Orban dă un semnal puternic în PNL: cei ce profită de putere vor fi „executați”! Cazul viceprimăriței din Satu Mare

1
2309
Doina Feher, mămică grijulie

Doina Feher, viceprimăriță din partea PNL a orașului Satu Mare, a făcut un șmen: i-a repartizat fiului ei o locuință ANL. Ludovic Orban a aflat și a tamponat-o dur, luni, la întâlnirea liberalilor din Ardeal, desfășurată la Cluj-Napoca. Orban i-a cerut să plece de la Primărie și de la șefia Organizației municipale a PNL. A doua zi, Doina Feher a demisionat din toate funcțiile.

„Cazul Satu Mare” este un exemplu de intransigență care trebuie să devină regulă pentru orice partid care deține puterea centrală sau locală. Prin „executarea” Doinei Feher, Ludivic Orban a transmis un mesaj clar întregului partid: fără șmecherii și fără combinații dubioase, că zburați din PNL!

Viceprimarul Doina Feher a demisionat în cursul zilei de marți, anunță PresaSm.ro. Demisia a venit ca urmare a solicitării venite tocmai de la președintele național al PNL, Ludovic Orban, care i-a cerut acest lucru în mod clar într-o întâlnire de luni, de la Cluj-Napoca.

Celălalt viceprimar liberal, Adrian Albu, președintele PNL Satu Mare, a fost cel care a făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă. Albu a precizat că Doina Feher nu a putut să fie de față pentru că „trece printr-un moment greu”.

„Nu dorim în niciun caz să planeze asupra PNL Satu Mare suspiciuni sau acuzații de trafic de influență, nepotism sau corupție. Eu sunt la al doilea mandat de viceprimar și nu am fost acuzat niciodată de asemenea practici, nici măcar de răuvoitori sau adversarii politici, și sunt destui. Vreau să-i asigur pe cetățenii municipiului Satu Mare că niciodată PNL nu a fost și nu va fi de acord cu practici de genul traficului de influență – locuințe, angajări pe pile… Ne vom delimita și vom sancționa public asemenea derapaje ale oricui. Oamenii politici trebuie să se raporteze la alte standarde, chiar dacă sunt și ei tot oameni, ca și cei de pe stradă”, a declarat Adrian Albu.

 

Luni, la Cluj-Napoca, Ludovic Orban i-a reproșat Doinei Feher prezența la eveniment. A cerut conducerii PNL Satu Mare să ia act de demisie chiar astăzi.

„Ce cauți aici? Ce vrei să faci? Să ne compromiți pe toți?”, ar fi spus Orban, la vederea Doinei Feher.

Aceasta a avut termen limită ziua de marți pentru a-și da demisia din funcția de președinte al Organizației Municipale Satu Mare a PNL și din cea de viceprimar al municipiului Satu Mare.

Conducerea centrală a PNL îi reproșează că a adus prejudicii de imagine formațiunii liberale tocmai în precampania pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

Scandalul ANL, care a dus la demisia Doinei Feher

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher,  a semnat cu propria mânuță un document prin care fiul ei, Andrei Micle, ar urma să devină fericitul proprietar al unui apartament ieftin, luat prin ANL. PresaSM.ro a obținut documentul care arată că declarațiile date de viceprimarul Feher se bat cap în cap cu dovezile clare și de necontestat.

Mai exact, Doina Feher a prezidat Comisia care stabilea lista de priorități a persoanelor care ar putea să obțină un apartament din blocurile construite în Satu Mare de către Agenția Națională pentru Locuințe. Poziție din care a „supravegheat” cum fiul său, Andrei Micle, a ocupat un loc eligibil.

La data izbucnirii scandalului, reporterii au luat legătura cu viceprimarul Doina Feher, care a precizat că nu vede nicio problemă în acest aspect și că punctajul obținut de fiul său a fost pe documente justificative.

„Sunt criterii stabilite de ANL, noi nu am modificat nici măcar o virgulă. Nu văd unde este problema. Există la dosar toate documentele, punctajul a fost acordat corect. Eu consider că acest scandal este o lucrătură”, a spus Feher.

Întrebată dacă nu era oportun, cel puțin sub aspect moral, dacă nu chiar legal, să se retragă din fruntea Comisiei, Doina Feher a spus un „nu” hotărât.

Ea și-a reconfirmat poziția într-o intervenție la TV1 Satu Mare, părând că nu pricepe unde e problema. „M-a șocat acest scandal pentru că nu înțeleg de ce se face atâta tevatură având în vedere că nu am făcut absolut nimic ilegal și nici o favoare în favoarea fiului meu sau a altcuiva. Dimpotrivă, de când sunt viceprimar, am încercat să fiu corectă în orice măsură am luat. Locuințele ANL se repartizează tinerilor sub 35 de ani și m-am gândit, la un moment dat, de ce nu ar putea beneficia și copilul meu, ca oricare copil”, a declarat Doina Feher.

Și ca meniul să fie complet, ea a semnat documentul care ar putea să o trimită direct în atenția Agenției Naționale de Integritate, pentru un conflict de interese.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Sondaj IMAS: Iohannis are mai mult decât următorii trei candidați la un loc! Bătălie teribilă pentru poziția a doua

IMAS confirmă căderea PSD pe locul 3: PNL 27,7%, USR-PLUS 23,1%, PSD 19,5%. PNL și USR-PLUS ar guverna cu 55,4%

Am pus mâna pe sondajul secret al PSD! În județul Constanța: PNL 31%, USR-PLUS 27%, PSD 17%. Finală Iohannis – Barna la prezidențiale

VIDEO. Lazarus a „ars” două fete în „butoiul lui Dincă”, la RTV. „Lasă-te mai moale!”, i-a cerut el fetei din butoi

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Caracatița Plumb. Escrocheria prin care PSD-ista a încercat să păcălească Europa: a „vândut” două apartamente care nu-i aparțin!

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

1 COMENTARIU

  1. FELICITARI, Ludovic Orban: ai procedat CORECT !

    Individa respectiva sa se mute la… P.S.D. (!), unde, fara nicio indoiala, va fi primita cu-bratele-deschise !!!

    Si, mai ales, NU trebuie primiti in P.N.L. (sau U.S.R.-PLUS)… SOBOLANII(-ROSII), care acum, cand se scufunda corabia lor pesedista, cauta o barca-de-salvare in care sa sara: au unde sa se duca, pe la „Pro-România”, A.L.D.E. sau chiar… (DIN PACATE !) P.M.P. !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here