Olguța Vasilescu a mai cumpărat o casă de lux în Craiova, pe când era primăriță! A vândut-o ca să scape de gura târgului. Acum „și-a tras” conac mai mare la un preț mai mic

5
12890
Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu

Saga imobiliară a tandemului Olguța Vasilescu – Claudiu Manda este lungă și ridică multe semne de întrebare. Deputata și senatorul au fost mereu cu ochii după casele frumoase din Craiova. Un oraș pe care din 2012 îl controlează total, prin trei pârghii solide:

 • Lia Olguța Vasilescu (deputat) – primărița Craiovei timp de 5 ani (2012-2017), și-a impus în Primărie o structură care continuă să-i fie fidelă, în frunte cu primarul-marionetă (Mihail Genoiu);
 • Claudiu Manda (senator) – este președintele PSD Dolj, poziție din care controlează toată puterea locală, într-un oraș și un județ administrate de partidul-stat;
 • Sorin Manda (city manager Craiova) – calitatea de frate al senatorului Claudiu Manda și cea de cumnat al deputatei (ex-ministru) Olguța Vasilescu i-au conferit puteri discreționare în Craiova.

Înainte de a pune ochii pe conacul de pe Strada Frații Golești, Olguței Vasilescu i-a picat cu tronc o altă casă, situată pe Strada Eroilor, lângă Parcul Romanescu, într-o zonă superbă a Craiovei, cu liniște, verdeață și aer curat.

Renasc împreună cu Dragnea și cu marea familie PSD-istă. Și dacă tot renasc, mai combină niște imobiliare

Mai întâi, casa a fost cumpărată de un anume Cristian Pârjol de la un prieten ce avea niște afaceri bune în Craiova, derulate prin firma Sorin Internațional. Pârjol a cumpărat casa cu suma de 230.000 de euro. A venit însă anul 2012, Olguța Vasilescu a urcat pe valul USL (PSD+PNL) și a devenit primăriță, poziție din care a căutat o locuință demnă de noul ei statut. A cumpărat casa de la Cristian Pârjol pentru suma de 250.000 de euro și chiar se lăuda cu noua achiziție, povestește o sursă bine informată

Au început însă să apară vorbe prin oraș, iar „Gazeta de Sud” a pus întrebarea firească: de unde avea primărița bani să cumpere o asemenea casă. Ea a livrat povestea clasică, folosită acum și Manda: împrumuturi de pe la prieteni, un credit la o bancă… Explicațiile nu erau însă convingătoare, rumoarea creștea, presa nu putea fi toată cumpărată, așa că Olguța Vasilescu a vândut.

Atenție, însă: conacul actual, cel de pe Strada Frații Golești, este mult mai valoros decât casa cumpărată în 2012, imediat după criză! Dacă aceea a costa 250.000 într-un context cu prețurile „intrate la apă”, cum să coste doar 230.000 de euro conacul colosal pe care Manda i-l pregătește Olguței drept cadou de nuntă?!

Așa ceva e posibil doar dacă vânzătorul, dubiosul Emanuel Bănică (spărgător de bancomate în Italia, arestat la vremea respectivă), a vrut să le facă, la rândul lui, un cadou viitorilor soți Claudiu și Olguța. Unul de multe sute de mii de euro.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

Palatul familiei PSD-iste Manda – Olguţa Vasilescu. Clanţe cu cristale Swarovski, robineţi în aur, mobilier de lux. Ambii sunt bugetari

CUPLUL PARVENIȚILOR. Băsescu l-a respins pe Manda, Iohannis pe Olguța. Motivul e același: incompetența

KAPUTT! Klaus Iohannis o respinge și a patra oară pe Olguța! Motive: „presiuni asupra justiției”, „declarații controversate”, „atacuri la persoană virulente”, „limbajul folosit”, „netransparentă”, „nu are pregătire”, „nu are experiență”

CADOU DE NUNTĂ. Mesajul lui Iohannis pentru PSD: Nu mai insistați cu țoapa agresivă!

Iohannis n-o acceptă pe Olguța Vasilescu nici dacă vine călare pe un tanc sovietic! A respins-o şi a treia oară

 

5 COMENTARII

 1. Bocet dă Mulguță

  Li, li, muică, ce mă fuck ?
  Nu mai am scaun la cap !
  Îmi rămasă cel din budă,
  Nu vrea nimeni să mă *ută,
  Că miros a ciorditoară,
  Luai flit a doua oară !
  Adio, la Dezvoltare,
  Surg acum de prin pahare !
  Nici la Muncă non tamvai,
  Sug din sticluțe cu pai !
  Li, li, taică, ce sinistru,
  Să pierd scaunu’ dă ministru !
  (Teodora Vlad – D’ale mele)

 2. E jale cu psdosii astia ordinari si ciorditori, sincera sa fiu, cred ca atunci cand spui psdist, spui HOT! Nu mai exista niciunul care sa nu fie hot in psd, tara asta trebuie sa priceapa odata, si sa termine cu buba asta rea, cancerul asta numit PSD!

 3. Romanii sunt prostiri la vot de acești mafioți care sunt PSD-isti doar formal. Romanii sa înțeleagă ca nu poți trai in aceasta țara cu un asemenea partid care și-a întins tentaculele prin tot felul de cumetrii , cazuri concrete , de la miniștrii incompetenți Ex. Cel msi elocvent acest incompetent de Răzvan Ciuc care este pus la conducerea ministerului prin șantaj ordinar. Aproape toți din vârful PSD-ului di-au luat diplome prin tot felul de șmecherii terminând o facultate și culmea continuând cu masterat și doctorat.Cu alte cuvinte prin acest mediocru de politician Liviu Dragnea a distrus și ultima fărâma de democrație in România. Dacă nu vor pleca de bunăvoie de la guvernare acești trepadusi și profitori vor pleca prin presiunea populației exact ca la ultima revoluție sau lovitura de stat din Decembrie 1989.Dar indivizii ăștia nu au învățat nimic din lecția istoriei care cade ca efectul bumerangului. Acești politicieni de la PSD puși sa apere democrația, libera exprimare , duc o poliție politica prin instituțiile de forța care le dunt loiale. S-ar nici ei nu au înțeles ca tăvălugul vine și calcă totul in picioare! Și atunci vai de capul lor ! Nu va scapă nimeni in frunte cu acest politician de Dragnea , fluierat la congresul PES de la Madrid , devenit o Rușine naționala! Sa pleci din politica de care te-ai folosit pentru îmbogățire tu și camarila care te mai tine in brațe pana ce-ți va da un vânt pe toboganul istoriei!

 4. Bine a făcut președintele Iohannis ca a respins-o pe aceasta incompetenta cu facultatea de litere ! Ce legătura avea specialitatea ei cu Ministerul Transporturilor habar nu am! Întrebarea de unde a avut atâta bănet sa-Și ia casa cu sute de mii de euro când știm ca toată viața ei a fost slujbașa la stat! Poate ne spune DNA Craiova treaba asta sa știe și romanii ce mafioți ordinari s-au cocoțat in structurile administrației centrale și locale!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here