miercuri, mai 22, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaOrașele ucrainene au fost bombardate de barbarul Nerusin, comandant de submarin, însurat...

Orașele ucrainene au fost bombardate de barbarul Nerusin, comandant de submarin, însurat cu o ucraineancă! De pe aceeași navă a lansat rachete Kalibr și asupra Siriei

-

O parte însemnată a rachetelor folosite de invadatorii ruși pentru a bombarda orașele ucrainene au fost lansate din Marea Neagră, unde, în dimineața zilei de luni, 10 octombrie, erau dislocate șase nave de război ale Kremlinului, dotate cu proiectile Kalibr.

Teroristul care a apăsat butonul roșu este comandantul unuia dintre submarinele Kolpino. Se numește Serghei Nerusin, are 39 de ani și poartă rangul de căpitan secund. Este căsătorit cu o ucraineancă de aceeași vârstă cu el.

Dezvăluirile au apărut pe site-ul ucrainean Obozrevatel.com, care citează ca sursă principală domeniul Evocation.info. Acolo se mai arată că socrul și soacra ofițerului „denazificator” Serghei Nerusin trăiesc în Crimeea anexată de regimul putinist în 2014. Soția ocupantului, Ekaterina Petrovna, s-a născut la Ialta, unde locuiesc în prezent părinții ei, Petr Katarov și Nadejda Katarova.

Serghei Nerusin a lucrat inițial pe submarinul Rostov pe Don, apoi a devenit comandant pe B-271 Kolpino.

Barbarul Nerusin are domiciliul stabil în satul Krasnosvobodnoe din regiunea rusă Tambovsk

Obozrevatel.com: „Nu este prima dată când Nerusin comite o crimă de război pe acest submarin. În 2017, «Kolpino» dislocat în Marea Mediterană a tras asupra teritoriului Siriei cu aceleași rachete Kalibr sub conducerea sa «sensibilă». Acum, submarinul se află pe teritoriul Crimeei anexate, la Sevastopol. Și, pe 10 octombrie, datorită ordinului lui Serghei Nerusin, rachetele de croazieră au adus moartea ucrainenilor pașnici, inclusiv a copiilor mici”.

- Advertisement -

Criminalul de război Serghei Narusin a detonat încărcăturile explozive asupra mai multor orașe sau regiuni ucrainene: Kiev, Dnepropetrovsk, Harkov, Jitomir, Hmelnițki, Ternopol, Lvov sau Rovensk.

Statul Major de la Kiev a informat ulterior că Federația Rusă a distrus 20 de așezări în urma atacului nemilos cu 84 de rachete și 24 de drone.

Nerusin, cel care a aplicat întocmai ordinele sceleratului Putin, are domiciliul stabil pe strada Lesnaia din satul Krasnosvobodnoe, regiunea rusă Tambovsk. Numărul lui de telefon mobil este +79 312 524 682. Iar adresa de e-mail: ey140783@yandex.ru.

- Advertisement -

Soția lui Nerusin, Ekaterina Petrovna, locuiește în orașul Foros din Crimeea, pe strada Terlețki, numărul 3, apartamentul 28. Numărul ei de telefon mobil este: +79 787 259 590.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Ucraina va elibera Crimeea cel târziu vara viitoare. Aceasta este ultima iarnă în care Rusia va mai perturba economia Europei” – fostul comandant al trupelor SUA în Europa

Detonarea Podului Crimeea ar fi fost pusă la cale de generalul rus Aleksei Jalo (FSB), al cărui fiu a murit suspect anul trecut în Ambasada de la Berlin, unde acționa ca agent FSB sub acoperire diplomatică

VIDEO. Portretul generalului rus Surovikin, noul „măcelar din Ucraina”: pușcăriaș recidivist, a călcat oameni cu tancul la Moscova în 1991, a făcut crime de război în Siria și a vândut inamicului armamentul propriilor trupe

* Șeful spionajului britanic: „Rusia rămâne fără arme în războiul din Ucraina. Pierderile lor sunt uluitoare. Putin e izolat și face greșeli, iar poporul rus a început să înțeleagă asta”

* Andrei Marga îi face „activiști rudimentari” pe cei care-i critică retorica putinistă. Turnătorul „Horia” insistă că Ucraina trebuie să cedeze teritorii Rusiei. Minte că și „New York Times” îi susține aberația!

Numărul angajaților „la negru” a explodat după ce Guvernul PSD-PNL a impus suprataxarea contractelor part-time

* Pompierii n-au putut stinge rapid incendiul din Cartierul Francez din cauza construcțiilor haotice, la câteva zile după ce Rareș Bogdan l-a atacat pe Nicușor Dan că blochează „dezvoltatorii imobiliari”

* Firea, desființată de Astra Arad: „Suntem ofensați de aberațiile dvs. Cu o nerușinare greu de înțeles, atacați încontinuu tramvaiul fabricat de Astra. Vă ştiam specialistă în motoare turceşti, nu ştiam că v-aţi specializat şi în motoare germane”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -