturoi, pe litoral, la ora 2.00 noaptea. L-a salvat un medic adus de acasă

* Doi lideri interlopi, arestați pentru cămătărie şi şantaj. Creșteau prețurile caselor din București prin taxa de protecție cerută dezvoltatorilor imobiliari

* Ministrul Sportului, Eduard Novak, se antrenează în Bulgaria, pentru că în România nu există un velodrom practicabil!

* Mărturii din infernul lui Lukașenko: „Plângeam, mă chinuiam să respir cu o pungă de plastic pe cap, iar ei râdeau”. Un nou val de arestări în Belarus

5 COMENTARII

        • Dl. Ștefan face aluzie la faptul că laaa… machidonii-CONSERVATORI, TRADIȚIONALIȘTI-FUNDAMENTALIȘTI, fetele sunt logodite/”SUORTITE” (Sic!) încă deee… mici-copilițe, FĂRĂ SĂ LE-NTREBE NIMENI, bineînțeles…, LA FEL ca-nnn… TOATE societățile/neamurile-PRIMITIVE (Balcani-Mediterana, Turcia-Arabia, Asia-TOATĂ, America-Latină), așadar: NU NUMAI… ÎN LUMEA-ȚIGĂNEASCĂ!!!

          Noi le știm p’astea pentru că am trăit printre ei, aici, în Dobrogea asta atât de MULTIETNICĂ și, implicit, MULTICULTURALĂ!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here