Olguța reproșează Guvernului PNL că n-a eliminat pensiile speciale… pe care PSD le apără cu dinții, în Parlament și la CCR!

3
7687

Deputata Lia Olguța Vasilescu (PSD) continuă seria propagandei mincinoase, acuzând Guvernul PNL că este vinovat pentru că nu a eliminat pensiile speciale. În realitate, marele promotor și apărător al pensiilor nesimțite este chiar PSD, inclusiv cu votul deputatei L. O. Vasilescu!

Recurgând la populism și minciună, Lia Olguța Vasilescu atacă guvernul liberal, acuzându-l pe acesta că „nu a eliminat pensiile speciale”. Deputata omite să spună că eliminarea pensiilor speciale a fost blocată, de fapt, de către două instituții controlate de PSD: Parlamentul României și Curtea Constituțională a României (CCR).

În Parlament, PSD a respins legi bine făcute pentru eliminarea pensiilor speciale și a votat, de ochii lumii, doar legi șubrede, ușor de respins de către CCR.

La Curtea Constituțională, PSD are control total, niciun vot nu se abate de la voința partidului.

În postarea sa, Lia Olguța Vasilescu îl atacă și pe Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, pentru creșterea „cu doar 14%” a pensiilor. O creștere care, de fapt, nu are egal în Europa anului 2020!

Postarea Liei Olguța Vasilescu

  • „Să-i desenăm lui Cîțu… care tocmai s-a trezit vorbind că 14%ă creștere la pensii e filă de istorie… Nici nu s-a mai pomenit așa ceva până la el, cică…
  • Pensia minimă a crescut în 3 ani de guvernare PSD cu 76%!
  • Pensia publică a crescut în 3 ani de guvernare PSD cu 60%! Prin creșterea punctului de pensie de la 871 de lei până la 1.265 de lei și eliminarea unor impozite: contribuția pentru sănătate a fost eliminată din toate pensiile, impozitul la pensiile sub 2000 de lei a fost eliminat, impozitul la pensiile peste 2000 de lei a scăzut de la 16% la 10%!
  • În primul an de guvernare PSD, pensiile au crescut cu 25%! 14 e mai mare ca 25? La matematica lui Cîțu poate… Noi am învățat însă altă matematică…
  • Minciuna zilei este însă aceea că anul acesta au crescut pensiile! Pensiile publice sigur nu! Pensiile speciale? Posibil! Noi am plafonat în 2017 pensiile speciale și în 3 ani de guvernare PSD nu au mai crescut deloc.
  • Ce a făcut onor Guvernul PNL, care se bătea cu pumnii în piept că va elimina pensiile speciale? Nu le-a eliminat. În schimb, a cerut Parlamentului abrogarea ordonanței noastre care le plafona… Culmea e că, după minciunile debitate de Cîțu la televizor, au ieșit toți recitatorii de succes de la PNL să le susțină și să ne spună cât de tare e Cîțu, care i-a fericit azi pe pensionari cu o creștere istorică și care nu s-a mai făcut nicăieri în galaxie!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Teodorovici: „Depun plângere penală! Ciolacu e infractor, face acțiuni mafiote. Parchetul poate cere radierea PSD”

Până și lui Codrin Ștefănescu îi e jenă de PSD! Zurbagiul dă cu pietre în troaca din care a mâncat

3 COMENTARII

  1. Asta-i aia careia ii intra trenul printre craci cand discuta de la masa guvernului cu sindicatele!!!! Statea asta cracanata pe scaun, in poza, ca eu as pune poza asta pe toate zidurile sa o vada lumea ca sa stie cine e aia de pe sub mesele lui Vadim, si aia care propaga numai minciuni.

  2. Nahhh, nu-i minciuna… Ii ironizeaza si ii ia peste picior pe liberali deoarea nu au gasit parghiile necesare desfiintarii pensiilor nesimtite. A implementat psdul un failsafe puternic ca astia sa nu le anuleze… Asa ca, atata timp cat psd are inca majoritate in parlament, pnl sau orice alt guvern nu va avea nici o sansa in a opri acest dezmat pe banii oamenilor cinstiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here